Badkamer verbouwen

(2 Reviews)
1105

Als je besloten hebt je badkamer te gaan verbouwen, kan je ervoor kiezen de ruimte alleen wat op te knappen of om de badkamer een heel andere uitstraling te geven. Het is best lastig om de ruimte om te vormen tot de badkamer van je dromen, maar met goed voorbereidend werk en de juiste specialist, gaat het je zeker lukken. Het kan voordeliger zijn om je badkamer te verbouwen dan een heel nieuwe badkamer te laten plaatsen. We raden je aan de mogelijkheden te bespreken met de badkamerspecialist.

Voordat je begint met het opdoen van inspiratie en het bedenken welke stijl je je badkamer wil hebben, is het verstandig te bekijken of je badkamer wel efficiënt is ingericht. Kan je met een simpele aanpassing veel meer ruimte creëren? Dan is dit zeker het overwegen waard. Houd ook rekening met aanpassingen die je eventueel in de toekomst wil laten doen, zoals bijvoorbeeld een tweede wastafel of vloerverwarming. Is het niet slimmer en uiteindelijk goedkoper om dat meteen mee te nemen?

Vraag jezelf af of je bepaalde dingen wel echt moet vernieuwen. Zou het al helpen als je eventuele schimmelplekken weghaalt en de tegels eens goed oppoetst? Kan je de kastjes verven en nieuwe handgrepen geven om de badkamer al een heel nieuwe uitstraling te geven? Let er ook goed op dat alles in je badkamer nog naar behoren werkt. Het is zonde als je een paar weken na de verbouwing ontdekt dat je wc niet meer doorspoelt of het doucheputje verstopt is.

Wil je je badkamer wel verbouwen, maar is de kans ook groot dat je binnen een korte tijd je huis gaat verkopen? Kies dan voor een niet heel uitgesproken badkamer. Grote kans dat als je badkamer neutraal is, het de waarde van je huis verhoogt bij verkoop.

Badkamer verbouwen


Eerder bekeken pagina's