Win €250 korting op je isolatie!

(vloer-, spouwmuur- en/of dakisolatie)

Je huis isoleren met €250 korting. Win jij het?


Op 3 november is het de Dag van de Isolatie en dat viert Solvari graag met jou! Vraag jij offertes aan en ga je in zee met een bedrijf dat je via Solvari vindt? Stuur dan je getekende offerte voor 1 november 2017 naar actie@solvari.nl. Dan maak jij kans op €250 korting! Ideaal nu: de winter begint bijna en dan heb jij straks altijd een lekker temperatuurtje in huis én bespaar je flink geld. De winnaar maken we op 5 november bekend.

Hoe maak ik kans op €250 korting?
Je maakt kans op €250 korting op spouwmuur-, dak- of vloerisolatie als je via Solvari offertes aanvraagt en de maatregel daadwerkelijk uit laat voeren door een bedrijf dat je via Solvari hebt gevonden. Na afloop van de actie ontvang je van ons een e-mail met de vraag of je inmiddels hebt besloten de klus uit te voeren. Als dit het geval is, maak je kans op €250 van Solvari. De winnaar van deze actie maken we 3 november bekend!


Waarom juiste nu deze winactie?
Door het plaatsen van dak-, vloer- of spouwmuurisolatie begin je gelijk met besparen, wat betekent dat je deze winter al de eerste honderden euro’s in je zak houdt. Om je al te laten besparen voordat je je volgende energierekening krijgt, krijgt de winnaar daarvoor al €250 cadeau. Daarnaast ben je nu nog vrij vlot aan de beurt, waar het over een aantal weken lang kan duren.
Waarom zou ik mijn huis isoleren?
Huisisolatie is één van de slimste investeringen die je kan doen. De woningwaarde stijgt enorm, je huis verkoopt sneller en je woont veel lekkerder en goedkoper. Je hoeft minder te stoken, dus je energierekening daalt met honderden euro’s.

Spouwmuurisolatie
Spouwmuurisolatie levert bij een gemiddelde woning al €500 per jaar op. Die investering verdien je al in drie jaar terug. Het rendement is vergelijkbaar met 11 procent rente op een spaarrekening!

Vloerisolatie
Vloerisolatie levert bij een gemiddelde woning €250 per jaar op. Je voelt geen tocht meer over de vloer en dat vocht uit de kruipruimte is ook verleden tijd. Het rendement is vergelijkbaar met 7 procent rente op een spaarrekening.

Dakisolatie
Dakisolatie levert honderden euro’s per jaar op en een verbeterd wooncomfort. Het rendement is vergelijkbaar met 8 procent rente op een spaarrekening.Laat je woning isoleren en maak kans op €250 korting!
Vraag nu je gratis offertes aan voor spouwmuur-, vloer- of dakisolatie. De bij ons aangesloten isolatiespecialisten nemen contact met je voor passend advies en een offerte op maat.


Ontvang offertes » Mail je vrienden »

Lees alles over onze winactie in de algemene voorwaarden