Reviews (2)

Gilles

Heat4all led verwarmingspanelen plaatsen in woning

Ansveco

Ontevreden slechte communicatie

Eigenaar is zeer kundig maar door te weinig aansturing aan zijn personeel wordt de opdracht slordig en onprofessioneel geplaatst. De aansluiting moest door de eigenaar zelf opnieuw gerepareerd worden en bij loslaten van bekabeling moest hij ook weer komen. Bij storing later wordt niet gereageerd. Heb de importeur moeten bellen, die had de klacht telefonisch in 10 minuten opgelost.

Uitgevoerd op 08-01-18

Stefan

Vloer isoleren

Ansveco

Aanbevolen door klant

Zeer goed advies +uitvoer

Via een kennis heb ik me over laten halen iemand langs te laten komen. Ik heb geen zin in verkooppraatjes van mensen die toch alleen maar 1 ding verkopen en toevallig altijd daar op uit komen dus ik wat uiterst sceptisch.
Ik was gelijk positief verbaasd dat het echt een advies was wat ik kreeg, met duidelijke uitleg waarom het één, en waarom het ander.
Kortom er werd mij verteld welke voor en nadelen producten hadden. Ik kreeg 3 offertes en mocht zelf kiezen welke eigenschappen ik in combinatie met de bijbehorende prijs het meest op prijs stelde.
Ondanks dat ik (karaktertrekje) toch niet alles geloofde toch gekozen voor Tonzon isolatie.
En kan niet anders concluderen dan dat het materiaal beter presteert dan me is voorgespiegeld..

De adviseur heeft dus behoudend een zeer juist advies gegeven.
Mij de keus gelaten
En het werk is uiteindelijk prima uitgevoerd.

Ik had het samen met een kennis gedaan, die heeft uiteindelijk toch voor een goedkoper bedrijf gekozen. Daar betaald mijn kennis nu de prijs voor.
Het kan dus wel goedkoper, maar er zat alleen in uitvoering al een heel groot verschil in de werkwijze van de beide bedrijven. Voor mij toch een 9 voor de verhouding van prijs en kwaliteit

Uitgevoerd op 25-11-2015

Contact

Hogelaan 24
3134VK, Vlaardingen

Meer over

Locaties

  • Ansveco Vlaardingen

    Waalstraat 45
    3131 CS Vlaardingen
  • Ansveco Mill

    Koestraat 44
    5451 PH Mill

Deel dit bedrijf