Loading...

Over B & B Timmer en Onderhoudsbedrijf

BB Kozijnen & ( BB Timmer-, Onderhoudsbedrijf), is een Jonge en Startende onderneming.

In de vaste overtuiging dat betrouwbaarheid en vakmanschap de belangrijkste voorwaarden zijn om klanten te binden, is B & B Timmer- & Onderhoudsbedrijf met meer dan 17 jaar ervaring en kennis van diverse grote toonaangevende bedrijven in Nederland waarvoor ik gewerkt heb ben ik nu me eigen weg ingeslagen.

Uitgaande van uw wensen bied ik een totaalpakket, dat altijd in de stijl en sfeer van de woning past. Kwaliteit en service zijn bij mij geen holle begrippen, maar vormen onverbrekelijk onderdeel van mijn inzet.

Ik biedt u als een van de weinige ondernemers een zeer uitgebreid assortiment aan in kunststof, aluminium en houten kozijnen van hoge kwaliteit. Verder kan ik u helpen met gevelbekleding, dakkapel, aan en opbouw en meer ( zie Facebookpagina en site in ontwerp voor een impressie).

Op het gebied van timmerwerk ben ik allround vakbekwaam, Als ik zelf ergens geen ervaring in heb dan weet ik mijn mede collega s in te schakelen, zoals voor de loodgieter, tegelzetter, dakdekkerswerk, stucadoor en schilders. Allemaal vakbekwame mensen die ik in de loop der tijd om me heen verzameld heb en goede contacten mee heb opgebouwd!

Betrouwbaarheid is voor mij een begrip, daar bouw je je bedrijf mee op.

Laat mij u geheel vrijblijvend informeren en ervaar hoe u met mij uw woning een geweldige uitstraling en waardevermeerdering kunt geven. Wij maken van u huis een thuis.

Hopelijk kan ik u helpen uw dromen te verwezenlijken en proosten we snel op een mooi resultaat met een goede samenwerking als afloop.


Verder heeft Kunststof kozijnen hebben vele voordelen. Uw huis wordt een stuk comfortabeler, stiller en inbraakwerend. Bovendien: u hoeft nooit meer te schilderen. Dat zal u – behalve het gasgebruik – veel geld, tijd en zorgen besparen. Wij bieden u als een van de weinige een zeer uitgebreid assortiment aan in kunststof, aluminium en houten kozijnen van hoge kwaliteit.

B & B Timmer en Onderhoudsbedrijf kan door jarenlange ervaring aan nagenoeg al uw specifieke wensen voldoen. Wij bieden u een ruime keuze aan materialen, uitvoeringen en kleuren. Wij werken met de merken K-Vision en Profel en geven 20 jaar garantie op onze kozijnen. Andere merken eventueel op aanvraag. Daarom nodige we u graag uit BIJ ONS IN DE SHOWROOM TE WATERINGEN !!!

Verder kunnen wij u helpen met gevelbekleding, dakkapel (onderhoud), aan- en opbouw en overige timmer- en onderhoudswerkzaamheden.

Kenmerken

<100
aanvragen behandeld
Gecheckt
door Solvari
Sinds 2017
partner van Solvari
Beschikbaar
via onze chat
2-5
medewerkers
Sinds 2014
ingeschreven bij de KvK

Voorwaarden

10 jaar garantie
op de uitgevoerde werkzaamheden
Vraagt om aanbetaling

Reviews (0)

Nog geen reviews geschreven