Reviews (24)

Schrijf een review

Lars

Vloer isoleren
Aanbevolen door klant
Geverifieerde klant

Op tijd, Duidelijk, Professioneel

Alles uitgelegd, duidelijk en met de juiste kennis. Goed gekeken naar mogelijke aandachtspunten tijdens de klus. Zeer tevreden.

Uitgevoerd op 15-02-2023

Lars

Vloer isoleren
Aanbevolen door klant
Geverifieerde klant

Zeer tevreden. Goed op schema.

Letten op de details, grondig, en snel afgeleverd. Duidelijk in uitleg en informeren tijdens de klus

Uitgevoerd op 15-02-2023

Patricia

Dakisolatie

Voor betaling snel, daarna niet

Vriendelijke adviseur over de vloer gehad, er kon binnen 5 weken geïsoleerd worden. Is ook gebeurd, vriendelijke en correcte isolateurs. Opdracht van 12.000 euro, communicatie tot en met plaatsing prima en snel. Na betaling blijkt de afwerking niet helemaal goed te zijn en er zijn fouten gemaakt met de meldcode op de factuur. Vervolgens gaan er weken overheen voordat er, na herhaaldelijk contact zoeken, überhaupt gereageerd wordt. Correcte factuur is uiteindelijk gestuurd, daarna weer stil. Vervolgens een niet zo klantvriendelijke reactie met als kern: je wacht maar tot de planning tijd heeft. Dat het druk is prima, maar het contrast in klantvriendelijkheid voor en na betaling is m.i. te groot.

Uitgevoerd op 17-10-2022

K

Vloer isoleren
Aanbevolen door klant

Op tijd en snel

Guido heeft een goed advies gegeven . Werk op tijd en zeer metjes gedaan. Medewerkers waren aardig en netjes alles opgeruimd en foto's gemaakt. Een aanbeveling om met dit soort mensen te werken

Uitgevoerd op 15-08-2022

Parwiz

Vloer isoleren
Geverifieerde klant

Zeer slechte ervaring.

Zeer slechte ervaring met dit bedrijf.
Ik heb vloerisolatie laten doen via dit bedrijf maar ik ben misleid door de leugens van de adviseur.
Ze zijn alleen uit op geld. Oplichters, leugenaars echte een vieze bedrijf bah.
Het snel inplannen van de afspraak was het idee van de adviseur die mij achteraf extra 250 euro heeft gekost. Hy heeft mij nooit verteld dat snel inplannen extra geld kost anders had ik niet gedaan. Ze zijn telefonisch niet bereikbaar.
Mensen geen zaken doen met dit bedrijf niet te vertrouwen.

Uitgevoerd op 11-05-2022

Leony

Vloer isoleren

Onbetrouwbaar en onprofessioneel

Uitgebreid review hebben wij geschreven in Google. Super slecht bedrijf.

Uitgevoerd op 13-04-2021

Sietske

spouwmuren en kruipruimte isoleren

zeer tevreden!

heb op 10 januari j.l. een prettig gesprek gehad met de adviseur, de heer Edwin Tebbertman en heb naar aanleiding hiervan besloten om de spouwmuren (opnieuw) en de kruipruimte te laten isoleren! op 28 januari zijn de klussen geklaard door 2 teams! harde en nette werkers en ze hebben na afloop alles keurig opgeruimd en schoon achtergelaten, super tevreden!

Uitgevoerd op 28-01-2022

Rob

Muur isoleren

Kinderachtig

Afspraak gehad met adviseur Guido (regio Helmond). Goed gesprek, maar ook twee andere bedrijven op bezoek gehad. Deze bedrijven werken met dezelfde materialen maar ook met een ander soort isolatiemateriaal. Onafhankelijk van elkaar kwamen deze bedrijven met hetzelfde advies, maar een ander advies dan Guido.
Het advies was het gebruiken van een materiaal dat AZ niet gebruikt.

Ik heb netjes aan Guido laten weten voor een ander advies te kiezen en dus geen gebruik maak van zijn offerte. Hierop kreeg ik een hele kinderachtige reactie. Het advies en materiaal zou helemaal niks zijn en ik zou er in de toekomst nog wel achter komen. Na mijn reactie dat hij niks bereikt met deze reactie kreeg ik wederom een uitgetypt werkstuk dat ik niet de juiste keuze maak. Blijkbaar ben ik niet zo slim en kan ik zelf geen afwegingen maken.

Via de e-mail heb ik maar niet meer gereageerd. Het laatste woord heb ik bij deze uitgesproken.

Uitgevoerd op 07-12-2021

AZ-isolatietechniek
Premium Partner
Offerte aanvragen

Contact

Marktstraat 25
3925JP, Scherpenzeel

Locaties

  • Scherpenzeel

    Groeperlaan 6
    3925RE Scherpenzeel

Deel dit bedrijf