Loading...

Over Alpine Isolatie

Wilt u uw woning isoleren? Goede keuze! Woningisolatie is de snelste manier om te besparen op de energierekening. Binnen drie tot vijf jaar kunt u de investering voor het isoleren van de woning gemiddeld gezien al terugverdienen. Daarnaast vergroot het uw woonplezier ook enorm; uw woning is koel in de zomer en warm in de winter. Bij Alpine Isolatie werken we met de nieuwste materialen en technieken om uw woning te isoleren. Onze medewerkers zijn echte vakmensen met passie voor het vak. Kwaliteit en klantvriendelijkheid staat bij ons hoog in het vaandel. Wilt u advies over de mogelijkheden voor uw woning? Onze specialisten geven u vrijblijvend advies!

Kenmerken

7.900+
aanvragen behandeld
Gecheckt
door Solvari
Sinds 2016
partner van Solvari
Beschikbaar
via onze chat
11-15
medewerkers
Sinds 2014
ingeschreven bij KvK

Reviews (22)

Schrijf een review

Robert

Muurisolatie

Goed begin, matige finish

Ja, de isolatiewaarde van je huis stijgt enorm, het gasverbruik daalt aantoonbaar. Wat minder is, althans bij ons, is dat als een muur op het Noorden laat isoleren je ook gegarandeerd vochtplekken krijgt.

Normaal effect alleen ze vertellen dat er niet bij. De muur kan niet meer ademen waardoor vocht blijft ophopen. Als de zon er nu en dan op schijnt is dat geen probleem, maar op een muur op het noorden gaat dat niet werken.

Op zich hebben ze het geprobeerd op te lossen. Tot het plaatsen van bijenbekjes toe (wat achterafgezien kolder ks met een dicht geïsoleerde muur zo der spouw). Nu zijn we in de fase dat het bedrijf niet meer reageert. Ook goed, maar ik raad het niemand meer aan met een muur op het noorden.

Uitgevoerd op 01-06-2018

L

Muur isoleren

Netjes gewerkt en achtergelaten

Wij hebben tijdens de verbouwing de gevel van onze nieuwe woning laten Isoleren door Alpine Isolatie. Eerst kwam een ploeg gaatjes boren waarna een andere ploeg het isolatiemateriaal kwam aanbrengen. We hebben vooraf goed advies en direct een prijsopgave gekregen. Alles is netjes uitgevoerd en schoon achtergelaten.

Uitgevoerd op 12-03-2021

Zeno

Dak isoleren

Tot op heden geen A.T.I certificaat

Nog steeds heeft Alphense mij niet gebeld, ondanks de gemaakte belofte.

Uitgevoerd op 02-05-2021

Bekijk alle beoordelingen Vraag offerte aan bij Alpine Isolatie