1327

Wij besteden aandacht aan de Nationale Inbraakpreventie Weken! 

Is jouw woning goed beveiligd?


De Nationale Inbraakpreventie Weken vinden wij bij Solvari erg belangrijk! Deze stichting zet zich in om heel Nederland veilig te maken tegen inbraken. Hoewel de inbraken de afgelopen vijf jaren gedaald zijn, is elke inbraak nog één te veel. Om deze reden geven wij jou extra tips en informatie met betrekking tot het beveiligen van jouw leefomgeving

€2.650

Dit is de gemiddelde materiële schade van een inbraak, terwijl de gemiddelde vergoeding door de verzekeraar slechts €1.200 is.

30 sec

Binnen een halve minuut kan een inbreker je woning binnendringen. Binnen 5 minuten is een inbreker weer weg met jouw waardevolle spullen.

90%

Met inbraakpreventie zoals een alarmsysteem kun je de kans op een inbraak in jouw woning met 90% verlagen. Inbrekers kiezen liever voor een makkelijk slachtoffer.

55.530

Zoveel inbraken worden er jaarlijks in Nederland gepleegd. Dit komt neer op één inbraak per 10 minuten. Enorm veel dus!

Tips tegen inbraak 

Er zijn verschillende tips waarmee je kan streven naar een veiligere leefomgeving. Alhoewel deze tips bruikbaar zijn zal je een mogelijke inbraak hier niet mee voorkomen. Om je leefomgeving zo goed mogelijk te beveiligen, zal een alarmsysteem de perfecte oplossing zijn.

1

Door verdachte omstandigheden, situaties en bedreigingen met elkaar te delen in een buurtwhatsapp kan je sneller anticiperen. Daarnaast kan je door sociale controle en extra borden in jouw wijk de veiligheid verbeteren.

2

Met stevige kozijnen en goede sloten maak je het voor inbrekers een stuk moeilijker om in te breken. Vooral de ramen en deuren op de benedenverdieping worden vaak gebruikt door inbrekers om in te breken.

3

Laat sleutels niet in deuren zitten en leg geen waardevolle bezittingen vol in het zicht, bijvoorbeeld in de vensterbanken. Zorg er daarnaast voor dat je ramen sluit wanneer dit mogelijk is, vooral tijdens de nachturen. 

4

Laat je buren of bekende regelmatig het licht aanzetten en de post(bus) legen als je op vakantie bent. Op deze manier lijkt het of je nog thuis bent, waardoor inbrekers niet de indruk krijgen dat iemand langdurig afwezig is.

5

Naast de genoemde tips tegen inbraak is een goede voorbereiding het halve werk. Wees daarom te allen tijde goed voorbereid op het ergste, om zo de schade zo klein mogelijk te houden. We helpen je hier graag mee door middel van een registratiekaart. Lees hier meer over op onze pagina over de gratis registratiekaart.

De bovenstaande tips hebben een preventieve werking. Wanneer een (uitgebreid) alarmsysteem met deze tips tegen inbraak wordt gecombineerd, kan je streven naar een hoge mate van inbraakpreventie. Voorkomen is nog altijd beter dan genezen.

Tim (36) woont samen met zijn twee kindjes en vrouw in Amstelveen. Vorig jaar werd er bij hen ingebroken en zij waren duidelijk niet de enige slachtoffers. Tim vertelt zijn verhaal, waarin hij onder andere beschrijft wat de woninginbraak met hem heeft gedaan.

Tim zijn verhaal

Inbraakproef
Helaas komen woninginbraken nog vaak voor. Ontdek of jouw woning inbraakproof is met de 'Inbraakproef' van Solvari. Aan de hand van tien vragen kom je erachter of jouw woning kwetsbaar is voor inbraken. Daarnaast kan je gratis en vrijblijvend een adviesgesprek aanvragen met een van onze specialisten.
Alarmsysteembrochure
De alarmsysteem brochure is gratis te downloaden en bevat alle relevante informatie over het beveiligen van jouw woonomgeving aan de hand van een alarmsysteem. Zo lees je onder andere meer over de verschillende soorten alarmsystemen, de uitbreidingsmogelijkheden en de kosten van een alarmsysteem. 

Ik ben geïnteresseerd in het aanvragen en vergelijken van alarmsysteem offertes. Wat zijn de vervolgstappen?

Vul je gegevens in

Aanvraag

Vul onderstaand formulier in om offertes op maat te ontvangen.
Bedrijven nemen contact op

Contact

Beschikbare vakmannen uit jouw regio nemen contact met je.
Ontvang gratis offertes

De offerte

Direct na het contact ontvang je de offertes en ontdek je wat het jou kost/oplevert.

 Offertes ontvangen? Vul hier je gegevens in.

Vul onderstaand formulier in en ontvang offertes op maat. De bij Solvari aangesloten experts bellen je voor het maken van een afspraak. Na het advies van de beveiligingsexpert ontvang je direct een offerte.

Eerder bekeken pagina's