Reviews (44)

Schrijf een review

Peter

Zonnepanelen installeren

Snelle plaatsing helemaal TOP !

Heel tevreden met de vakkundig en vriendelijke mannen die ze geplaatst hebben Binnen 4 uurtjes gepiept Top jongens mijn complimenten Ook het voortraject heel duidelijk en overzichtelijk alleeen maar roem ga zo door.

Uitgevoerd op 20-12-2021

Bert

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Zeer tevreden, deskundig.

Uitstekend advies en uitleg, vragen helder beantwoord, gebruikte materialen top, uitvoering werkzaamheden erg goed en mooi gedaan. Bijzonder aardige, kundige medewerkers, zowel back-office als voor de offerte en de plaatsing zelf.

Uitgevoerd op 19-04-2021

Wessel

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

klus snel geklaard

De mannen waren erg vriendelijk en waren met een paar uur alweer weg. Allereerst werd verteld hoe ze het gingen aanpakken en of we nog vragen hadden. Na dit besproken was ging de een bezig op het dak en de ander ging bezig in de stoppenkast (Onze stoppenkast werd ook direct aangepakt). Begin van de middag was alles aangesloten en werd alles uitgelegd hoe het werkt. Laat de zon maar weer komen!

Uitgevoerd op 04-01-2021

Arie

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Een goed en eerlijk bedrijf.

Goed omdat er ook echt iemand komt schouwen bij jou thuis en met je mee denkt, zo wilde ik graag voldoende ruimte overhouden om mijn dakkapellen te kunnen onderhouden en schilderen. Ook over de behoefte van aantal panelen ben ik goed geïnformeerd. Meneer Sanders is een uiterst kundig man die kritisch mee denkt en bij ons ook met een apparaatje de hellingshoek van het dak gemeten heeft (dit heeft invloed op de te verwachten opbrengst). Het montage team kwam keurig op tijd op de afgesproken datum en heeft met een aantal zaken rekening gehouden zoals en soort stoppenkast op zolder op mijn verzoek elders gemonteerd. Alle werkzaamheden verliepen uiterst vlot en zag er netjes uit! Na het inwerking stellen van de installatie heb ik een duidelijk en in begrijpelijke taal uitleg gekregen over de installatie van een van de monteurs. Nadat alles netjes opgeruimd was heb ik met een zeer tevreden gevoel de heren uitgezwaaid.

Uitgevoerd op 26-11-2020

Hans

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Zeer tevreden

Uitstekende ervaring met Bespaarmetjedak. Het persoonlijke advies waarbij een vertegenwoordiger van Bespaarmetjedak op bezoek kwam om de situatie ter plekke te bekijken, gaf voor mij de doorslag om de panelen hier te bestellen. Ook de plaatsing van de panelen verliep zeer vlot.

Uitgevoerd op 30-10-2020

M.

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant
Geverifieerde klant

Zeer tevreden!

We zijn erg tevreden over de werkwijze van Bespaarmetjedak. De communicatie was van het begin af aan vlot en duidelijk. We werden uitgebreid en goed geïnformeerd door vriendelijke en deskundige medewerkers. Alles werd volgens afspraak en vakkundig uitgevoerd.

Uitgevoerd op 02-04-2020

B.

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant
Geverifieerde klant

zeer tevreden

alles ging zeer goed volgens planning. Werkzaamheden vlot en nauwkeurig uitgevoerd. Voldoende afstand in deze coronatijd.

Uitgevoerd op 01-04-2020

Jos

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant
Geverifieerde klant

Topkwaliteit en netjes gewerkt

Na diverse offertes gekozen voor bespaarmetjedak. Werken keurig, zou alleen aan het einde uitleg gegeven mogen worden over de app (kom er zelf wel uit maar toch) Niet de goedkoopste maar wel topkwaliteit producten en goede garantievoorwaarden. Ook handig dat ze helpen met teruggave BTW.

Uitgevoerd op 24-03-2020

Bespaarmetjedak
Offerte aanvragen

Locaties

  • Vijfhuizen

    Spieringweg 603 B-C
    2141EB Vijfhuizen
Bespaarmetjedak

Deel dit bedrijf

Vraag een offerte aan bij Bespaarmetjedak

Benieuwd naar de kosten van jouw klus? Kom in contact met Bespaarmetjedak door een gratis en vrijblijvend een offerte aan te vragen.

Staat je project er niet bij? Zoek hier in alle projecten