Reviews (282)

Aanbevolen door klant

Snelle professionele service

Vliegensvlug zijn wij op professionele maar ook vriendelijke wijze binnen 2 weken geholpen. Erg fijn in een tijd waar je vaak pas over maanden aan de beurt bent. Nu is de vloer goed geïsoleerd en hebben we aankomende winter weer warme voetjes.

Uitgevoerd op 22-04-2024

Aanbevolen door klant

Top

We zijn erg tevreden over AZ Isolatie.

Alles was binnen 2 uur klaar en daar hadden we nu jaren tegenop gezien. Alles werd volgens afspraken gedaan, alles werd keurig opgeruimd.
Professioneel gewerkt, netjes afgewerkt.
We kunnen nu al merken dat het dak geïsoleerd is, het is een stuk behaaglijker in huis.
Blij dat we dit gedaan hebben met dit bedrijf.

Uitgevoerd op 21-04-2024

Aanbevolen door klant

prima

AZ Isolatie

Ben via open dag van warmtestem Schothorst in contact gekomen met AZ isolatie waar we goed geïnformeerd werden dus al meteen een goed gevoel. Adviseur laten komen ook deze gaf ons goede informatie over de vloer isolatie Dus over een gekomen.
2 mannen isolatie aan gebracht onder de vloer netjes gewerkt en alles keurig weer opgeruimd. petje af voor ze, zeer tevreden

Uitgevoerd op 21-04-2024

Aanbevolen door klant

goed en snel geholpen

duidelijk advies gekregen over de isolatie mogelijkheden en onmogelijkheden. Snelle planning en snelle uitvoering van de vloerisolatie. Vriendelijke medewerkers en alles netje opgeruimd

Uitgevoerd op 19-04-2024

Aanbevolen door klant

De werkzaamheden zijn tot onze tevredenheid uitgevoerd.

Na het bespreken van de offerte voor de spouwmuur- en bodem isolatie, bleek dat AZ-Isolatie volgens planning tot actie kon overgaan.
De 2 mannen waren prettig in de omgang en behulpzaam. De 3 dakpannen van de uitbouw, die al kapot waren, hebben ze vervangen voor de reserve dakpannen die we nog hadden.
Ook hebben ze na de klus alles zoveel mogelijk opgeruimd, ondanks de regen en wind.

Uitgevoerd op 19-04-2024

Aanbevolen door klant

fijne mensen

Mooi op tijd kwamen de eerste mensen zich melden. Ze startten meteen met het isoleren van het dak.Kort daarna kwamen de mensen die de muren gingen isoleren. Ook zij stelden zich eerst voor en gingen daarna ook meteen aan de slag.Het isoleren van de muren was in no time gebeurd, de mannen maakten schoon en namen afscheid. Kort daarna was ook het zolderteam klaar. Toen zij afscheid hadden genomen heb ik de zolder verder schoongemaakt. Schrok wel van het aangezicht. Ik had me niet voorgesteld dat de isolatie er zo lelijk uit zou zien. Alles moet beslist helemaal bedekt worden. Dat wordt nog een hele klus.

Uitgevoerd op 19-04-2024

Aanbevolen door klant

Snelle offerte en uitvoering

Onze vloer werd in slechts 2,5 uur volledig geïsoleerd.
Vriendelijke en beleefde mensen. Lieten alles netjes achter.

Wel een puntje van kritiek, de isolatie rond het kruipluik bleek niet goed vast te zitten. Een E-mailtje en telefoontje was echter voldoende om de mensen nog een keer terug te laten komen om dit te herstellen. Prima dus.

Uitgevoerd op 17-04-2024

Aanbevolen door klant

Top geregeld

Snelle levering van de isolatie. Werken hard door en ruimen alles weer netjes op.

Uitgevoerd op 16-04-2024

AZ-isolatietechniek

Top pro
Premium partner
50 keer gekozen

Contact

Marktstraat 25
3925JP, Scherpenzeel

Werkzaamheden

Offerte aanvragen

Locaties

  • Scherpenzeel

    Groeperlaan 6
    3925RE Scherpenzeel

Deel dit bedrijf