Loading...

Over ALUFOX

Alufox, met showroom Erica (Emmen) is het adres voor deskundig advies, het bouwen en plaatsen van serres, veranda’s, carports, kozijnen, lichtstraten, binnen- en buitenzonwering, hardglazen schuifwanden, schuifpuien, glasgevels en garagedeuren.

Onze 20 jaar ervaring zetten wij graag in om u maatwerk te bieden. Elk huis verdient een haar eigen pasklare oplossing. Alle onze producten zijn leverbaar in diverse soorten materialen en prijsklassen. Er is dus altijd een product dat bij u past! En dat ook nog voor vrijwel elk budget!

Komt u vooral langs om een kijkje te nemen in onze zeer complete showroom. Hier ontvangen wij u onder het genot van een kopje koffie en geven u vrijblijvend deskundig advies.

Alufox, Uw wens ons werk!

Kenmerken

100+
aanvragen behandeld
Gecheckt
door Solvari
Sinds 2016
partner van Solvari
Beschikbaar
via onze chat

Reviews (3)

Schrijf een review

Mariska

Veranda plaatsen of vervangen

Service erg incorrect

De plaatsing is gedaan door Alufox Zwolle. Dat verliep goed. Toen ik weer contact op wilde nemen bleek dat deze zaak in Zwolle niet meer bestond. Contact opgenomen met bedrijf in Erica. Daar werd ik niet erg vriendelijk behandeld en de persoon aan de telefoon wilde niets met het vorige bedrijf in Zwolle te maken hebben. Niet erg professioneel en klantvriendelijk mijns inziens!
Zo ben je als klant de dupe
Voor mij hoeft Alufox niet meer. Inmiddels prima behandeld bij een ander bedrijf!

Uitgevoerd op 24-04-2018

Bertil

Veranda plaatsen of vervangen
Aanbevolen door klant

Kwalitatief erg sterk. Aanpakkers.

Het zijn in eerste aanzet wat losse afspraken geweest maar de timmerman Piet vraagt door en zoekt oplossingen. Dat is prima uitgevoerd. Wij zijn super tevreden en erg blij met de geleverde werkzaamheden.

Uitgevoerd op 26-09-2017

Koos

Terrasoverkapping plaatsen of vervangen
Aanbevolen door klant
Geverifieerde klant

Uitstekend werk afgeleverd.

Zeer tevreden.

Uitgevoerd op 12-11-2016

Bekijk alle beoordelingen