Loading...

Over Bardelbouw Kozijnen

Bardel Kozijnen levert zowel aan particulieren als aan bedrijven. Of u nu één kelderraampje wilt vervangen of een heel appartementencomplex gaat realiseren! Wij leveren topkwaliteit kunststof kozijnen van Aluplast, (één van de marktleiders van Europa!) tegen zéér lage prijzen.

Overtuig Uzelf, onze prijzen zijn echt ongekend laag!
Let wel U koopt bij ons géén goedkope kozijnen, maar duurzame, kwalitatief hoogwaardige kunststof kozijnen voor een zéér lage prijs! Dat is een wereld van verschil ten opzichte van aangeboden producten van sommige prijs concurrerende aanbieders! De offerte aanvraag is altijd geheel vrijblijvend zonder verdere verplichtingen.

Alle kozijnen worden exact op iedere gewenste maat gemaakt: de maten op de offerteaanvraag pagina dienen uitsluitend voor prijsbepaling. Kies op het formulier altijd de maat die net boven Uw gemeten maat ligt en U kunt Uzelf meteen overtuigen van onze zeer lage prijzen.

Nadat Uw offerteaanvraag bij ons binnengekomen is nemen wij contact op met U voor verdere informatie en eventueel een afspraak met onze technische dienst. Zij komen dan Uw nieuwe kozijnen exact bij U inmeten. De maten van de offerteaanvraag dienen slechts voor het bepalen van de prijs van de diverse kozijn elementen.

Wie monteert dan mijn nieuwe kozijnen?
Bardel-kozijnen regelt ook de montage van uw nieuwe kozijnen!

In samenwerking met een uiterst gerenommeerde kunststof kozijnen leverancier worden uw nieuwe kozijnen deskundigen onder volledige garantie door eigen vakmensen gemonteerd.

U heeft er dus geen enkel omkijken meer naar. Bovendien scheelt dit ook een hoop geregel, alles nu onder één dak geregeld met de ongekende scherpe prijzen van Bardel – kozijnen en de volledig gegarandeerde en vakkundige montage door eigen vakmensen: die al jaren een begrip vormen in kunststof kozijnen en montagetechniek.

Heeft uzelf twee rechterhanden, een handige klusser in de familie of kennissenkring of laat u een klussen -, montage bedrijf of aannemer uw nieuwe kozijnen plaatsen? Dan is dit natuurlijk ook geen enkel probleem! Wij leveren onze producten graag aan U! Overigens zit het standaard HR++ glas al geplaatst in onze Aluplast kozijnen, schuifpuien en deuren.

Kenmerken

<100
aanvragen behandeld
Gecheckt
door Solvari
Sinds 2023
partner van Solvari
Beschikbaar
via onze chat
6-10
medewerkers
Sinds 1998
ingeschreven bij de KvK

Voorwaarden

5 jaar garantie
op de uitgevoerde werkzaamheden
Vraagt om aanbetaling
van 1% aan consumenten

Reviews (0)

Nog geen reviews geschreven