Reviews (12)

Schrijf een review

Toine

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Deskundig Betrouwbaar Vriendelijk

Bij mijn buurman is onlangs een installatie aangebracht met een sedum dak begroeiing. Dit is tot volle tevredenheid gebeurd en ziet er prachtig uit. Wij vroegen de naam van de installateur en kwamen bij Alfazon terecht. Mede gelet op een milieuvriendelijke afwerking wilden ook wij graag een combinatie van zonnepanelen met een sedum dak afwerking. Het bedrijf installeerde binnen een dag het geheel. Vanaf het eerste contact bij ons thuis tot het moment van oplevering werden wij door Alex op de hoogte gehouden van de mogelijkheden en werking van de installatie. Ook de monteurs voerden ieder hun eigen specialisatie uit waarbij opviel dat zij goed op elkaar waren ingespeeld. Er werd nauwelijks tijd voor pauze genomen. Ondanks het slechte weer werkten allen hard door om de klus binnen een dag af te krijgen. Er werd zelfs nog een nieuwe bel trafo in ons systeem geïntegreerd waarvoor geen extra kosten werden berekend. Erg betrouwbaar bedrijf!!!

Uitgevoerd op 04-05-2021

Toine

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Deskundig Vriendelijk Betrouwbaar

Via mijn buurman kwam ik aan het adres van dit bedrijf. Ook daar werd een bijzonder mooie sedum/zonnepanelen installatie aangebracht. Vanaf het eerste contact bij ons thuis met Alex tot aan de oplevering van het werk door dezelfde Alex zijn wij geholpen door zeer ervaren deskundige medewerkers. Er werd hard doorgewerkt zodat in een dag het sedum dak met z.p. zoals afgesproken kon worden opgeleverd. Zeer vriendelijke medewerkers die geruisloos hun werkzaamheden uitvoerden en ieder onvoorzien probleempje perfect oplossen. Er was een erg prettig direct contact mogelijk met alle medewerkers en er wordt zeker rekening gehouden met eventuele wensen bij de installatie. Het resultaat is ook optisch bezien een verrijking van onze woning. Men houdt zich aan de overeengekomen offerte en ondanks dat zoals in mijn (onvoorziene) geval, een nieuwe bel trafo moest worden geïntegreerd werden hier geen meerkosten voor berekend. Perfect aanbevolen !!

Uitgevoerd op 04-05-2021

Thomas

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Zeer tevreden!

Kreeg een eerlijk en goed advies en de uitvoering is zeer prettig verlopen. Er even een probleem en dat werd meteen creatief opgelost en de mannen hebben alles netjes afgewerkt.

Uitgevoerd op 23-04-2021

Lamber

Zonnepanelen installeren

zeer nette aflevering en compleet

Advies was goed, Medewerker werken zeer zetjes en zijn gedreven. Oplevering perfect en een goede aftersale-service

Uitgevoerd op 15-12-2020

René

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

In alle opzichten goed!

In alle opzichten goed!

Uitgevoerd op 26-03-2021

Ton

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Perfect en creatief

Het werk is zeer correct en goed uitgevoerd. Deed zich al een ‘verrassing’ voor op de locatie dan was het team creatief genoeg er een passende oplossing voor te vinden, zonder dat hiermee van de offerte werd afgeweken. Klasse!
Het gehele traject van eerste contact en offerte tot en met afspraak en uitvoering is uitermate prettig verlopen. Ik ben uitgesproken tevreden en beveel Alfazon van harte aan!

Uitgevoerd op 29-01-2021

Paul

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Goede en snelle communicatie.

Het werk is een dag later uitgevoerd dan afgesproken, vandaar 4 sterren, maar daar tegenover staat wel dat ze speciaal voor mij de zaterdag hebben gewerkt, en ik werd regelmatig op de hoogte gehouden van de stand van zaken. Op mailtjes reageren ze snel, toen ik in het weekend s' avonds om 22:00 een mail stuurde kreeg ik om 22:45 al een mail terug met een flinke lap tekst. Ze houden je ook op de hoogte van eventuele gebreken - zo bleken er diverse zaken niet in orde te zijn op mijn dak. De prijs is al helemaal een plus punt, uit 7 offertes is Alfazon als beste eruit gekomen, zowel als prijs en als merken voor materiaal. Al in al is Alfazon een aanrader.

Uitgevoerd op 14-11-2020

Gheorghe

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Vakkundig en klantvriendelijk,

Eerst werd een transparant en deskundig uitgevoerde offerte gemaakt middels inspectie bij ons thuis. Na acceptatie van de offerte werden al kort daarna de zonnepanelen geinstalleerd en werd daarnaast sedumdak gelegd; daarbij werd ook goed gelet op het esthetische aspect. De leiding van Alfazon was niet te beroerd om naast hun personeel zelf ook een handje mee te helpen bij de werkzaamheden. Naast de vakkundigheid was het contact met Alfazon ook uitermate vriendelijk en dit gaf alle vertrouwen om een jarenlang onderhoudscontract aan te gaan. Aan alles kon je merken, dat dit bedrijf kiest voor kleinschaligheid om een zo hoog mogelijke kwaliteit te leveren tegen een heel acceptabele prijs dankzij lage overheadskosten. Niets dan lof !

Uitgevoerd op 28-10-2020

Alfazon B.V.
Alfazon B.V.
Offerte aanvragen

Meer over

Locaties

  • 's-Hertogenbosch

    Pastoor Verhoevenstraat 9a
    5236az 's-Hertogenbosch

Deel dit bedrijf

Vraag een offerte aan bij Alfazon B.V.

Benieuwd naar de kosten van jouw klus? Kom in contact met Alfazon B.V. door een gratis en vrijblijvend een offerte aan te vragen.

Staat je project er niet bij? Zoek hier in alle projecten