Loading...

Over Alpine Isolatie

Wilt u uw woning isoleren? Goede keuze! Woningisolatie is de snelste manier om te besparen op de energierekening. Binnen drie tot vijf jaar kunt u de investering voor het isoleren van de woning gemiddeld gezien al terugverdienen. Daarnaast vergroot het uw woonplezier ook enorm; uw woning is koel in de zomer en warm in de winter. Bij Alpine Isolatie werken we met de nieuwste materialen en technieken om uw woning te isoleren. Onze medewerkers zijn echte vakmensen met passie voor het vak. Kwaliteit en klantvriendelijkheid staat bij ons hoog in het vaandel. Wilt u advies over de mogelijkheden voor uw woning? Onze specialisten geven u vrijblijvend advies!

Kenmerken

7.900+
aanvragen behandeld
Gecheckt
door Solvari
Sinds 2016
partner van Solvari
Beschikbaar
via onze chat
11-15
medewerkers
Sinds 2014
ingeschreven bij KvK

Reviews (21)

Schrijf een review

L

Muur isoleren

Netjes gewerkt en achtergelaten

Wij hebben tijdens de verbouwing de gevel van onze nieuwe woning laten Isoleren door Alpine Isolatie. Eerst kwam een ploeg gaatjes boren waarna een andere ploeg het isolatiemateriaal kwam aanbrengen. We hebben vooraf goed advies en direct een prijsopgave gekregen. Alles is netjes uitgevoerd en schoon achtergelaten.

Uitgevoerd op 12-03-2021

Zeno

Dak isoleren

Tot op heden geen A.T.I certificaat

Nog steeds heeft Alphense mij niet gebeld, ondanks de gemaakte belofte.

Uitgevoerd op 02-05-2021

Zeno

Spouwmuur na-isoleren

A.T.I certificaat nooit afgegeven

Na diverse keren gebeld te hebben is de warmte scan met meting nooit uitgevoerd, zodat ik wel betaald heb voor een A.T.I certificaat, maar tot op heden niet ontvangen. Drie weken geleden zag ik Alphine Isolatie werkzaamheden uitvoeren, zodat ik weer herinnerd werd dat ik het certificaat nog steeds niet in mijn bezit heb. Ik heb mijn contactpersoon van destijds gebeld, echter kreeg ik een ander persoon van Aphine Isolatie aan de telefoon en heb hem het hele verhaal uitgelegd. Wederom is toegezegd dat contact met mij zou worden opgenomen, maar tot op heden is dit nog niet gebeurd. Ik zie dit certificaat ook als bewijs of het werk kwalitatief goed is uitgevoerd.

Uitgevoerd op 26-04-2017

Bekijk alle beoordelingen Vraag offerte aan bij Alpine Isolatie