Vul je gegevens in, zodat wij je in contact kunnen brengen met de juiste alarmspecialisten.  
Wat is jouw postcode?

(62 Reviews)
1327

Vergelijk offertes van bedrijven zoals:

Waarom een alarmsysteem kopen:

Jaarlijks zijn er in Nederland gemiddeld 65.000 inbraken, dit zijn er zo'n 180 per dag. Gelukkig kan jij zelf maatregelen nemen om te voorkomen dat jij slachtoffer wordt. Met het aanschaffen van een inbraakalarm beveilig jij je woning en kostbare bezittingen. Maar naast het beveiligen van je woning heeft een alarmsysteem nog meer voordelen:

 Schrik inbrekers af met inbraakbeveiliging

 Koppel het alarm met de meldkamer

 Hoger gevoel van veiligheid voor jou en je gezin

 Mogelijke korting op je woonverzekering

 Bescherm jezelf tegen brand en koolmonoxide


Offertes aanvragen

Kosten van een alarmsysteem:

De exacte prijs voor het kopen van een alarmsysteem hangt af van een aantal factoren. Wil je inbraakbeveiliging dat 24/7 verbonden is met de meldkamer? Wil je een beveiligingssysteem inclusief camerabeveiliging? Wil je een draadloos alarmsysteem?

De kosten van een alarminstallatie beginnen gemiddeld bij €950 en kunnen oplopen tot €2000. Het is ook een mogelijkheid om een alarmsysteem te huren, dit kan vanaf €35,95 per maand. In eerste instantie lijkt huren goedkoper, maar over de periode gezien is dit uiteindelijk een duurdere optie dan kopen.

Om de kosten voor jouw situatie te achterhalen adviseren we om offertes aan te vragen bij meerdere alarmspecialisten. Zo kan je kiezen voor het alarmbedrijf dat het beste aansluit bij jouw wensen!


Offertes aanvragen

De werking van een alarmsysteem:

Om van de voordelen van een alarmsysteem te kunnen profiteren is het erg belangrijk dat het alarm juist wordt geïnstalleerd. Specialisten op het gebied van beveiliging kunnen jou hierbij helpen.

De bekendste vormen van alarminstallatie zijn draadloze beveiliging, bekabelde beveiliging en hybride beveiliging. Elke soort heeft zijn eigen manier van werken en optionele componenten.

Je kan zelf kiezen of je een luid of stil alarm neemt. Een stil alarmsysteem geeft geen geluidssignaal, maar informeert wel de meldkamer in geval van gevaar. Daarentegen heeft een luid alarm wel een sirene en dit schrikt dan ook meteen de inbreker af.

Het beveiligingssysteem kan uitgebreid worden met allerlei functionaliteiten, ook wel domotica genoemd. Hiermee verklein je de kans op inbraak nog meer. Ook kan je het alarm uitbreiden met camerabewaking. Door middel van een slimme beveiligingscamera zorg jij ervoor dat je het alarmsysteem nog effectiever inzet.

Meer over de werking

Meer weten over een veilig huis?

Wil je meer weten over de mogelijkheden om je huis te beveiligen? Bezoek dan onze pagina over alarmsystemen en lees meer.

beveiligingscamera


Meer informatie

Offertes aanvragen

Voor fijn wonen maak je gebruik van Solvari

Solvari is dé toonaangevende marktplaats om met de juiste vakman voor jouw woningverbetering in contact te komen.

Inmiddels kun je voor meer dan 50 verschillende klussen in en rond je huis terecht bij Solvari. Door via Solvari gratis offertes aan te vragen, kom je direct in contact met maximaal vier bij ons aangesloten specialisten uit jouw regio. Sinds onze start in 2009 zijn daar al honderdduizenden consumenten blij van geworden!

Eerder bekeken pagina's