1135

Alarmsysteem voor bedrijfspanden

  1. Gemakkelijk en snel offertes ontvangen
  2. Bespaar tot 40% op je klus
  3. Kom in contact met professionele vakmannen

Ontvang gratis offertes

Ruim 1.210.679 mensen gingen je voor!

Bij veel bedrijfsverzekeringen is het vereist om het bedrijfspand goed te beveiligen tegen inbraak. Natuurlijk doe je dat niet alleen voor de verzekeringsmaatschappij, maar ook voor de veiligheid van de werknemers en voor het behoud van je goederen.

Waarom je bedrijfspand beveiligen?

In bedrijfspanden zijn vaak belangrijke bedrijfsdocumenten en dure apparatuur te vinden. Wanneer je je dan bedenkt dat bijna 40 procent van de ondernemers te maken krijgt met een inbraak, wordt de noodzaak van een goed alarmsysteem meteen duidelijk. De schade kan namelijk hoog oplopen.

Let op: als je een regulier alarmsysteem laat plaatsen of gebruik maakt van een stil alarm, kan je dit gewoon zonder vergunning doen. Laat je een alarmsysteem installeren met geluid en/of licht, ga dan na bij je gemeente of je hiervoor een vergunning nodig hebt.

Offertes vergelijken voor een alarmsysteem voor jouw bedrijfspand?

Ben je benieuwd wat de mogelijkheden zijn voor jouw bedrijfspand? Via Solvari ontvang je tot maximaal 5 offertes, geheel gratis en vrijblijvend. Op deze manier kom je in contact met specialisten uit jouw regio die je verder kunnen helpen.