Meer en betere leads op maat? Bij Solvari natuurlijk!

Al bijna 15 jaar zorgt Solvari als (ver)bouwplatform voor de ideale match tussen vakbedrijven en woningeigenaren. Het geheim achter dat succes? Een doorlopende stroom van meer dan 1.500 leads per dag voor Nederland en België. Maar wat is zo’n lead? Hoe zorgt Solvari voor die potentiële klanten? En waarom zijn ze zo interessant voor de groei van jouw bedrijf?

 

Hoe ziet een lead eruit?

We hebben het constant over de term ‘lead’. Maar wat betekent dat precies? Een lead is een offerte aanvraag van iemand die zijn of haar woning wil renoveren en/of verduurzamen. Voor deze werken is zo'n woningeigenaar op zoek naar een vakspecialist. Kortom, een potentiële klant voor jou. Zo’n lead kan je bij Solvari kopen tegen een bepaalde kostprijs.

Hoe ziet een lead er dan uit? In je Solvari-account krijg je van zo’n potentiële klant info als hun contactgegevens, een beschrijving van het project, een foto van de woning, ... Dit ziet er dan zo uit:

Hoe zorgt Solvari voor zoveel leads?

Dagelijks genereren we bij Solvari meer dan 1.500 leads: van A(fbraakwerken) tot Z(onnepanelen). Die constante stroom aan klanten creëren we natuurlijk niet uit het niets. Hier zetten onze marketing- en serviceteams zich elke week weer voor in:

 

1. Honderden informatieve websites

Dagelijks bezoeken duizenden woningeigenaren onze websites over (ver)bouwen. Zo hebben we meerdere sites over zonnepanelen, maar ook over isolatie, vochtproblemen, centrale verwarming, … Onze marketing experts creëren sterke content op maat én zorgen ervoor dat die ook hoog scoort in de Google rankings. Het resultaat? Iedereen die een vakbedrijf of info over renovatiewerken zoekt, komt onvermijdelijk op een site van Solvari terecht.

 

2. Gerichte advertenties

Via onze websites komt al een groot deel van onze offerte aanvragen binnen. Om die leads verder aan te vullen, werkt Solvari voor bepaalde klussen ook met gerichte, betaalde advertenties. Door deze combinatie zorgen we altijd voor voldoende leads voor elke vakspecialist, en dat in elke regio. Of je nu een isolatie-expert of loodgieter bent.

 

3. Grondige check van leads

Solvari matcht je niet zomaar met al deze potentiële klanten. Eerst doet ons serviceteam een grondige check van alle leads om te bevestigen dat het serieuze aanvragen zijn. Kloppen alle contactgegevens? Zijn de offerte-aanvragen gedetailleerd genoeg en weten mensen wat ze willen? Als dat het geval is, kan jij makkelijk die leads omzetten naar nieuwe klanten.

 

Hoe krijg ik die leads nu?

Dat is heel eenvoudig. Je meldt je vrijblijvend aan bij Solvari. Daarna kies je de formule die het beste bij je past en kan je beginnen met leads kopen en extra opdrachten binnenhalen! 

Bedrijf aanmelden

 

 

Waarom leads kopen bij Solvari?

Wil je ook verder bouwen aan het succes van je bedrijf? Dan zijn nieuwe leads een basisingrediënt. Bij Solvari profiteer je van de volgende voordelen:

 Minder tijd verspillen aan marketing: zelf je klanten zoeken kost veel tijd. Dankzij Solvari hoef je je geen zorgen meer te maken over klantenwerving en marketing. Zo kan jij je concentreren op wat je het beste doet: vakwerk afleveren!

 Altijd een volle agenda: nog enkele gaatjes in je agenda of heb je periodes waarin je structureel meer werk kan gebruiken? In dat geval is leads kopen de beste oplossing. Zo kan je hele jaar door rekenen op een constante stroom van offerte-aanvragen!

 Eigen Account Manager: heb je nog vragen? Of ben je op zoek naar extra tips om leads over de streep te trekken? Je persoonlijke account manager staat altijd voor je klaar!

 Grondig gecontroleerde leads: mensen die twijfelen of niet weten wat ze willen? Die filteren we voor je weg. Zo kom je alleen in contact met leads die een klus echt willen laten uitvoeren.

Ook meer kwalitatieve leads? Dat is simpel! Meld je gratis aan bij Solvari en we geven je graag meer uitleg. Sluit je nu aan!

 

Wat kost een gemiddelde lead?

De prijs van een lead hangt af van verschillende factoren: de klus in kwestie, hoeveel vraag & aanbod er is, het aantal leads dat je afneemt, … Een paar voorbeelden van leadprijzen* voor een aantal producten:

Soort lead Leadprijs
Waterontharder installeren Vanaf 25 euro
Zonnepanelen plaatsen Vanaf 30 euro
Vloerisolatie aanbrengen Vanaf 9 euro
Houten trap plaatsen Vanaf 8 euro

 * Deze leadprijzen zijn onder voorbehoud & kunnen wijzigen.

 

Ook leads aankopen voor een scherpe prijs? Neem dan nu contact op met 1 van onze account managers via het aanmeldformulier van Solvari!

Meld je aan bij Solvari

Eerder bekeken pagina's