Montage airconditioning

(161 Reviews)
1134

Het monteren van airconditioning verschilt per type. We raden je aan om dit te laten doen door een specialist. Is de airco namelijk niet goed gemonteerd is, dan werkt hij ook niet naar behoren.

Vloerairconditioning

Deze airco staat op de vloer in de ruimte die je wilt koelen. Een vloermodel bevestig je met beugels aan de muur en bedien je met een afstandsbediening. Vooral voor ruimtes met een laag plafond is dit een erg geschikt model. Het kan wel een nadeel zijn dat het model heel erg opvalt in het interieur.

Plafondairconditioning

Een plafondairconditioning heeft dezelfde eigenschappen als de vloerairconditioner, maar kan op vrijwel elke plaats gemonteerd worden. Je hoeft deze airco dus niet per se met beugels aan de muur te bevestigen.

Wandairconditioning

Dit is een van de meest voorkomende modellen. De wandairco is simpel zelf te bevestigen en is vooral geschikt voor kleine ruimtes. Het is een compacte airco, maar het model valt wel op in het interieur.

Cassette-airconditioning

Bij dit model zie je enkel een rooster in het plafond. Om de cassette-airconditioning te kunnen plaatsen, moet er wel ruimte zijn tussen het plafond en de bovenlaag. De cassette-airconditioning wordt vaak geplaatst in horecagelegenheden en kantoorruimtes.

Satellietairconditioning

In principe is de satellietairconditioning hetzelfde als de cassette-airco, met als enige verschil dat er meer aanzuig- en inblaasroosters zijn. Ook voor dit type geldt dat er ruimte moet zijn tussen het plafond en de bovenlaag.

Wil jij weten welke airco past bij jouw wensen en wat de kosten daarvoor zijn? Vraag gratis offertes aan en kom in contact met de bij ons aangesloten specialisten. Zij helpen je graag verder.

Eerder bekeken pagina's