Loading...

Over BKW Isolatie B.V.

BKW Isolatie is al tijden bezig met het verbeteren van woningen. Van energie besparende maatregelingen tot onderhoud aan uw woning. Als onderdeel van BKW Group hebben wij al menig projecten gehad met vele grote partijen. Wij van BKW staan garant voor Betrouwbaarheid, Kwaliteit en Waakzaamheid. Zo weten wij onze klanten altijd goed voor te lichten en momenteel zeker met betrekking tot isolatie U als klant zo zorgvuldig mogelijk te adviseren. Zo zijn de voordelen groot als U kiest voor isolatie, want dit heeft impact op de woning in de koude maar ook zeker in de warme tijden. Zo is in deze tijd energie besparen een relevant onderwerp waar we op ten duur allemaal mee te maken krijgen. Van jong naar oud moeten we met de tijd meegaan

Kenmerken

10.100+
aanvragen behandeld
Gecheckt
door Solvari
Sinds 2019
partner van Solvari
Beschikbaar
via onze chat

Reviews (49)

H.E.J.M

Muur isoleren
Aanbevolen door klant

Zeer tevreden met eerlijk advies.

Wij wilden een vrijblijvend advies of bij-isoleren aan ons huis nog nodig was.
Na onderzoek van de spouw bleek het niet nodig. Blij dat er nog bedrijven zijn die nog gewoon een eerlijk advies geven , en niet altijd maar wat willen verkopen.
Top!

Uitgevoerd op 25-08-2023

Martin

Muur isoleren
Aanbevolen door klant

Goed bedrijf. Snel en op tijd

Vandaag had ik een medewerker voor advies spouwmuurisolatie op bezoek. Hij heeft het huis bekeken en gaf goed advies. Spouwmuur checken, waarna bleek dat er gewoon goede isolatie in zit en dat na isoleren geen zin heeft. Sterker nog, het zou op langer termijn klachten kunnen geven. de medewerker heeft het mij keurig uitgelegd en laten zien. Ook andere vragen met betrekking op isoleren kundig beantwoord. Wat ook voor mij belangrijk is, is dat er hier een steiger of hoogwerker nodig is, BKW hier geen extra kosten voor rekent, maar zij dat zien als een stuk gereedschap. Waar de "grote" concurrent hier een behoorlijk bedrag voor rekent. Ik zeg: isoleren? NEEM CONTACT OP MET BKW ISOLATIE.

Uitgevoerd op 22-08-2023

Peter

Isolatie advies
Aanbevolen door klant

Kundig advies

Twee medewerkers hebben, onder het genot van kopje koffie, advies gegeven over mijn spouwmuur. Na onderzoek geadviseerd niet te isoleren en dit goed gemotiveerd. En geheel kosteloos. Prettig idee dat een bedrijf niet altijd werk 'verzint' om geld te verdienen. Dank

Uitgevoerd op 21-03-2023

Wietze

Vloer isoleren
Aanbevolen door klant

zeer professioneel en meedenken

Zelden zo'n toegewijde en professionele werkers meegemaakt.
Hebben duidelijk zin in hun werk en zijn pas tevreden al jij dat ook bent. Meedenken niet te moeilijk doen en alles weer keurig opgeruimd. Petje af.
Zou als bedrijf zeer zuinig zijn op deze medewerkers.

Uitgevoerd op 15-03-2023

Theo

Dak isoleren
Aanbevolen door klant

Goed advies verstrekt

Goed bouwkundig advies van Daniel de Vries
over isoleren en ventileren bij dakrenovatie

Uitgevoerd op 08-02-2023

J.J.

Vloer isoleren

Komt afspraak niet na, geen offerte

15:30 Afspraak voor offerte. 15:50 telefoon met uitleg dat het is uitgelopen bij vorige klant. Geen probleem voor mij ik wacht wel. Heb tenslotte zelf vrij moeten nemen. Ze moeten komen vanaf leidschendam. Woon zelf in Rotterdam. 5 min later telefoon van het kantoor dat de jongens in de file staan maar ook naar een cursus moeten vanavond, of de afspraak verzet kan worden. Ik zou een cursus File kennis en tijdindeling die je nodig hebt om van A naar B te komen om een bepaald uur.
Helaas geen offerte dan maar. Kost de klant ook al geld om vrij te nemen

Uitgevoerd op 16-02-2023

Marjo

Vloer isoleren

heel tevreden

afspraak vervroegd, prima uitgevoerd door Richie en Nasir. Prettig contact. lekker snel

Uitgevoerd op 12-01-2023

Sylvia

Vloer isoleren
Aanbevolen door klant

Heel goed geadviseerd

Op 28 december 2022 is Dhr Gian Abbing bij mij langs geweest ivm mijn interesse voor bodemisolatie. Voor BKW is dit geen opdracht geworden. In plaats daarvan heb ik (heel goed uitgelegd) advies gekregen om geen bodemisolatie te nemen en vooral het waarom heeft mij aan het denken gezet. Waar andere bedrijven graag willen scoren/verkopen, heeft Gian mij inmiddels overtuigd dat dit voor mijn woning niets goeds zal doen, maar eerder zorgt voor andere problemen. Ik ben hem heel dankbaar en beveel dit bedrijf zeker aan. Keep up the good work!

Uitgevoerd op 28-12-2022

Bekijk alle beoordelingen Vraag offerte aan bij BKW Isolatie B.V.