Adverteren op Solvari: hét woonplatform voor huiseigenaren in Nederland

Wil jij met je merk huiseigenaren in Nederland bereiken? Dan ben je bij Solvari aan het juiste adres. Maandelijks bereiken en inspireren we op solvari.nl meer dan 212.000 consumenten die bezig zijn met het verduurzamen, verbouwen of verbeteren van hun huis. We schrijven en plaatsen kwalitatieve blogs over wonen: van informatie over het verbouwen van een huis tot aan praktische tips om energie te besparen.

Download de mediakit

Doelgroep & bereik

De doelgroep van Solvari is graag op de hoogte van (nieuwe) duurzame oplossingen, producten om het wooncomfort te verhogen en trends op het gebied van het interieur. Ze zijn bereid geld uit te geven aan goede investeringen en laat zich hierover graag informeren. Bezoekers van solvari.nl vallen in de leeftijdscategorie 18 t/m 65+. 53,6% is man en 47,4% is vrouw.

Uniek bezoekers per maand: 212.000
Paginaweergaven: 255.000
Nieuwsbrief ontvangers: 110.000

Unieke branded content


Van algemene verkooppraatjes wordt niemand blij. Daarom vind je op Solvari alleen maar relevante, unieke content. Rijke content, geschreven op een manier dat Google er ook blij van wordt en het belangrijkst: geschreven voor onze lezers. Bekijk hieronder eerder werk.
Duurzaam leven levert je honderden euro’s per jaar op!

Samenwerking met UnitedConsumers

Vraag nu gratis aan: adviesgesprek over hypotheek en verzekeringen

Samenwerking met Finzie

Overstappen van internetprovider bij verhuizing?

Samenwerking met Internetvergelijk

Dit is waarom je een bedrijfs-aansprakelijkheidsverzekering moet hebben

Samenwerking met Allianz

Bereik jouw doelgroep via Solvari


Wil jij onze bezoekers met jouw merk bereiken? We kijken graag samen met jou hoe we dit kunnen realiseren. Zo bieden we de mogelijkheid een blog te plaatsen op solvari.nl, kunnen wij een blog voor je schrijven of promoten we je op een natuurlijke manier in onze nieuwsbrief. De nieuwsbrief versturen we wekelijks naar meer dan 110.000 betrokken lezers.

Ook samenwerken met solvari.nl?


We werken graag samen met bedrijven en merken die passen bij Solvari en de doelgroep. Voor meer informatie kan je altijd contact opnemen.

Neem contact met ons op

Eerder bekeken pagina's