Reviews (4)

Hesley

Vocht bestrijden
Geverifieerde klant

Echte Vakmannen

We hadden last van optrekkend vocht aan de muren. De mannen van Bouwbedrijf Almi hebben het probleem opgelost. Het zijn echt vakmannen, werken netjes en zorgvuldig, en geven garantie op het uitgevoerd werk. Tevens zijn de mannen erg vriendelijk en geven ze goed advies bij alle vragen die je stelt. Wij zijn super tevreden en raden u absoluut aan aan deze mannen te benaderen.

Uitgevoerd op 07-02-2024

Jutta

Vocht bestrijden
Aanbevolen door klant

Top

Ik had snel een afspraak. Medewerkers zijn heel vriendelijk en vakkundig.
Ben er blij mee !

Uitgevoerd op 13-10-2023

A.M.J.

Vocht bestrijden

Uiterst tevreden met de dienst.

Aardige jongemannen die mijn probleem aangepakt hebben, Tot nu toe zeer tevreden met de klus. Na een aantal regenbuien is mijn kelder nog steeds droog. Gelukkig. Ook zijn deze heren niet te beroerd om extra werk zonder extra kosten uit te voeren. Ook wordt er garantie gegeven op de klus. Alle heren waren netjes , beleefd en bereid om extra informatie te geven. Uiteindelijk ben ik heel wat wijzer geworden.
Ook hebben we hartelijk gelachen over de vorige oplichter die hier met 2 gaatjes boren de boel droog probeerde te krijgen. Ik beveel Almi aan als je problemen hebt met water in de kelder, Ze weten waar ze mee bezig zijn , en als ze naar huis gaan is de boel netjes achtergelaten... En ... de boel is droog.

Uitgevoerd op 27-09-2023

Eric

Vocht bestrijden
Aanbevolen door klant

Ik heb het juiste advies gekregen

Mijn probleem is deskundig opgelost en alles is netjes afgewerkt.

Uitgevoerd op 03-10-2023

Waar wij voor staan:

Vriendelijk professioneel

Werkzaamheden

Offerte aanvragen

Deel dit bedrijf