Compleet Duurzaam B.V.

5/5
(60 Reviews )

Werkzaamheden

Compleet Duurzaam B.V.

Deel dit bedrijf

Over Compleet Duurzaam B.V.

Compleet Duurzaam wil als betrokken bedrijf ondernemen op een wijze die bijdraagt aan een betrouwbare, toekomstbestendige en klimaatneutrale maatschappij. Wij hebben de overtuiging dat zonne-energie een belangrijke rol gaat spelen in de overgang naar verduurzaming van onze energievoorziening.

‘’Uit diverse scenario’s blijkt dat de klimaatdoelstellingen haalbaar zijn met een energiemix waarin verscheidene duurzame-technieken een substantiële bijdrage zal leveren’’

Duurzaamheid is een steeds belangrijker en groter thema in onze samenleving en in een steeds veranderende maatschappij verander je mee. Met Compleet Duurzaam maak je de ‘groene’ stap naar de toekomst!

Kenmerken

2.900+
aanvragen behandeld
Sinds 2016
partner van Solvari
Beschikbaar
via onze chat

Reviews (60)

Schrijf een review

Cor Weersing

Zonnepanelen installeren

Top service en kwaliteit

Vooraf goede en eerlijke voorlichting, duidelijke afspraken, plaatsing door vakmannen, goed persoonlijk contact en meedenken en zeer behulpzaam. Alles volgens afspraak verlopen, goede en volledige informatie voorziening en nazorg. Top kwaliteit zonnepanelen voor een juiste prijs. Zeer tevreden, dus een aanrader.

Uitgevoerd op 25-10-2019

Johan De Scheffer

Zonnepanelen installeren

Uiteindelijk super!

Wij hebben goed advies gekregen over allerlei soorten zonnepanelen / garanties / prijzen. Dit was overzichtelijk en duidelijk in een offerte beschreven. Het installeren van de panelen ging niet helemaal goed. Tijdens het boren in de vloer werd er een CV-slang geraakt. Hierdoor moest er een deel van de keuken gedemonteerd worden en een stuk vloer moest uitgekapt worden. Ik wil een complimenten geven aan de monteurs hoe zij dit hebben opgelost. Verder verliep de installatie prima en uiteindelijk waren ze op tijd klaar met de klus.

Uitgevoerd op 01-04-19

Alex Dorgelo

Zonnepanelen installeren

Prima!

Prima advies gehad, professionele installateurs en administratief ook alles in orde. Kortom: wij zijn zeer tevreden en bevelen Compleet Duurzaam aan iedereen aan!

Uitgevoerd op 19-02-18

Bekijk alle beoordelingen