Loading...

Over BKW Isolatie B.V.

BKW Isolatie is al tijden bezig met het verbeteren van woningen. Van energie besparende maatregelingen tot onderhoud aan uw woning. Als onderdeel van BKW Group hebben wij al menig projecten gehad met vele grote partijen. Wij van BKW staan garant voor Betrouwbaarheid, Kwaliteit en Waakzaamheid. Zo weten wij onze klanten altijd goed voor te lichten en momenteel zeker met betrekking tot isolatie U als klant zo zorgvuldig mogelijk te adviseren. Zo zijn de voordelen groot als U kiest voor isolatie, want dit heeft impact op de woning in de koude maar ook zeker in de warme tijden. Zo is in deze tijd energie besparen een relevant onderwerp waar we op ten duur allemaal mee te maken krijgen. Van jong naar oud moeten we met de tijd meegaan

Kenmerken

5.500+
aanvragen behandeld
Gecheckt
door Solvari
Sinds 2019
partner van Solvari
Beschikbaar
via onze chat

Reviews (40)

Schrijf een review

J

Muur isoleren
Aanbevolen door klant

Eerlijk advies en ook heel netjes

Iedereen ook erg aardig

Uitgevoerd op 20-07-2022

Ron

Muur isoleren
Aanbevolen door klant

Mensen met passie voor vakwerk

Door BKW isolatie onze kruipruimte en onze spouwmuren laten isoleren. Vanaf het begin van de opname tot aan de werkzaamheden zeer goed geholpen met heel vriendelijk personeel.

Uitgevoerd op 16-06-2022

Hans

Bodem isolatie
Aanbevolen door klant

Prima uitgevoerde klus

We hebben door BKW onze bodem laten isoleren met EPS korrels. De vertegenwoordiger, Bas, gaf ons dit goede advies omdat de kruipruimte onder het huis niet hoog genoeg was voor vloerisolatie. Om onder de woonkamer te komen moest een gat in de voortuin gegraven worden, dat was niet makkelijk gezien de aanwezige kleilaag. Nadat dit gebeurd was konden de mannen van BKW makkelijk onder het huis komen en was de klus snel en netjes geklaard. En, zoals we al hadden ervaren met een spouwisolatie klus, werd de rommel weer netjes opgeruimd. Een aantal andere bewoners hadden zich ook aangesloten bij dit project. Nu de isolatie goed op orde is zijn we vooral benieuwd naar het effect op de stookkosten de komende winter.

Uitgevoerd op 30-05-2022

Bekijk alle beoordelingen Vraag offerte aan bij BKW Isolatie B.V.