Kom eenvoudig met nieuwe klanten in contact! Start nu - gratis
Wie zijn wij?

Wie zijn wij? Wie zijn wij?

Wij zijn Solvari. Wij geloven dat marketing voor de vakman niet moeilijk of duur moet zijn, daarom brengen we je in contact met potentiële klanten (leads) die wij voor je verzameld hebben. Hierdoor steek je alleen tijd in klanten die daadwerkelijk geïnteresseerd zijn in jouw product of dienst.
Google Partner

Wat klanten van ons vinden Wat klanten van ons vinden

Solvari houdt de vinger aan de pols of alles naar wens is, of dat er aanpassingen nodig zijn. Je hebt de benodigde gegevens en dan is het aan mij om de klant zo goed mogelijk te benaderen. Leads die bij mij hebben gekocht, zorgen ook voor nieuwe mond op mond reclame. Op die manier heeft mijn bedrijf een mooie groei doorgemaakt.

Johan van den Hatert
van den Hatert zonwering en kozijnen

Leads zijn voor mij een mooie manier om aan nieuwe klanten te komen. Zo heb ik bijvoorbeeld een jaar geleden een lead gescoord, het werk goed uitgevoerd en zij zorgen weer voor nieuwe mond op mond reclame. Die ene lead van vorig jaar heeft mij inmiddels drie opdrachten opgeleverd en binnenkort waarschijnlijk een vierde opdracht.

Henry van den Heuvel
GT foam

Wat we vooral prettig vinden aan de leads van Solvari is de kwaliteit. Je kunt je goed inlezen voor je contact opneemt met de lead en mocht er iets aan de hand zijn dan is Solvari snel en correct om een oplossing te bieden. De leads van Solvari hebben gezorgd voor een mooie groei van onze omzet.

Peter Minkhorst
SIemar

In 2011 werden wij benaderd door Solvari met de vraag of wij wellicht interesse hadden in leads. Met de insteek, we kunnen een periode bekijken of dit voor ons werkt, zijn we inmiddels 4 jaar verderen nog steeds tevreden over de leads en service die ze leveren. In het kort: Betrouwbaar , servicegericht en ze dragen een stukje bij aan het succes van de onderneming.

Melanie Jansen
Isocoat

Solvari in cijfers Solvari in cijfers

2.500

leads per week

2.815

tevreden partners

50.000

bezoekers per week

9

jaar ervaring

Wat wij doen Wat wij doen

Wij verzorgen jouw marketing en laten jouw bedrijf groeien. We zoeken potentiële klanten met onze websites, advertenties, e-mails en partners voor meer dan 250 klussen in en rond het huis. De aanvragen worden gecontroleerd op kwaliteit en vind je na onze goedkeuring in je mailbox!
Wat wij doen

Uniek campagnesysteem Uniek campagnesysteem

Hoe fijn zou het zijn als je zelf kunt bepalen wanneer en welke hoeveelheid potentiële klanten zich bij je melden? Bij Solvari hebben we hier dé oplossing voor bedacht. Een zeer eenvoudig systeem, waarmee je zelf de gewenste hoeveelheid klanten in kunt stellen die je wekelijks wilt ontvangen.
Wie zijn wij?

Gratis promotie Gratis promotie

We helpen jou online beter vindbaar te zijn. Op de bedrijfspagina vertel je het verhaal van jouw bedrijf. Je bedrijfspagina overtuigt klanten met jou in zee te gaan, doordat je er foto's van je mooiste werk op zet en er ervaringen met jouw bedrijf op staan.
Samen kennis delen

Samen kennis delen Samen kennis delen

Solvari is al sinds 2009 hét woonplatform voor klussen in en om het huis. We hebben veel kennis van de markt die we graag met je delen. Onze tips, nieuwsberichten, blogs en statistieken helpen je om meer nieuwe klanten te bereiken. Wil je meer leren over de markt waarin je actief bent? Meld je vandaag nog aan!
Wie zijn wij?

Onze prijzen Onze prijzen

Bij Solvari bepaal je zelf wat je betaalt om met potentiële klanten in contact te komen. Je kiest zelf een prijs in ons campagnesysteem en betaalt dus nooit te veel. Aanmelden is geheel gratis en we maken geen gebruik van abonnementen. Je kan dus op elk gewenst moment stoppen met onze service en zit nergens aan vast.

Ben je klaar voor de volgende stap in marketing?

Meld je gratis aan en laat je bedrijf groeien met Solvari!

Patrick Telkamp

Vul je contactgegevens in en start met het maken van jouw bedrijfspagina! Binnen enkele minuten word je vertoond aan alle bezoekers van Solvari.nl. Laat je bedrijf groeien met Solvari!