Reviews (2)

Schrijf een review

Angelica

Gietvloer aanbrengen of vervangen
Aanbevolen door klant
Geverifieerde klant

Zeer tevreden

Ruben en zijn team hebben bij ons een mooie vloer gelegd waar we heel tevreden over zijn. Ze hebben ook ons begeleid in de keuze voor een vloer die helemaal aan ons wensen voldeed. Ruben heeft grote kennis over de mogelijkheden van gietvloeren en dit heeft ons zeer geholpen bij het maken van een keuze. We zullen dit bedrijf zeker aanraden!

Uitgevoerd op 17-10-2019

Jasper

Gietvloer aanbrengen of vervangen
Aanbevolen door klant
Geverifieerde klant

Meedenkend en betrouwbaar

Ruben van All in Floorsystems kwam in ons oude huis langs om verschillende stalen langs te brengen. Waar er bij diverse aanbieders van gietvloeren cowboy verhalen werden verteld was Ruben realistisch en to the point. Toen wij de sleutel van onze nieuwe woning kregen heeft Ruben ons geadviseerd over het opbouwen van de vloer. Zonder de deskundigheid en het meedenken van Ruben hadden wij onze planning nooit rond gekregen. En het resultaat mag er zijn. Wij hebben een naadloze, strakke vloer en zijn er nog iedere dag blij mee. All in Floorsystems heeft bij ons de sleuven van de vloerverwarming dichtgesmeerd, de vloer ge-egaliseert en de gietvloer aangebracht.

Uitgevoerd op 23-09-2019

ALL IN Floorsystems
Offerte aanvragen

Locaties

  • Gorinchem

    Postbus 3071
    4200EB Gorinchem

Deel dit bedrijf

Vraag een offerte aan bij ALL IN Floorsystems

Benieuwd naar de kosten van jouw klus? Kom in contact met ALL IN Floorsystems door een gratis en vrijblijvend een offerte aan te vragen.

Staat je project er niet bij? Zoek hier in alle projecten