Reviews (3)

jan

Dak- en gevel-renovatie plaatsen van twee dakkapelen
Aanbevolen door klant

Zeer tevreden

Na een aantal aannemersbedrijven te hebben uitgenodigd voor renovatie c.q. verduurzamen van onze woning (Dak- en gevel-renovatie, plaatsen van twee dakkappelen) kwamen we na het zien van hun werkzaamheden in onze wijk in contact aannemersbedrijf Bendabouw uit Nootdorp. Het contact was bij ons eerste gesprek meteen goed en duidelijk. Al snel kwamen we tot een overeenkomst.

Ondanks de Corona en moeilijke levertijden waar we goed over op de hoogte gehouden, werden zijn de werkzaamheden prima uitgevoerd. Hoge kwaliteit aan vakmensen en materialen. Een aanrader!
Twee tevreden klanten Tine en Jan

Uitgevoerd op 27-01-2023

Aanbevolen door klant

….wordt vervolgd

Dakkapellen voor en achter respectievelijk 4.30m x 1,75 en 5m x 1,75

Na wat vooronderzoek voornamelijk op internet en telefonisch contact, hebben we een tiental aantal bedrijven uitgenodigd. Bedrijven waarvan ook vijf voornaamste met een goede beoordelingen/recensies uitgenodigd.
BendaBouw was er als een van de eerste bij. Het gesprek verliep goed. Belangrijk voor ons was dat er met empatisch vermogen gecommuniceerd werd daarmee bedoel ik dat er in mogelijkheden gedacht wordt en oplossingen.
Na de gesprekken hebben we de offertes ontvangen. Hieruit hebben we er drie geselecteerd.
Ons speerpunten hierin waren voornamelijk;
- of er genoeg rekening is gehouden met onze wensen en deze ook terug te vinden zijn in de offerte
- Deskundigheid
- Materialen die gebruikt worden (isolatie, dakbedekking, garantie, ed).
- Aansluiting bij een branchevereniging (za Bouwgarant of VLOK )
- Prijs
1 van de drie viel af omdat bepaalde afmetingen niet klopte in de offerte en ik de indruk kreeg dat de inmeter geen zin had langs te komen om dit te bespreken en meten.
Bleven er twee over hoewel van de ander de prijs iets gunstiger uitviel is de keus toch op Bendabouw gevallen. Omdat er tijdens dit hele proces tussentijds contact was met de contactpersoon van BendaBouw. En op uitnodiging van de contactpersoon Romeo zijn we op de werkplaats in Nootdorp gereden. Ook hebben we hier eigenaar Ben gesproken. Op de werkplaats was duidelijk te zien dat ze gespecialiseerd waren in dakkapellen en de heren gedreven in hun werk er werd goed geluisterd.
Er zou een vervolg afspraak gemaakt worden met Ben om nog een keer definitief in te meten. Dat ging ook vlot ik werd de volgende dag gebeld door de planner.
Ben is langs geweest hij heeft alles opnieuw ingemeten en had aan een half woord genoeg begreep onze wensen goed en dat is prettig natuurlijk.
We hebben nu alles op papier staan zoals we het willen het enige wat nog rest zijn de dakkapellen zelf uiteraard. Wij zijn blij dat dit voortraject achter de rug is en willen dit graag delen met anderen die dit traject nog moeten doorlopen.
De dakkapellen staan er nog niet maar zodra die er staan zullen we hier zeker op verder gaan en houden we jullie op de hoogte ….wordt vervolgd dus.

Uitgevoerd op 14-02-18

Aanbevolen door klant

Nauwkeurig en meedenkend

Fijne mensen perfect werk geleverd tegen ern mooie prijs.

Uitgevoerd op 01-12-2017

Bendabouw voor uw dakkapellen, kozijnen, deuren en gevelbekleding

Waar wij voor staan:

ALKU dealer Haagse regio

Contact

Industrieweg 21
2631PG, Nootdorp

Werkzaamheden

Offerte aanvragen

Locaties

  • Bendabouw - dakkapellen, kozijnen en gevelbekleding

    Industrieweg 21
    2631PG Nootdorp

Deel dit bedrijf