Reviews (11)

Schrijf een review

H.j.

Airco niet goed uitgevoerd.door guus monteurs.nu geen reactie.kl. Zaak

Al gedaan

Knik in de toevoer

Uitgevoerd op 06-07-2021

Nout

Airconditioning installeren of vervangen

Zeer slordig

De airco’s zijn prima. De installatie is matig, maar beide geen verdienste van AA-Airco. Zij huren hiervoor derden in. De ervaring met Guus Tabak is vanaf dag 1 een drama. Hij voegt geen enkele waarde toe: slecht advies, verkeerde offerte, verkeerde inschatting installatietijd, nergens op reageren zodat dat ik overal zelf achteraan moet, niet inhoudelijk reageren op aangedragen punten maar berichten ‘over de schutting’ gooien naar de monteur en weer niet opvolgen zodat ik dat zelf na een paar weken radiostilte weer moet aanjagen.
De monteur werkt redelijk netjes, maar voor deze installatieprijs (zo’n €600 per unit) mag je een topafwerking verwachten. Dat krijg je dus niet. Van kieren tot net niet recht en zaken worden anders gemonteerd dan is afgesproken zonder overleggen. De monteur is gisteren voor de 3e x geweest en opnieuw knulligheden en her en der net niet af. Er zit kennelijk niet meer in bij deze partij. Teleurstellend.

Uitgevoerd op 18-08-2020

Gerdine

Airconditioning installeren of vervangen
Aanbevolen door klant

Gemaakte afspraken worden nagekomen

Hebben bijzonder fijne ervaringen met AA airco. De Heer Tabak komt zijn afspraken na en de monteurs zijn niet alleen kundig en professioneel maar uiterst correct, beleefd en werken superschoon! Alles werd keurig netjes achtergelaten, afval werd meegenomen.

Uitgevoerd op 10-07-2020

Fabian

Airconditioning installeren of vervangen

Slordig

Guus reageerde snel om langs te komen om te kijken wat hij voor mij kon doen, dit ging snel en soepel.
Afspraak gemaakt om te laten plaatsen van twee airco's en daar ging het mis, de afspraak zou zijn op 28 april maar de monteurs kwamen al 21 april langs. Het eerst volgende weekend hebben we de airco's gebruikt en toen bleek dat één van de airco lekt een mail naar Guus verzonden en de maandag stond er al iemand voor de deur. Bleek dat de pin voor de condensatie water weg was, dus op proberen te lossen met kit. Later bij langer gebruik ging die weer lekken, tevens kwamen we er achter dat bij de andere airco er ook een lekkage zit en de muur onder de troep zit wat ik er niet meer af krijg. Weer een mail richting Guus als reactie kreeg ik: Ik geef het door aan de monteur, zodra hij in de buurt is komt hij dit oplossen.

Tot op heden 5 dagen later nog geen monteur gezien en zit ik al 5,5 week met een niet goed werkende airco!

Uitgevoerd op 21-04-2020

Fred

Airconditioning installeren of vervangen
Aanbevolen door klant

Nauwkeurigen op tijd

Goed advies en sneller uitgevoerden gepland. Top service!

Uitgevoerd op 21-04-2020

James

Airconditioning installeren of vervangen
Aanbevolen door klant

zeer professioneel, keurig gedaan

Zeer kundig advies, goed monteur, volgens afspraak.

Uitgevoerd op 14-04-19

bas

Airconditioning installeren of vervangen
Aanbevolen door klant

zeer tevreden!

Prima communicatie! Zeer professioneel en Guus Tabak geeft goed advies over de mogelijkheden.
Op 26 maart werd de airco bij ons in Odijk geleverd en de volgende ochtend stond de monteur voor deur om alles te installeren.

Uitgevoerd op 27-03-19

Carolien

Airconditioning installeren of vervangen
Aanbevolen door klant

Fijne stille airco

Prettige mensen, duidelijke afspraken welke ze zijn nagekomen,professione monteur en een geweldige airco voor een goede prijs !!!

Uitgevoerd op 06-08-18

AA-Airco
Offerte aanvragen

Meer over

Locaties

  • Hilversum

    Van Ostadelaan 22
    1213EJ Hilversum

Deel dit bedrijf

Vraag een offerte aan bij AA-Airco

Benieuwd naar de kosten van jouw klus? Kom in contact met AA-Airco door een gratis en vrijblijvend een offerte aan te vragen.

Staat je project er niet bij? Zoek hier in alle projecten