Reviews (21)

Schrijf een review

K

Vloer isoleren
Aanbevolen door klant

Op tijd en snel

Guido heeft een goed advies gegeven . Werk op tijd en zeer metjes gedaan. Medewerkers waren aardig en netjes alles opgeruimd en foto's gemaakt. Een aanbeveling om met dit soort mensen te werken

Uitgevoerd op 15-08-2022

Parwiz

Vloer isoleren
Geverifieerde klant

Zeer slechte ervaring.

Zeer slechte ervaring met dit bedrijf.
Ik heb vloerisolatie laten doen via dit bedrijf maar ik ben misleid door de leugens van de adviseur.
Ze zijn alleen uit op geld. Oplichters, leugenaars echte een vieze bedrijf bah.
Het snel inplannen van de afspraak was het idee van de adviseur die mij achteraf extra 250 euro heeft gekost. Hy heeft mij nooit verteld dat snel inplannen extra geld kost anders had ik niet gedaan. Ze zijn telefonisch niet bereikbaar.
Mensen geen zaken doen met dit bedrijf niet te vertrouwen.

Uitgevoerd op 11-05-2022

Leony

Vloer isoleren

Onbetrouwbaar en onprofessioneel

Uitgebreid review hebben wij geschreven in Google. Super slecht bedrijf.

Uitgevoerd op 13-04-2021

Sietske

spouwmuren en kruipruimte isoleren

zeer tevreden!

heb op 10 januari j.l. een prettig gesprek gehad met de adviseur, de heer Edwin Tebbertman en heb naar aanleiding hiervan besloten om de spouwmuren (opnieuw) en de kruipruimte te laten isoleren! op 28 januari zijn de klussen geklaard door 2 teams! harde en nette werkers en ze hebben na afloop alles keurig opgeruimd en schoon achtergelaten, super tevreden!

Uitgevoerd op 28-01-2022

Rob

Muur isoleren

Kinderachtig

Afspraak gehad met adviseur Guido (regio Helmond). Goed gesprek, maar ook twee andere bedrijven op bezoek gehad. Deze bedrijven werken met dezelfde materialen maar ook met een ander soort isolatiemateriaal. Onafhankelijk van elkaar kwamen deze bedrijven met hetzelfde advies, maar een ander advies dan Guido.
Het advies was het gebruiken van een materiaal dat AZ niet gebruikt.

Ik heb netjes aan Guido laten weten voor een ander advies te kiezen en dus geen gebruik maak van zijn offerte. Hierop kreeg ik een hele kinderachtige reactie. Het advies en materiaal zou helemaal niks zijn en ik zou er in de toekomst nog wel achter komen. Na mijn reactie dat hij niks bereikt met deze reactie kreeg ik wederom een uitgetypt werkstuk dat ik niet de juiste keuze maak. Blijkbaar ben ik niet zo slim en kan ik zelf geen afwegingen maken.

Via de e-mail heb ik maar niet meer gereageerd. Het laatste woord heb ik bij deze uitgesproken.

Uitgevoerd op 07-12-2021

S.

Vloer isoleren

Arrogant en intimiderende bedrijf

Wij hebben verschillende offertes gevraagd van verschillende bedrijven met verschillende producten voor vloerisolatie.
Dit bedrijf schroomt niet om alle isolatie vormen er onderuit te halen en alleen dat van hun aan te prijzen. Wij hebben dit bedrijf afgewezen omdat wij geen folie willen. Hierna kregen wij per mail een behoorlijke aanval en zouden alle garanties vervallen mocht er iets misgaan met een ander bedrijf, want zij hebben ons gewaarschuwd! Dit bedrijf is arrogant en respecteert de keuze van de klant niet. Wij zijn blij dat wij dit bedrijf niet gekozen hebben!

Uitgevoerd op 24-09-2021

A.

Muur isoleren

Zeer slechte communicatie

Afspraak gemaakt met dit bedrijf voor de spouwmuurisolatie. Op de afgesproken dag kwam adviseur 1 uur te vroeg aanbellen, heb hem verteld dat ik in een vergadering zit (thuiswerk) en dat hij 1 uur te vroeg is. Is dat dan een probleem? vraagt hij..

Adviseur vraagt vervolgens of het OK is dat hij alles opmeet en mij een offerte via de mail toestuurt. Voor mij was dit prima. Ik heb al een aantal keer gebeld met de vraag waar de offerte nou blijft. Mevrouw aan de telefoon zou contact opnemen met adviseur en erachteraan gaan. 2e keer gebeld: komt met smoesje dat meneer ziek was en dat het diezelfde dag nog gemaild zou worden. Nu 2 weken later nog steeds niks binnen. Waardeloos bedrijf.

Uitgevoerd op 17-12-2020

M.

Spouwmuur isoleren
Aanbevolen door klant

Eindelijk het hele huis bewoonbaar!

Tot op heden bevalt het resultaat van de isolatiemaatregelen uitstekend. Het wordt minder snel te warm in huis en op kille dagen blijft het aangenaam. Zelfs het zijkamertje dat voor een deel direct onder het schuine dak ligt en waar het in de winter te koud en in de zomer te heet werd om er te kunnen werken, is nu jaarrond bewoonbaar. Ook het subsidiebedrag is inmiddels door het Ministerie toegekend, exact volgens uw berekening.

Uitgevoerd op 24-07-2020

AZ-isolatietechniek
Offerte aanvragen

Locaties

  • Scherpenzeel

    Groeperlaan 6
    3925RE Scherpenzeel

Deel dit bedrijf

Vraag een offerte aan bij AZ-isolatietechniek

Benieuwd naar de kosten van jouw klus? Kom in contact met AZ-isolatietechniek door een gratis en vrijblijvend een offerte aan te vragen.

Staat je project er niet bij? Zoek hier in alle projecten