Reviews (57)

Agata

Vloer leggen of vervangen
Geverifieerde klant

laminaat leggen

Arma rekent gigantische prijzen voor zogenoemde hoge kwaliteit werk. In feite de aannemer kan zelfs geen plank recht zagen. Hij beloofde terugkomen om het werk te corrigeren en afronden. Onderweg kreeg hij een auto-ongeluk. Ik vermoed dat het een smoesje was. Wij hadden een nieuwe afspraak voor morgen, maar nu wegert hij om terug te komen. De vloerplanken zijn verkeerd gelegd, de plinten vallen achter. Ik ben helemaal kapot van.

Uitgevoerd op 27-02-2024

Jansen

Vloer leggen of vervangen
Geverifieerde klant

Plinten aanbrengen

Wat een waardeloze tent. Hebben kennelijk nooit plinten aangebracht. Ze zijn na 2 uurtjes vertrokken en wilden het restant graag betaald hebben en zoude 1 of 2 dagen later terug komen. Toe we gingen kijken in de flat schrokken we ons dood. Het ziet er niet uit!
Klagen helpt niet en ons geld zijn we kwijt. Deze mensen hoeven echt nooit meer terug te komen en we zullen ze iedereen afraden.

Uitgevoerd op 12-01-2024

Jan-Pieter

Schilderwerk

Waarde voor klant

Mehrdad heeft goed begrepen wat onze wensen zijn, heeft met ons meegedacht en is in staat om snel te schakelen. Wij zijn dik tevreden met het eindresultaat!

Uitgevoerd op 06-10-2023

Nick

Aannemers
Aanbevolen door klant

Zeer tevreden

Arma Renovatie heeft echt indruk op me gemaakt met hun uitstekende diensten. Vanaf het allereerste contact tot het voltooien van onze renovatieprojecten, hebben ze bewezen dat ze toegewijd zijn aan kwaliteit en klanttevredenheid. Het team was professioneel, efficiënt en zeer bekwaam in hun vak. Ons huis ziet er nu geweldig uit dankzij hun deskundige werk. Ik kan Arma Renovatie ten zeerste aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar renovatie- en bouwdiensten van topkwaliteit. Bedankt, Arma Renovatie, voor het transformeren van ons huis

Uitgevoerd op 17-10-2023

Jan Pietersen

Laminaat in de woonkamer en eventueel hal laten leggen

Uitgevoerd op 21-08-2023

Richard Broekman

Aanbevolen door klant

Garage verbouwen tot multifunctionele ruimte (~25m2)

Uitgevoerd op 17-07-2023

Aanbevolen door klant

laminaat in keuken en hal leggen

Uitgevoerd op 27-03-2023

Aanbevolen door klant

Behangen + Plinten plaatsen

Uitgevoerd op 02-03-2023