Vul je gegevens in, zodat wij je in contact kunnen brengen met de juiste specialisten.
Wat is jouw postcode?

1327

Ontvang offertes van bedrijven zoals:

Voordelen van camerabewaking:

Met behulp van een slimme beveiligingscamera zorg jij ervoor dat je je alarmsysteem nog effectiever inzet. Je creëert een veilige woonomgeving en beschermt je kostbare bezittingen. Naast het beveiligen van je woning heeft een alarmsysteem nog meer voordelen:

 Een camera werkt preventief tegen inbraak

 De kans is groter dat inbrekers gepakt worden

 Jij en de meldkamer kunnen op afstand overzicht houden

 Je vergroot het gevoel van veiligheid voor jou en je gezin


Offertes aanvragen

Waarom een alarmsysteem met beveiligingscamera?

Een inbreker kan op veel manieren je huis binnendringen. Gelukkig kun jij zelf maatregelen nemen om te voorkomen dat jij slachtoffer wordt. Het meest gekozen aanvullende component van een alarmsysteem is een beveiligingscamera

Camera beveiliging kan zowel binnenshuis als buitenhuis geïnstalleerd worden, verbonden met wifi en draadloos. Zo worden alle plekken in en rondom je huis in de gaten gehouden. In het geval van verdachte bewegingen en gevaar gaat het alarm af en kan de meldkamer gewaarschuwd worden. Zelf kun je ook je woning in de gaten houden, aangezien de beelden ook naar je eigen smartphone verstuurd worden.

Kosten van een alarmsysteem met camerabeveiliging:

De kosten van een alarmsysteem inclusief camerabeveiliging zijn afhankelijk van een aantal factoren. Hoeveel ruimtes wil je beveiligen en wil je zowel binnen als buiten een beveiligingscamera laten plaatsen? Moet het alarmsysteem draadloos zijn, gekoppeld worden aan wifi en wil je toegang via een app? Als laatste is het nog een optie om het alarmsysteem te kopen of te huren.

De kosten van een professioneel alarmsysteem beginnen bij €950. Het huren van een alarmsysteem kan vanaf €35,95 per maand. Voor dit bedrag heb jij een veilig huis gekoppeld aan een meldkamer!

Om de kosten voor jouw situatie te achterhalen adviseren we offertes aan te vragen bij meerdere specialisten. Zo kan je vergelijken en kiezen voor de optie die het beste aansluit bij jouw wensen!


Offertes aanvragen

Meer weten over een veilig huis?

Wil je meer weten over de mogelijkheden om je huis te beveiligen? Bezoek dan onze pagina over alarmsystemen en lees meer.

beveiligingscamera


Meer informatie

Voor fijn wonen maak je gebruik van Solvari

Solvari is dé toonaangevende marktplaats om met de juiste vakman voor jouw woningverbetering in contact te komen.

Inmiddels kun je voor meer dan 50 verschillende klussen in en rond je huis terecht bij Solvari. Door via Solvari gratis offertes aan te vragen, kom je direct in contact met maximaal vier bij ons aangesloten specialisten uit jouw regio. Sinds onze start in 2009 zijn daar al honderdduizenden consumenten blij van geworden!

Eerder bekeken pagina's