Reviews (9)

Mirjam

Complete plaatje
Aanbevolen door klant

Perfecte service goede communicatie

Vanaf het eerste contactmoment was alles netjes en tot in de puntjes geregeld. Ze nemen je bij de hand en leggen alles perfect uit. Goed team met korte lijnen waardoor al je vragen snel beantwoord zijn. Nette producten en kundige montage

Uitgevoerd op 10-05-2023

Erg tevreden

Goede uitleg en kwalitatief de beste dakkapellen(wat wij hebben onderzocht). En nu hebben we ook nog de mooiste dakkapellen van de buurt.

Uitgevoerd op 18-10-2022

Niet tevreden over garantie.

Kreeg na betaling een garantiecertificaat van 15 jaar. Ook op de website staat 15 jaar garantie op dakkapellen. Nu blijkt een ruit lek te zijn na 9 jaar en er geen garantie op te zitten. Volgens BOGERS staan de voorwaarden voor garantie onder het kopje service. Die behoren ze te verstrekken bij de opdracht. Niet gedaan dus. Op glas heb je sowieso geen garantie. Volgens het kopje onder service (even zoeken op de site) 5 jaar op isolatieglas. Condensvorming, thermische breuk etc. uitgesloten. Wat kan er verder nog gebeuren met isolatieglas??? Dus gewoon 0 jaar garantie. MIJN ADVIES DAN OOK KOOP BIJ BOGERS NIETS.

Uitgevoerd op 22-05-2013

Peter

Dakkapel
Aanbevolen door klant

Goede service en vakkundige hulp.

Dakkapel is perfect geplaatst. Doordat de ramen niet goed te stellen waren, zijn de monteurs op eigen initiatief een paar dagen later teruggekomen. Afstellen prima uitgevoerd. Goed bedrijf en ook goede service. Ook bij onverwachte problemen blijven meedenken en oplossingen vinden. 👍

Uitgevoerd op 05-05-2022

Aanbevolen door klant
Geverifieerde klant

Ruime keuze en aandacht voor klant

Dit bedrijf heeft ruime keuze in materialen, uitvoeringen etc. Ze helpen je uitgebreid met het maken van keuzes en komen ook met zinvolle suggesties. De verkoper was eerlijk over de mogelijkheden in levertijd en prijs. We hebben meerdere bedrijven gesproken en dit was niet de goedkoopste maar het gaf ons wel het beste gevoel.

Uitgevoerd op 01-09-2020

Amateuristisch, onprofessioneel!!!

Afgelopen jaar een verschrikkelijke ervaring gehad met Bogers, echt mensen doe geen zaken met hun. Onprofessioneel en amateuristisch bedrijf.
Komen afspraken niet na en schuiven schuld af op iedereen anders dan henzelf.
Wij hebben in deze 9 maanden dat ons dossier loopt nog nooit gehoord ‘tuurlijk meneer, gaan wij regelen’.
Niemand hier neemt verantwoordelijkheid en schuift alles af op collega’s en plotselinge dossier overnamen?
Ook is er meermaals gebeld door hen op de afgesproken tijd van leveren dat ze toch niet komen. Er word op dag van leveren gebeld dat ze toch niet komen. Er word niet terug gebeld en je moet overal zelf achteraan. Wel moet volledige bedrag worden overgemaakt voordat zij ook Maar iets uitvoeren.
Alles gaat fout hier!!!!! Doe alsjeblieft geen zaken met hun, doe het niet!

Uitgevoerd op 19-02-2020

Aanbevolen door klant

Monteurs vertegenwoordigen Bogers!

Zeer goede uitleg in showroom, duidelijke prijsopgave, geen verassingen achteraf. Jonge monteurs hebben goed werk verricht, goed team. Na de sloop van oude dakkapel alles keurig opgeruimd, goede uitleg gegeven en beleefd tegen klant.

Uitgevoerd op 09-12-18

Aanbevolen door klant

Prettig bedrijf!

Bij een koopovereenkomst waarbij de vergunningen door bogers geregeld moet worden (Tegen betaling) is het wellicht handig om te vermelden dat een eventuele benodigde bouwtechnische tekening niet bij deze kosten is inbegrepen. Verder prima service. Zowel de plaatsing als de nazorg ( horren plaatsen en ramen stellen). Kom voor een aanstaande verbouwing over 2 jaar graag terug. Zeker niet de goedkoopste dakkapel maar de kwaliteit is hiervoor dan ook beduidend beter.

Uitgevoerd op 20-12-18

Bogers Kozijnen B.V.
Offerte aanvragen

Waar wij voor staan:

Van A tot Z in eigen beheer
IJzersterke kwaliteit
Familiebedrijf
Groot adviescentrum
Sinds 1980

Contact

Platinawerf 2
6641TL, Beuningen

Locaties

  • Beuningen

    Platinawerf 2
    6641TL Beuningen

Deel dit bedrijf