Reviews (10)

Schrijf een review

Marten

beluchtings afdekplaatjes in de kozijnen vervangen

De aanvraag en levering uitstekend.

Bij de aanvraag bij All Window voor nieuwe kozijn ventilatie afdekplaatjes, prima advies en goede afhandeling gekregen.
Een zeer aangenaam contact met de service afdeling.

Uitgevoerd op 02-11-2020

Sander

Kozijnen plaatsen of vervangen
Aanbevolen door klant

professioneel en betrouwbaar

ik kreeg goed advies en ben vriendelijk en proffesioneel behandeld

Uitgevoerd op 18-09-18

Wesley

Kunststof kozijnen plaatsen of vervangen
Aanbevolen door klant

Goede service en kwaliteit

Zeer goede service en ook nog eens top werk geleverd !

Uitgevoerd op 05-09-18

Guido

Kunststof kozijnen plaatsen of vervangen
Aanbevolen door klant

Goede kwaliteit en niet te duur!

Ze namen de tijd en gaven goed advies! Wij kunnen nu heerlijl genieten van onze nieuwe kunststof kozijnen! Ik kan dit iedereen aanraden!

Uitgevoerd op 29-03-18

Stefaan

Kunststof kozijnen plaatsen of vervangen
Aanbevolen door klant

Ik raad deze firma ten zeerste aan!

Alles werd correct en zelfs voor tijd geleverd. Ook de uitvoering gebeurde vroeger dan verwacht. De plaatsing en afwerking is professioneel. De medewerkers zijn stipt, vriendelijk en bekwaam. In overleg werden enkele kleine wijzigingen voorgesteld op de offerte, die de dag erna al uitgevoerd werden. De ramen van Deceuninck zien er degelijk uit. Dit is ook een van de weinige firma's die ik vond die zowel Velux als ramen en deuren plaatsen. De factuur was ook correct.

Uitgevoerd op 18-06-2017

KJ

Schuifpui plaatsen of vervangen
Aanbevolen door klant

Een absolute aanrader!

Zeer goede ervaring met dit bedrijf. Er wordt goed met de klant mee gedacht en de monteurs leveren uitstekend werk en doen alles in overleg met de klant.

Uitgevoerd op 01-12-2016

DJ

Kunststof kozijnen plaatsen of vervangen
Aanbevolen door klant

Zeer tevreden over All Window!

Goede ervaringen met All Window - Kunststof Kozijnen. Goede service, de klant staat centraal & prima prijs-kwaliteit verhouding!
Echt een aanrader.

Uitgevoerd op 29-11-2016

Sandra

Kunststof kozijnen plaatsen of vervangen
Aanbevolen door klant

Uitgebreid assortiment

Eerder dit jaar hebben we een aantal bedrijven een offerte laten doen om onze houten kozijnen en deuren te vervangen door kunststof. Na een gesprek en een bezoek aan de showroom van All Window hadden we bij deze aanbieder het beste gevoel. Ook was hier de keus in kleur een stuk uitgebreider dan bij de anderen, zodat er maar een klein tintje verschil is tussen de kleuren die we hadden en nu hebben.

De afgelopen week is alles geplaatst. Het werk is buitengewoon netjes gedaan, binnen en buiten is alles keurig afgewerkt en alle afval is opgeruimd. De mannen hebben het geweldig gedaan!!

Uitgevoerd op 25-10-2016

ALL WINDOW
Offerte aanvragen

Locaties

  • Leeuwarden

    Polluxweg 5/1303L
    8938AZ Leeuwarden

Deel dit bedrijf

Vraag een offerte aan bij ALL WINDOW

Benieuwd naar de kosten van jouw klus? Kom in contact met ALL WINDOW door een gratis en vrijblijvend een offerte aan te vragen.

Staat je project er niet bij? Zoek hier in alle projecten