Loading...

Over Aarde.nl

Premium partner

Bij Aarde.nl bent u aan het juiste adres voor aanschaf en installatie van al uw duurzame energiesystemen zoals zonnepanelen, zonneboilers, (hybride) warmtepompen, airco's, infraroodverwarming, LED-verlichting, etc. Ons team heeft met zijn jarenlange ervaring al vele honderden installaties verricht . We weten als geen ander welke oplossingen en welk product (of combinatie van producten) voor uw huis het beste aansluit bij uw wensen. Persoonlijk contact en aandacht voor uw specifieke situatie en wensen staan daarbij centraal.

Voor zonnepanelen hebben wij een klein specialistisch team wat snel kan schakelen en altijd op de hoogte is van de nieuwste systemen en technieken. Binnen de Benelux zijn wij leidend op het gebied van montagesystemen, waar de panelen mee aan uw dak bevestigd worden, die wij zelf ontwikkelen. Dankzij merken van solide fabrikanten heeft u garantiezekerheid.

Wij kunnen u precies vertellen welke subsidies voor u gelden en begeleiden u bij de BTW-teruggave.

Kenmerken

Premium partner
Aanbevolen partner
van Solvari
7.000+
aanvragen behandeld
Gecheckt
door Solvari
Sinds 2017
partner van Solvari
Beschikbaar
via onze chat
26-50
medewerkers
Sinds 2016
ingeschreven bij de KvK

Voorwaarden

25 jaar garantie
op de uitgevoerde werkzaamheden

Reviews (6)

Rob

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Alles volgens afspraak

Goed advies, netjes gewerkt.

Uitgevoerd op 01-04-2020

F

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Zeer tevreden, service prima.

Goed advies, betrouwbare partij.

Uitgevoerd op 15-04-2020

BAM

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Bedrijf is een zonnetje in huis

Van offerte tot plaatsing zonnepanelen is prima verlopen

Uitgevoerd op 23-12-2019

Peer

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Goed gedaan!

’Aarde.nl‘: dat is de naam van een bedrijf met als uiterst korte mission statement ’Passie voor duurzaam‘. Dat bedrijf heeft bij mij zonnepanelen op het dak van mijn huis gelegd. Ik ben er blij mee; ze doen het goed, zoals je mag verwachten. Ik ben ook blij dat ik uiteindelijk voor Aarde.nl heb gekozen, al had ik bij een ander bedrijf voor minder geld terecht gekund. Het was het persoonlijk contact dat voor mij de doorslag gaf: vriendelijk, belangstellend, betrokken, vakkundig zonder pedant te zijn en ja, ook zakelijk. Een goeie mix die zorgde voor een klik.
De panelen liggen er inmiddels al een half jaar en ze doen wat ze moeten doen: goedkoop energie produceren. Onder andere op deze manier hoop ik een kleine bijdrage te leveren aan een schonere, duurzamere wereld... Met dank aan Aarde.nl!

Uitgevoerd op 15-10-2020

Han

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Dik tevreden!

Na een tweetal aangename gesprekken met een vertegenwoordiger van Aarde.nl aldaar zonnepanelen besteld. Vervolgens een duidelijke offerte ontvangen, waarna al snel een afspraak tot levering werd ingepland. Vragen per mail werden snel beantwoord. De monteurs hebben vervolgens goed en vakkundig werk verricht, ondanks de tropische hitte die dag. Alles is na afloop netjes achtergelaten. We zijn zeer tevreden over de afhandeling van een en ander. We kunnen Aarde.nl echt aanbevelen!

Uitgevoerd op 13-08-2020

Jaap

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Ik ben tevreden

Alles is gedaan zoals afgesproken. De monteurs zijn goed bezig en hebben dezelfde instelling als ik. Ze proberen zo goed als mogelijk werk af te leveren.

Uitgevoerd op 13-02-18

Bekijk alle beoordelingen Vraag offerte aan bij Aarde.nl