Loading...

Over afbouwvisie

Afbouwvisie BV
Afbouwvisie BV is actief in het realiseren en beheren van vastgoed. Wij voorzien onze klanten van huisvesting die bij hen past en bovendien duurzaam is. Wij zijn een nuchtere onderneming met oog voor kwaliteit en vakmanschap. Het belang van onze klanten staat bij ons voorop. Of het nu gaat om woningbouw, renovatie, projectbouw, afbouw, onderhoud, onze klanten kiezen voor Afbouwvisie BV omdat we maatwerk leveren.
Afbouwvisie BV heeft in de loop der jaren veel bouw en ontwikkelingservaring opgedaan. Toonaangevende projecten zijn in de loop der jaren gerealiseerd. Onze mensen hebben kennis van lokale markten en zijn hierdoor uitstekend in staat om in te spelen op de behoeften van onze klanten.

Onze ambitie is helder: wij willen de beste onderneming in de markt zijn. Wij geloven erin dat kwaliteit, samenwerking, proactief handelen en kennisdeling de sleutels vormen tot succes. Daarom werken wij samen met deskundige partners en opdrachtgevers. Wij richten ons zowel op grote als kleine projecten en ontwikkelen, bouwen, onderhouden en beheren in geheel Nederland. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe markten en bedenken huisvestingsconcepten die passen bij iedere klant. Afbouwvisie BV staat bekend als innovatief, creatief in oplossingen en als kwaliteitsbouwer.

Meer dan bouwen
Afbouwvisie BV stelt alles in het werk om van elk bouwproject een succes te maken. We voelen ons betrokken bij opdrachtgevers, medewerkers en de maatschappij. Daarom werken we graag met anderen samen, zorgen we ervoor dat onze mensen zich binnen ons bedrijf kunnen ontplooien en staan we náást onze opdrachtgevers om ze bij bouwprojecten te begeleiden. Afbouwvisie BV draagt de zorg voor een onderbouwde calculatie, overzichtelijke planning en goede communicatie. Kwaliteit, vakmanschap en oog voor een gedetailleerde afwerking gaan bij ons hand in hand met deze persoonlijke betrokkenheid en toewijding.

Energiezuinig en milieuvriendelijk
Afbouwvisie BV loopt duidelijk voorop als het gaat om duurzame oplossingen voor energiezuinige bouw. Voorbeelden hiervan zijn een goede woningisolatie en het gebruik van zonnepanelen voor de elektriciteitsopwekking goede mogelijkheid van verantwoord bezig zijn met onze energiebehoefte.
Innovatief afbouwbedrijf
Wij proberen altijd op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen in de bouwwereld en zijn altijd op zoek naar innovatieve bouwmethoden en bouwmaterialen. Zo kunnen we altijd voldoen aan de wensen van onze opdrachtgevers. Nu, maar ook in de toekomst

Op deze website presenteren we u met trots enkele voorbeelden van de veelzijdige projecten die wij in de afgelopen jaren hebben gerealiseerd. Ze geven een goed en betrouwbaar beeld van wat Afbouwvisie BV voor u als opdrachtgever kan betekenen.

Kenmerken

<100
aanvragen behandeld
Gecheckt
door Solvari
Sinds 2023
partner van Solvari
Beschikbaar
via onze chat
6-10
medewerkers
Sinds 2020
ingeschreven bij de KvK

Voorwaarden

5 jaar garantie
op de uitgevoerde werkzaamheden
Vraagt om aanbetaling

Reviews (0)

Nog geen reviews geschreven