Reviews (15)

François

Zonnepanelen installeren

Alfazon B.V.

een topper

Bij de aanvraag van de offerte werd goed meegedacht hetgeen resulteerde een in een drietal mogelijkheden. Bij de bespreking van de offertes werd niet het duurste geadviseerd dat was al een duidelijk pluspunt. Tot mijn verbazing kon, gezien de huidige drukte op de markt, al op korte termijn de meterkast worden aangepast en niet lang daarna de panelen geplaatst. De werkzaamheden werden correct en met zorg uitgevoerd door vriendelijk en deskundig personeel. De afwerking was zeer goed. Ik mocht zelfs niet stofzuigen dat hoorde tot hun taak. Niets dan lof voor dit bedrijf en zeker aan te bevelen

Uitgevoerd op 26-09-2022

D

Zonnepanelen installeren

Alfazon B.V.

Aanbevolen door klant

Oog voor de klant, goede prijs/kwal

De aanloop naar het plaatsen van panelen verloopt prettig. Komen langs voor een schouw in plaats van op afstand zoals zovelen. Daarbij mogelijkheden voor het stellen van vragen en persoonlijk advies.
Uiteindelijke plaatsen verliep ook vlug, ondanks koude wintermaanden.
Helaas bleek na plaatsing kleurverschil in de full black panelen te zitten, wat olieachtige vlekken. Niet de schuld van Alfazon maar vanuit leverancier waar andere 'normen' voor kleur gelden dan hier. Uiteindelijk heeft Alfazon dit goed opgelost en is merkbaar dat zij staan voor tevreden klanten.
Enige tip voor Alfazon is de communicatie. Deze moest vaak vanuit de klant komen(waar wel direct op werd gereageerd). Een en ander zal ook komen door de verhitte energiemarkt waarin wij verkeren en de drukte die dat met zich meebrengt.
Uiteindelijk zou ik Alfazon adviseren gezien prijs/kwaliteit en aftersales. Twee vrienden hebben dit inmiddels ook gedaan.

Uitgevoerd op 09-12-2021

Wouter

Zonnepanelen installeren

Alfazon B.V.

Aanbevolen door klant

Bijzonder tevreden!

In tegenstelling tot andere aanbieders hier geen hijgerige verkoper maar serieus en goed advies. Uit de antwoorden die ik kreeg wordt mij duidelijk dat er mensen met verstand van zaken werken.
De dag voor installatie een mail met de foto’s en namen van degenen die kwamen. Geen harde muziek op de werkplaats en van begin tot het einde meegenomen in het werk: De opstelling van de panelen, of het recht ligt, uitleg over de wifi, de BTW teruggave etc. Ook de meterkast is keurig gedaan door Geurt.
Binnen een dag alles klaar. Ik dik tevreden én complimenten van iedereen die het ziet

Uitgevoerd op 10-08-2021

Toine

Zonnepanelen installeren

Alfazon B.V.

Aanbevolen door klant

Deskundig Betrouwbaar Vriendelijk

Bij mijn buurman is onlangs een installatie aangebracht met een sedum dak begroeiing. Dit is tot volle tevredenheid gebeurd en ziet er prachtig uit. Wij vroegen de naam van de installateur en kwamen bij Alfazon terecht. Mede gelet op een milieuvriendelijke afwerking wilden ook wij graag een combinatie van zonnepanelen met een sedum dak afwerking. Het bedrijf installeerde binnen een dag het geheel. Vanaf het eerste contact bij ons thuis tot het moment van oplevering werden wij door Alex op de hoogte gehouden van de mogelijkheden en werking van de installatie. Ook de monteurs voerden ieder hun eigen specialisatie uit waarbij opviel dat zij goed op elkaar waren ingespeeld. Er werd nauwelijks tijd voor pauze genomen. Ondanks het slechte weer werkten allen hard door om de klus binnen een dag af te krijgen. Er werd zelfs nog een nieuwe bel trafo in ons systeem geïntegreerd waarvoor geen extra kosten werden berekend. Erg betrouwbaar bedrijf!!!

Uitgevoerd op 04-05-2021

Toine

Zonnepanelen installeren

Alfazon B.V.

Aanbevolen door klant

Deskundig Vriendelijk Betrouwbaar

Via mijn buurman kwam ik aan het adres van dit bedrijf. Ook daar werd een bijzonder mooie sedum/zonnepanelen installatie aangebracht. Vanaf het eerste contact bij ons thuis met Alex tot aan de oplevering van het werk door dezelfde Alex zijn wij geholpen door zeer ervaren deskundige medewerkers. Er werd hard doorgewerkt zodat in een dag het sedum dak met z.p. zoals afgesproken kon worden opgeleverd. Zeer vriendelijke medewerkers die geruisloos hun werkzaamheden uitvoerden en ieder onvoorzien probleempje perfect oplossen. Er was een erg prettig direct contact mogelijk met alle medewerkers en er wordt zeker rekening gehouden met eventuele wensen bij de installatie. Het resultaat is ook optisch bezien een verrijking van onze woning. Men houdt zich aan de overeengekomen offerte en ondanks dat zoals in mijn (onvoorziene) geval, een nieuwe bel trafo moest worden geïntegreerd werden hier geen meerkosten voor berekend. Perfect aanbevolen !!

Uitgevoerd op 04-05-2021

Thomas

Zonnepanelen installeren

Alfazon B.V.

Aanbevolen door klant

Zeer tevreden!

Kreeg een eerlijk en goed advies en de uitvoering is zeer prettig verlopen. Er even een probleem en dat werd meteen creatief opgelost en de mannen hebben alles netjes afgewerkt.

Uitgevoerd op 23-04-2021

Lamber

Zonnepanelen installeren

Alfazon B.V.

zeer nette aflevering en compleet

Advies was goed, Medewerker werken zeer zetjes en zijn gedreven. Oplevering perfect en een goede aftersale-service

Uitgevoerd op 15-12-2020

René

Zonnepanelen installeren

Alfazon B.V.

Aanbevolen door klant

In alle opzichten goed!

In alle opzichten goed!

Uitgevoerd op 26-03-2021

Contact

Pastoor Verhoevenstraat 9
5236AZ, 's-Hertogenbosch

Meer over

Werkzaamheden

Offerte aanvragen

Locaties

  • 's-Hertogenbosch

    Pastoor Verhoevenstraat 9a
    5236az 's-Hertogenbosch

Deel dit bedrijf