Loading...

Over AA-Airco

De sleutel tot het succes van aa-airco airconditioning is dat ze speciaal zijn ontworpen om de moderne mens te voorzien van de perfecte leef-en werkomstandigheden. Inverter airco creëert in stilte de perfecte omstandigheden binnenshuis:
aa-airco heeft een garantietermijn van 5 jaar. In de Benelux worden de bekende a-merken airco vertegenwoordigd door aa-airco uit Hilversum.
De productie-technologie die gebruikt wordt bij de productie van de Inverter airco-units zorgt voor de betrouwbare werking volgens de hoogste energie-klasse normen, het bereiken van, maximale prestaties met minimale kosten. Hun uitstekende kwaliteit en operationele efficiëntie zijn bekroond met de Europese Unie certificaten van de hoogste standaard.
Het aa-airco productassortiment biedt een complete airconditioning oplossingen voor zowel, commerciële en particulieren toepassingen.

Kenmerken

200+
aanvragen behandeld
Gecheckt
door Solvari
Sinds 2015
partner van Solvari
Beschikbaar
via onze chat

Reviews (11)

Schrijf een review

H.j.

Airco niet goed uitgevoerd.door guus monteurs.nu geen reactie.kl. Zaak

Al gedaan

Knik in de toevoer

Uitgevoerd op 06-07-2021

Nout

Airconditioning installeren of vervangen

Zeer slordig

De airco’s zijn prima. De installatie is matig, maar beide geen verdienste van AA-Airco. Zij huren hiervoor derden in. De ervaring met Guus Tabak is vanaf dag 1 een drama. Hij voegt geen enkele waarde toe: slecht advies, verkeerde offerte, verkeerde inschatting installatietijd, nergens op reageren zodat dat ik overal zelf achteraan moet, niet inhoudelijk reageren op aangedragen punten maar berichten ‘over de schutting’ gooien naar de monteur en weer niet opvolgen zodat ik dat zelf na een paar weken radiostilte weer moet aanjagen.
De monteur werkt redelijk netjes, maar voor deze installatieprijs (zo’n €600 per unit) mag je een topafwerking verwachten. Dat krijg je dus niet. Van kieren tot net niet recht en zaken worden anders gemonteerd dan is afgesproken zonder overleggen. De monteur is gisteren voor de 3e x geweest en opnieuw knulligheden en her en der net niet af. Er zit kennelijk niet meer in bij deze partij. Teleurstellend.

Uitgevoerd op 18-08-2020

Gerdine

Airconditioning installeren of vervangen
Aanbevolen door klant

Gemaakte afspraken worden nagekomen

Hebben bijzonder fijne ervaringen met AA airco. De Heer Tabak komt zijn afspraken na en de monteurs zijn niet alleen kundig en professioneel maar uiterst correct, beleefd en werken superschoon! Alles werd keurig netjes achtergelaten, afval werd meegenomen.

Uitgevoerd op 10-07-2020

Bekijk alle beoordelingen Vraag offerte aan bij AA-Airco