Loading...

Over AddSolar B.V.

Omdat er veel behoefte is aan duurzame producten, schieten de aanbieders als paddestoelen uit de grond. Wij onderscheiden ons hier als lokale leverancier van door te werken aan de hand van onze 4 pijlers. Deze pijlers zijn het fundament waarop we AddSolar voor u neergezet hebben. Allereerst komen we altijd persoonlijk langs om de situatie in te schatten. We controleren ter plaatse of uw dakconstructie geschikt is, of er voldoende potentieel is voor een goed rendement en schatten de volledige situatie in.

Met een volledige situatie bedoelen we dat we kijken naar uw huidige verbruik om het aantal zonnepanelen te bepalen. Daarnaast kijken we ook naar uw toekomstig verbruik. Misschien gaat u wel meer stroom verbruiken als vervanging van gas. Of juist minder door de aanschaf van nieuwe huishoudelijke apparatuur. Zo plaatsen we nooit te weinig, of juist te veel panelen en krijgt u een eerlijke offerte.

Om een eerlijke offerte te kunnen maken houden we niet op bij het verbruik. Ook de tarieven van uw energieleverancier nemen we mee in de berekening. Door onze unieke samenwerking met (bijna) iedere energieleverancier kunnen we hiermee uw terugverdientijd vaak positief beïnvloeden.

Tot slot geloven we in een A tot Z begeleiding. Dit betekend dat de adviseur die de offerte met u maakt, ook zelf het dak op gaat voor de installatie. Zo vullen we een enorm communicatiegat dat vaak voor veel frustratie zorgt. Onze klantenservice kan algemene vragen direct beantwoorden zodat u snel wordt geholpen. U heeft tijdens het gehele proces persoonlijk echter contact met uw eigen adviseur. Wel zo persoonlijk toch?

Kenmerken

Gecheckt
door Solvari
Sinds 2017
partner van Solvari
6-10
medewerkers
Sinds 2015
werkzaam in de branche
10 jaar garantie
op de uitgevoerde werkzaamheden