Vul hieronder je gegevens in en ontvang gratis offertes van isolatiespecialisten.  
Wat is jouw postcode?

(59 Reviews)
1327

Veilig thuis: verminder de kans op inbraak met wel 95%

Elke 12 minuten vindt er in Nederland een inbraak plaats. Jouw woning moet de plek zijn waar je je veilig kunt voelen. Door inbraak kan het gevoel van veiligheid en privacy verdwijnen. 

Niet alleen kan de materiële schade groot zijn, ook de acute psychische gevolgen van een inbraak zijn heftig. Zorg er dus altijd voor dat jouw woning of pand zichtbaar beveiligd is aan de binnen- en buitenkant

Wist je dat je voor slechts €1,50 per dag kunt genieten van een veilig gevoel? Een alarmsysteem is geheel aan te passen aan persoonlijke wensen en is daarom geschikt voor iedere woning en elke gezinssituatie.

Een gevoel van veiligheid is veel waard. Je kunt niet alleen met een veilig gevoel slapen, ook kun je met een gerust hart de deur achter je sluiten. Zo bescherm je jouw woning, naasten en kostbare bezittingen.

Goed om te weten: Heb je huisdieren? De bewegingssensoren zijn bruikbaar bij huisdieren tot en met 27 kg. 

De voordelen van een professioneel alarmsysteem

Als je besluit om een alarmsysteem voor jouw woning of pand aan te schaffen, kun je kiezen voor een professioneel beveiligingssysteem of een goedkoper, niet-gecertificeerd alarmsysteem. Wij hebben het verschil voor je op een rijtje gezet:

De sensoren van een niet-professioneel alarmsysteem zijn vaak gevoelig voor vals alarm. Ook wordt er bij storing niet gewaarschuwd, waardoor je vaak niet op de hoogte bent bij het niet goed functioneren.

Met het aanschaffen van een professioneel alarmsysteem kun je korting op de verzekeringspremie voor de inboedelverzekering krijgen. Hiervoor is een abonnement bij de meldkamer noodzakelijk.

Een professioneel beveiligingssysteem is geheel aan te passen naar jouw wensen. Zo kun je het systeem uitbreiden met verschillende componenten. Hier lees je daar meer over.

Een alarmsysteem dat professioneel geïnstalleerd is, kun je aanmelden op de meldkamer. Wel zo geruststellend.

Blog

Tips voor inbraakpreventie
Tips voor inbraakpreventie
Hoe betrouwbaar is een draadloos alarmsysteem?
Hoe betrouwbaar is een draadloos alarmsysteem?
De juiste offerte en specialist in 6 stappen
Zo kies je de juiste offerte en specialist in 6 stappen

Voor fijn wonen maak je gebruik van Solvari

Solvari is dé toonaangevende marktplaats om met de juiste vakman voor jouw woningverbetering in contact te komen.

Inmiddels kun je voor meer dan 50 verschillende klussen in en rond je huis terecht bij Solvari. Door via Solvari gratis offertes aan te vragen, kom je direct in contact met maximaal vier bij ons aangesloten specialisten uit jouw regio. Sinds onze start in 2009 zijn daar al honderdduizenden consumenten blij van geworden!

Ontvang offertes van bedrijven zoals:

Eerder bekeken pagina's