1327

Verklein de kans op inbraak

Een inbraak is nooit helemaal te voorkomen, maar je kunt veel doen om de kans op te verkleinen. Op de interactieve afbeelding zie je waar je het meeste risico loopt op inbraak. In veel gevallen zorgt een alarmsysteem voor de beste inbraakpreventie. Benieuwd naar de mogelijkheden?

Doe de Inbraakproef

21%
4%
7%
9%
36%
23%
Kans op inbraak verkleinen
Ontvang vrijblijvend offertes
Ontdek wat een alarmsysteem voor je kan betekenen
Verklein de kans op inbraken
Korting op je woonverzekeringen
Veiliger gevoel voor jou en je gezin

Hoe kan ik de kans op inbraak verkleinen?

Een woninginbraak kan grote gevolgen hebben op je gevoel van veiligheid. Er zijn indringers in je woning geweest die aan je eigendommen hebben gezeten, of zelfs waardevolle spullen hebben meegenomen. Helaas komen woninginbraken nog vaak voor.

Gelukkig kun je zelf verschillende maatregelen nemen om te voorkomen dat jij slachtoffer wordt. Een alarmsysteem is vaak de meest effectieve vorm van inbraakpreventie. Het voorkomt veel inbraken en verkleint de kans dat er waardevolle spullen worden meegenomen als er toch bij je wordt ingebroken.

Inbraakmethoden

Een inbreker kan op veel manieren je huis binnendringen. Hierbij bedenken ze steeds weer nieuwe methoden. Hieronder staan de meest gebruikte inbraakmethoden.

  Inbraakmethoden Achterdeur Voordeur
Deur openbreken 48% 37%
Flipperen 8% 19%
Deur openen via raam 12% 18%
Kerntrekken 16% 10%

Bron: Stichting NIPW

Inbraakcijfers Nederland

€2.650

Dit is de gemiddelde materiële schade van een inbraak, terwijl de gemiddelde vergoeding van de verzekeraar slechts €1.200 bedraagt.

30 sec

In 30 seconden kan een inbreker jouw woning binnendringen en in slechts 5 minuten is de buit vaak binnen en de inbreker vertrokken.

90%

Met inbraakpreventie kun je de kans op een inbraak in jouw woning met 90% verlagen. Inbrekers kiezen liever voor een makkelijk slachtoffer.

55.530

Zoveel inbraken worden er jaarlijks in Nederland gepleegd. Dit komt neer op één inbraak per 10 minuten. Enorm veel dus!

Offertes ontvangen? Vul hier je gegevens in.

Vul onderstaand formulier in en ontvang offertes op maat. De bij Solvari aangesloten experts bellen je voor het maken van een afspraak. Na de inventarisatie door de beveiligingsexpert ontvang je direct een offerte en kan je beginnen met inbraakpreventie.


Eerder bekeken pagina's