Belisol Breda
« terug naar overzichtspagina

Belisol Breda

Neerloopweg 20
4814 RS Breda

7 werkzaamheden

Kozijnen plaatsen of vervangen
Kozijnen plaatsen of vervangen
Kozijnen plaatsen of vervangen

Lagere energierekening

✓ Jaarlijks €150 besparen op je energierekening
✓ Mooie uitstraling & veiliger wonen
✓ Kozijnen vergelijken dankzij gratis en vrijblijvende kozijn-offertes via Solvari

Kozijnen vergelijken via Solvari is aan te raden. Je komt in contact met de beste specialisten in jouw regio. Zij geven je de juiste informatie, passend advies en kozijn offertes op maat. Besparingen tot 40% mogelijk!

Voordelen nieuwe kozijnen

Het plaatsen van nieuwe kozijnen heeft veel voordelen. Je huis krijgt een compleet nieuwe uitstraling. Daarnaast isoleren nieuwe kozijnen, vooral van kunststof, beter dan oude kozijnen. Je bespaart daardoor op je energierekening en je woont comfortabeler, doordat je geen last meer hebt van tocht. Tot slot zijn nieuwe kozijnen veel veiliger, waardoor je het inbrekers een stuk lastiger maakt. Wil je nieuwe kozijnen laten plaatsen? Er zijn een aantal keuzes waar je rekening mee moet houden. De bij ons aangesloten specialisten helpen je kozijnen vergelijken.

Materiaal kozijnen

Als je je kozijnen laat vervangen, sta je voor verschillende keuzes. De eerste: het materiaal. Je kan kiezen uit kunststof, hout en aluminium. Kunststof kozijnen zijn de populairste kozijnen, maar elk materiaal heeft eigen eigenschappen en voordelen. Kozijnen vergelijken is een beste klus, waar de specialisten je graag mee helpen.

Kunststof kozijnen populair

Kunststof kozijnen zijn zo populair, doordat ze stukken steviger zijn dan hout en aluminium. Ze zijn duurzaam en beschermen je het best tegen inbraak. Ook isoleren kunststof kozijnen het best en behaal je daarmee de hoogste besparing op je energierekening. Weet je nog niet precies welk materiaal kozijnen je wil? Voor elk materiaal kozijn offertes ontvangen is mogelijk!

Soorten kozijnen

Naast het materiaal kan je ook kiezen voor het soort kozijnen. Er bestaan bijvoorbeeld vaste kozijnen die niet open kunnen en kozijnen die je wel kan openen. Daarnaast heb je keus tussen o.a. een valraam en een draai-/kiepraam. Vervolgens moet er natuurlijk ook nog glas in je kozijnen. Kies je voor HR++ of HR+++? Je merkt: er zijn verschillende invloeden op de prijs per kozijn; offertes vergelijken is daarom erg verstandig.

Prijs nieuwe kozijnen

Prijsverschillen zijn groot per kozijn; offertes aanvragen is daarom aan te raden. Je kan dan goed kozijnen vergelijken én je ontdekt wat een goede prijs is. Je kan ervan uitgaan dat je voor het vervangen van kozijnen van een gemiddelde woning minimaal €6.750 betaalt. De kosten lopen uiteraard op als je specifieke wensen hebt. Gemiddeld betalen mensen €10.000 voor het vervangen van alle kozijnen. Dit is een investering, waarmee je weer jaren geniet van de uitstraling van je huis én waarmee je op je energierekening bespaart. Daarnaast stijgt de waarde van je woning.

Kozijnen vergelijken?

Op zoek naar nieuwe kozijnen? Vraag je gratis kozijn offertes aan via Solvari. We brengen je gratis en vrijblijvend in contact met maximaal 5 kozijnspecialisten. Zij geven je passend advies, prijsoverzichten op maat en natuurlijk de informatie die je nodig hebt. Kozijnen vergelijken was nog nooit zo makkelijk!

Tip: laat jij nieuwe kozijnen plaatsen door een bedrijf dat je via Solvari vond? Je maakt kans op €250 korting als je je getekende offerte instuurt naar actie@solvari.nl! 

Schuifpui plaatsen of vervangen
Schuifpui plaatsen of vervangen
Schuifpui plaatsen of vervangen

Vergroot optisch je huis

Met een mooie schuifpui kan je je woning gevoelsmatig veel groter maken. Er komt veel meer licht binnen en het voelt alsof je je tuin bij je woning betrekt.

Je kan kiezen uit verschillende materialen, zoals kunststof, hout en aluminium. Maar dat is nog niet alles: je kan ook nog kiezen voor een hefschuifpui of een kiepschuifpui. We raden je daarom aan om je goed in te lezen en de verschillende opties goed met elkaar te vergelijken.

Door gratis en vrijblijvend offertes aan te vragen, ontdek je welke schuifpui het beste aansluit op jouw wensen en wat dat gaat kosten. De bij ons aangesloten specialisten helpen je graag verder!

Tip: laat je een schuifpui plaatsen door een bedrijf dat je vond via Solvari? Stuur dan je getekende offerte in naar actie@solvari.nl en wie weet krijg jij van ons €250 korting!

Kunststof kozijnen plaatsen of vervangen
Kunststof kozijnen plaatsen of vervangen
Kunststof kozijnen plaatsen of vervangen

Bespaar jaarlijks €150

Lagere energierekening door isolerende werking

 Preventief tegen inbraak en brandvertragend

 Gratis en vrijblijvend offertes vergelijken en daardoor 40% besparen


Kunststof kozijnen zijn tegenwoordig erg populair en dat is niet zo gek. Ze hebben namelijk veel voordelen tegenover kozijnen van andere materialen waardoor steeds meer mensen kiezen om hun woning te voorzien van kunststof kozijnen.

Geld besparen met kunststof kozijnen

Bij het aanvragen van een kunststof kozijnen offerte kijken veel mensen alleen naar de kosten. Wat echter vaak wordt vergeten is dat je met kunststof kozijnen ook geld kunt besparen. Ten eerste isoleren kunststof kozijnen uitstekend waardoor je je energierekening omlaag brengt. Kunststof kozijnen bevatten kamers met stilstaande lucht waardoor het 's winters warmer blijft in je woning en 's zomers juist weer koeler. Zo geniet je het hele jaar door van een lagere energierekening én een aangenamere temperatuur.

Daarnaast zijn de onderhoudskosten voor kunststof kozijnen lager dan bij houten kozijnen. Hoewel geen een kozijn onderhoudsvrij is, ben je aan het onderhoud van kunststof kozijnen tot wel 5 keer minder kosten kwijt dan bij houten kozijnen. 

Veiligheid van kunststof kozijnen

Ook op gebied van veiligheid zit je met kunststof kozijnen goed. Ze werken namelijk brandvertragend en vatten bijna geen vlam. Daarnaast werken kunststof kozijnen preventief tegen inbraak, omdat ze lastiger open te breken zijn door de stevigheid van het materiaal.

Kunststof kozijnen offertes

Wil je net als veel anderen ook kunststof kozijnen laten plaatsen en ben je benieuwd wat de mogelijkheden en kosten zijn voor uw woning? Vraag dan gratis en vrijblijvend offertes aan via Solvari! Wij brengen je in contact met maximaal 5 specialisten die je graag verder helpen.

Tip: laat jij je kunststof kozijnen plaatsen door een bedrijf dat je via Solvari vond? Als je je getekende offerte instuurt naar actie@solvari.nl, dan maak jij kans op €250 korting op je kunststof kozijnen! 

Aluminium schuifpui plaatsen of vervangen
Aluminium schuifpui plaatsen of vervangen
Aluminium schuifpui plaatsen of vervangen

Verhoog woningwaarde

De aluminium schuifpui heeft zijn eigen voor- en nadelen. We hebben ze voor je op een rijtje gezet, omdat dit je kan helpen bij het maken van de juiste keus.

Voordelen aluminium schuifpui

• Een aluminium schuifpui heeft een strakke uitstraling en past vaak erg goed bij moderne huizen
• Aluminium schuifpuien zijn erg duurzaam
• Een schuifpui van aluminium is brandwerend en erg licht
• Je hoeft een aluminium schuifpui bijna niet te onderhouden

Nadelen aluminium schuifpui

• Aluminium schuifpuien hebben een lage isolatiewaarde
• Je kan een aluminium schuifpui niet zomaar schilderen

Ben je benieuwd naar de kosten van een aluminium schuifpui? Ontdek wat jij precies betaalt door gratis offertes aan te vragen! Je komt dan in contact met de bij ons aangesloten specialisten.

Kunststof schuifpui plaatsen of vervangen
Kunststof schuifpui plaatsen of vervangen
Kunststof schuifpui plaatsen of vervangen

Betrek je tuin bij je huis

De kunststof schuifpui is de populairste variant van de schuifpui. We hebben de voor- en nadelen van een kunststof schuifpui voor je op een rijtje gezet, zodat je een goede keus kan maken. Natuurlijk kan je altijd advies inwinnen bij de bij ons aangesloten specialisten. Dit is gratis en vrijblijvend.

Voordelen kunststof schuifpui

Naast het uiterlijk van de kunststof schuifpui, heeft de pui nog een aantal andere voordelen:
• een kunststof schuifpui is duurzaam en gaat gemiddeld 50 jaar mee
• kunststof isoleert goed, waardoor je op je energierekening bespaart
• je hoeft je kunststof schuifpui bijna niet te onderhouden, in tegenstelling tot bijvoorbeeld hout
• schuifpuien van kunststof zijn erg sterk, waardoor je de kans op inbraak verkleint
• een kunststof schuifpui kan geplaatst worden met een houten uitstraling

Nadelen kunststof schuifpui

Eigenlijk zijn er maar weinig nadelen te noemen als je het hebt over een kunststof schuifpui. Het enige dat nadelig is aan de materiaalsoort is dat je het lastig kan schilderen, terwijl dat met hout juist heel makkelijk is.

Offertes kunststof schuifpui vergelijken?

Overweeg je een kunststof schuifpui te laten plaatsen? Vraag gratis offertes aan en kom in contact met de beste lokale specialisten. Zij brengen vrijblijvend offertes op maat uit, zodat jij precies weet wat je betaalt voor je schuifpui. Door goed te vergelijken kan je tot wel 40% besparen op de prijs!

Tip: als je je kunststof schuifpui laat plaatsen door een specialist die je via Solvari vond, stuur dan zeker je offerte in! We geven elke maand €250 weg aan iemand die een klus uit laat voeren!

Aluminium kozijnen plaatsen of vervangen
Aluminium kozijnen plaatsen of vervangen
Aluminium kozijnen plaatsen of vervangen

Sterke kozijnen

Bij kozijnen denken veel mensen meteen aan hout of kunststof, maar ze bestaan ook in aluminium. Aluminium kozijnen zijn erg sterk en hebben een elegante uitstraling. Ze hebben bijna geen onderhoud nodig, doordat ze weerbestendig en kleurvast zijn. Daarnaast draag je bij aan een beter milieu als je kiest voor aluminium kozijnen, omdat ze milieuvriendelijk geproduceerd worden!

Voordelen aluminium kozijnen

• Lange levensduur
• Duurzaam
• Weinig onderhoud nodig
• Sterk materiaal: inbraakwerend

Ben je benieuwd naar wat jij precies betaalt voor aluminium kozijnen? Door gratis en vrijblijvend offertes aan te vragen, kom je in contact met maximaal vijf specialisten. Zij vertellen het je graag!

Kunststof dakkapel plaatsen of vervangen
Kunststof dakkapel plaatsen of vervangen
Kunststof dakkapel plaatsen of vervangen

Creëer licht en ruimte

✓ Meer licht en meer ruimte
✓ Weinig onderhoud
✓ Kunststof dakkapel leverbaar in verschillende kleuren en houtnerf

Steeds vaker kiezen mensen voor een kunststof dakkapel. Met een kunststof dakkapel vergroot je de ruimte binnen een kamer aanzienlijk, waardoor je de kamer efficiënter kunt gebruiken. Tevens zorgt een dakkapel voor meer lichtinval. Wanneer je een kunststof dakkapel laat plaatsen stijgt de woningwaarde zelfs. Vandaar dat veel woningen tegenwoordig van dakkapel worden voorzien.

Voordelen kunststof dakkapel

Met name de kunststof dakkapel is tegenwoordig erg populair in Nederland. Kunststof heeft namelijk veel voordelen ten opzichte van hout. Zo isoleert het stukken beter, is het materiaal duurzamer waardoor je er weinig onderhoud aan hebt, het verkleurt nauwelijks en het is brandwerend.

Door te kiezen voor kunststof met houtnerfstructuur krijg je een dakkapel met de uitstraling van hout, maar geniet je van de voordelen van kunststof. De ideale oplossing voor mensen die liever een dakkapel met houten uitstraling willen!

Prijs kunststof dakkapel

Welke prijs je betaalt voor een kunststof dakkapel hangt af van je wensen. Breedte, hoogte en afwerking hebben bijvoorbeeld invloed op de prijs. Je moet al gauw op een vanaf-prijs van €2.250 tot €3.500 rekenen. Een kunststof dakkapel van 1.50 hoog en 2.50 breed kost gemiddeld zo'n €3.750.

Dit is duurder dan een houten dakkapel, maar door de isolerende werking en lage onderhoudskosten bespaar je al gauw €150 per jaar vergeleken met een houten dakkapel.

Vergelijk kunststof dakkapel specialisten

Ben je benieuwd wat de mogelijkheden en kosten zijn om een kunststof dakkapel te laten plaatsen op jouw woning? Vraag dan gratis en vrijblijvend offertes aan! Wij brengen je in contact met maximaal 5 specialisten die een gratis offerte kunnen uitbrengen. Zo kun jij meerdere aanbieders vergelijken en de beste keuze maken!

Tip: laat jij je kunststof dakkapel plaatsen door een specialist die je via Solvari hebt gevonden? Als je je getekende offerte instuurt naar actie@solvari.nl, dan maak je kans op €250 korting.