CK Kozijnen B.V.
5 9.2 10 5
9,2

"Op tijd en zeer netjes!!"

5 beoordelingen  |  Beoordeel dit bedrijf

Prijs/kwaliteit
9.0
Service
9.4
Afspraken
9.3
« terug naar overzichtspagina

CK Kozijnen B.V.

Planckstraat 7
3316 GS Dordrecht

Ervaringen en beoordelingen

Uitgevoerd op 16-11-18 door:

CK Kozijnen B.V.

9 10
9

Nieuwe kozijnen

Zeer tevreden

Aanbeveling:
Ik ben zeer tevreden over de 2 kozijnen. Ik kreeg een goed advies, zeker over het "rare" raam. Het was gewoon fijn praten met iemand die er verstand van heeft. Ook de uitvoering is naar volle tevredenheid. De ploeg was op tijd, werkte snel en netjes. En de afwerking is prachtig. Dus al met al zeer tevreden.

Uitgevoerd op 05-07-18 door:

CK Kozijnen B.V.

10 10
10

Kunststof kozijnen

zeer tevreden

Aanbeveling:
We zijn niet anders gewend van CK Kozijnen. Helaas zijn we nu 'uitgekunststoft'. Wat een service, wat een vakmensen en geweldig personeel dat ook nog eens de rommel opruimt en advies geeft hoe je het best de auto van de buuf kunt schoonmaken. Omdat we de houten vlonder voor het huis ook lieten vervangen door kunststof wilde ik de stukken hardhout kleiner zagen. Ook dat wilde Martijn wel even doen. Wat een houtstof kwam daar vanaf! De auto zag er echt niet uit, maar even later was de buuf mij heel dankbaar. Haar auto was nog nooit zo schoon geweest! Scott was de monteur, Martijn en vakantiewerker Kevin waren voor het 'zang en dansgedeelte' en vooral ook voor de aan-en afvoer. De nieuwe puien met rolhor zien er van binnen en buiten heel mooi uit. De houten vlonder bij de voordeur zakte heel erg door en de planken waren los van de rachels. Je hoorde je binnenkomen zonder te bellen. Nu ligt er een vlonder, zo vast als een huis en mooi! We wilden achteraf toch plissé rolgordijnen voor de kunststof ramen en deur. Staaltje mee, terugbrengen en de eigenaar reed met zijn elektrische miniauto meteen achter mij aan mee naar huis om in te meten. CK werkt aanstekelijk voor de wijk Stadspolders en met name aan het Suze Groenewegerf . Hoe zou dat nu komen! Ik weet het!

Uitgevoerd op 16-01-2017 door:

CK Kozijnen B.V.

9 10
9

relatie - netwerken

Professioneel, vakwerk, service!

Aanbeveling:
CK Kozijnen is een zeer professioneel bedrijf wat vakwerk levert, daarbij is het personeel zeer vriendelijk en betrokken!

Uitgevoerd op 16-08-2016 door:

CK Kozijnen B.V.

9.5 10
9,5

Kunststof kozijnen

Op tijd en zeer netjes!!

Aanbeveling:
Zeer goede prijs-kwaliteitsverhouding, alles is netjes en op tijd geplaatst. Ook zeer tevreden over de afwerking en nette en vriendelijke service van zowel de medewerkers op kantoor als de medewerkers die komen plaatsen!! Ik raad mensen echt CK Kozijnen aan.