Op zoek naar ZZP klussen? Werk samen met Solvari!

Is het voor jou als ZZP’er of groot bouwbedrijf lastig om de agenda heel het jaar goed te vullen? Dan is Solvari de ideale partner voor de verdere groei van jouw vakbedrijf. Wij gaan dan voor je op zoek naar klussen die passen bij je expertise. En zo kan jij doen waar je het beste in bent: vakwerk leveren!

Lees meer:

1. Zoek je klussen als ZZP'er? 

2. Zoek je klussen als MKB of groot bedrijf?

Ja, ik wil meer klussen!

 

1. Klussen voor ZZP'ers

 

Heel het jaar door werk vinden als ZZP’er is niet zo vanzelfsprekend. Naast je projecten ben je namelijk ook nog bezig met je dagelijkse administratie, marketingactiviteiten, … Heb je te weinig tijd om ook nog genoeg goede klussen te vinden? Daar kan Solvari je bij helpen. 

Via onze sites komen continu offerte-aanvragen binnen, en die leads matchen we met de juiste vakspecialisten. Dankzij ons platform profiteer je van de volgende voordelen: 

 

Zelf je klussen kiezen of werken met een campagne

In de Marktplaats van Solvari kies je zelf de beste klussen voor jouw bedrijf. Zo vul je gaten in je agenda moeiteloos op. Bovendien kan je gericht filteren op locatie, de omvang van het project, materiaalkeuze, … Lekker makkelijk en flexibel! Ontvang je liever een vast aantal offerte-aanvragen per week? Ook dát is mogelijk met onze automatische campagnes!

 

Alleen serieuze aanvragen die bij jou passen

Dagelijks komen meer dan 1.500 offerte-aanvragen binnen bij Solvari. Elk van deze leads checken we grondig. Zo vind je op ons platform alleen aanvragen van mensen die echt interesse hebben. Dit soort kwalitatieve leads zijn de beste garantie om meer werk te vinden als ZZP’er.

 

Een eigen bedrijfsprofiel als online visitekaartje

Heb je nog geen eigen site, accounts op sociale media, …? Of te weinig tijd om die up-to-date te houden? Op je Solvari-bedrijfsprofiel plaats je eenvoudig foto’s, reviews, … Zo zien consumenten in 1 oogopslag wie jij bent en wat je doet. Toekomstige klanten zien ook hoeveel andere mensen voor jou hebben gekozen. Zo win je hun vertrouwen en haal je als ZZP’er meer opdrachten binnen.

 

Heel het jaar werk vinden als ZZP'er? Meld je aan bij Solvari!

Zelf nieuwe opdrachten zoeken als ZZP’er kost veel tijd en geld. Zijn er periodes waarin je meer werk kan gebruiken? Op het platform van Solvari kan je snel en eenvoudig klussen zoeken én vinden. Door voor ons te kiezen hoef je ook geen geld uit te geven aan dure advertenties op Google en Facebook. 

Bekijk vrijblijvend welke offerte-aanvragen er zijn in jouw regio.

Meld je nu gratis aan!

 

2. Klussen voor MKB's of grote bedrijven

 

Als MKB of groot bouwbedrijf is het essentieel om je workflow zo efficiënt mogelijk in te richten. Door samen te werken met Solvari ben je zeker van een stabiele en continue leadstroom voor het hele jaar, en daar stopt het nog niet. Ook dankzij de volgende voordelen van ons platform verbeter je je bedrijfsresultaten:

 

 

Geverifieerde leads op maat

Als groter bouwbedrijf kies je met een automatische Solvari-campagne zelf je aantal leads per week. Ons serviceteam voert bovendien een kwaliteitscheck uit bij elke offerte-aanvraag. Zo krijg je alleen klussen die perfect bij jouw expertise aansluiten.

 

Rechtstreekse koppeling met jouw CRM-systeem

Werk je met grotere volumes aan leads? Geen probleem, Solvari zorgt voor een automatische koppeling met jouw CRM-systeem via een API. Zo trek je de leads automatisch binnen en sta je direct in contact met elke potentiële klant. Het resultaat? Het hele jaar lang een volle agenda!

 

Eigen accountmanager voor jouw bedrijf

Wil je je Solvari-campagne aanpassen? Heb je meer of minder leads per week nodig? Of heb je behoefte aan advies om nog meer klanten binnen te halen? Als vakbedrijf krijg je bij Solvari een persoonlijke accountmanager. Die helpt je om je bedrijfsresultaten te monitoren en je doelstellingen te behalen!

 

Verder groeien als bouwbedrijf? Ontdek de voordelen van Solvari!

Wil je het potentieel van je vakbedrijf volledig benutten? Dan kan je bouwen op Solvari. Onze stabiele leadstroom biedt jou de zekerheid die je nodig hebt. Heb je interesse? Vul dan het registratieformulier in. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op om te bekijken wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen! 

Benieuwd naar het aantal offerte-aanvragen in jouw regio? Neem vrijblijvend een kijkje op ons platform.

Schrijf je gratis in!

Eerder bekeken pagina's