Reviews (9)

M.

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant
Geverifieerde klant

Erg blij met het resultaat!

In Q3 2022 zijn we via Solvari in aanraking gekomen met Boon Duurzaamheid VOF. De aanloop naar onze installatie is intensief geweest, maar medio mei was het zover... en ik kan met een gerust hart zeggen dat ik meer dan tevreden ben over het resultaat! We waren ook precies op tijd, want de afgelopen weken zijn uitermate gunstig geweest voor zonnepanelenbezitters. Op het moment van schrijven hebben we ruim 1,4 MWh opgewekt in nog geen 4 weken! Met name ben ik ook te spreken over de EMA-app. Zeer intuïtief in gebruik en inzichtelijke informatie over zowel je totale energieproduktie als per zonnepaneel. We zijn bijzonder dankbaar voor de inbreng van Danny, die voor ons de adviseursrol heeft vervuld. Last but not least: de prijzen die Boon Duurzaamheid hanteert zijn meer dan concurrerend vergeleken met andere offertes (ook van collega's en kennissen) die ik onder ogen heb gehad. Bij deze beveel ik Boon Duurzaamheid dan ook van harte aan!

Uitgevoerd op 16-05-2023

Cor

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Keurig op tijd

Advies was zeer goed en duidelijk geen addertjes onder het gras, perfecte hulp bij het terug vragen "bij de belastingdienst"van de BTW

Uitgevoerd op 02-09-2022

Ted

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

A counter-intuitive review

Based on my son's excellent experience with Boon Duurzaamheid for solar panels installation, I decided to install solar panels at our house. An offerte was made, a technical inspection was performed, and I promptly paid a 25% down payment. Then things changed.

The health situation of my spouse made it necessary to put our house up for sale and purchase a single-level apartment in a building with an elevator. The solar panel installation had not yet taken place.

I wrote to Boon Duurzaamheid, cancelled my order, and asked if my down payment (minus the costs the company had incurred) could be returned. I wondered if the company would honor my request for the return of part of the 25%.

I received a very generous and very kind email from the company indicating that they would indeed return most of my down payment. Their response showed an integrity and generosity that should be a model for all businesses.

Uitgevoerd op 04-07-2022

Robert

Zonnepanelen installeren

Nauwkeurig en op tijd

Wij zijn van tevoren uitstekend geïnformeerd, de uitvoering van de klus werd gedaan zoals wij hebben afgesproken, op de dag van de geplande uitvoering was Boon Duurzaamheid aanwezig en de klus werd gedaan binnen de afgesproken termijn.
All in all een zeer betrouwbaar bedrijf die wij kunnen aanprijzen bij onze vrienden en kennissenkring.

Uitgevoerd op 01-10-2021

H

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Gemaakte afspraken, zijn uitgevoerd

Er is van voren goed overleg over wat je koopt, hoe het werkt, en hoe het geplaatst kan gaan worden. Daarna krijg je de kostenopgave en mogelijke uitvoerings datum.
Je weet daardoor duidelijk v.t.v wat de kosten zijn en hoe de aanleg is van de gehele installatie, zowel buiten als binnen.
Zo kom je niet, of nauwelijks voor extra kosten achteraf te staan. Dat is wel zo plezierig !.
Het geheel is netjes en en in overleg uitgevoerd. !!!!

Uitgevoerd op 30-06-2021

Erwin

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Strak op tijd om 9:00 en voor 12:00

Netjes gewerkt alles weer opgeruimd en ‘s middags de app geïnstalleerd met uitleg en aanmelding op het netwerk.

Uitgevoerd op 04-06-2021

J

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

deskundige uitleg, snelle levering

Ik raad Boon Duurzaamheid van harte aan. De uitleg van de zonnepanelen en alles eromheen werd zeer uitgebreid en deskundig uitgelegd door Theo. Heel geduldig. Het plaatsen van de panelen was binnen zeer korte tijd gepland; (erg handig nu de zon begint te schijnen) De werknemers die de panelen plaatsten waren heel vriendelijk, en communiceerden goed over wat ze precies gingen doen, veegden de voeten bij binnenkomst (altijd fijn) en er werd naderhand netjes gestofzuigd ( fantastisch!) Theo kwam diezelfde dag van de plaatsing langs om alles te checken, de app uit te leggen en de BTW formulieren stap voor stap in te vullen. Na verschillende offertes aangevraagd bij diverse firma's en deze firma kwam qua prijs als beste naar voren en de service kan niet beter. Theo houd de opbrengst van de panelen voorlopig nauwlettend in de gaten en als er iets zou zijn, dan schroom ik niet te bellen. Top bedrijf! Ik raad dit bedrijf zeer sterk aan!

Uitgevoerd op 06-05-2021

Patrick

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Zeer tevreden

Het werk is netjes uitgevoerd. De afspraken zijn netjes nagekomen. Ze zijn erg flexibel en snel. Niet onbelangrijk de prijs is gewoon goed.

Uitgevoerd op 17-12-2020

QueSolar B.V.
Offerte aanvragen

Waar wij voor staan:

10 jaar installatiegarantie
25 jaar garantie panelen
20 jaar garantie omvormers

Locaties

  • QueSolar B.V.

    Talmastraat 11
    3864DE Nijkerkerveen
QueSolar B.V.

Deel dit bedrijf