"Met een brandalarm is mijn veiligheidsgevoel thuis een stuk hoger. In geval van brand wordt ik gelijk op de hoogte gebracht."

- J. Bosman

Brandalarm in een woning: ontvang gratis offertes en vergelijk specialisten in jouw regio!

Met een brandalarm in je woning zorg je ervoor dat je in geval van brand op de hoogte wordt gebracht. Een brand komt niet vaak voor in woningen, maar de gevolgen kunnen enorm zijn. Een brand die niet tijdig wordt ontdekt is één van de ergste dingen die je huis kan overkomen, dus het is verstandig om je huis hier goed tegen te beveiligen. 

Brandalarm installeren

Bij een eventuele brand zorgt een brandalarm ervoor dat je hiervan vroegtijdig op de hoogte bent. Dit stelt jou in staat om snel te handelen in geval van brand, zodat de brand niet verder uitslaat en de schade beperkt blijft. Je kunt kiezen uit verschillende brandalarmen, zoals warmtemelders, rookmelders en koolmonoxidemelders. Tevens is er onderscheid te maken tussen losse brandmelders en hele systemen die automatisch via sms melding kunnen maken in geval van brand en hulpdiensten kunnen inschakelen.

Ontvang gratis offertes

Wil jij je woning beter beveiligen tegen brand? Vraag dan nu gratis offertes aan voor een brandalarm en kom in contact met maximaal 5 specialisten! Zij helpen je graag verder.

Je gegevens worden enkel gebruikt voor het contact met bij Solvari aangesloten bedrijven en niet gedeeld met derden.


Door vrijblijvend offertes aan te vragen ga je akkoord met onze algemene voorwaarden