Compleet Duurzaam B.V.
58 9.0 10 58
9,0

"Advies op maat + klasse afwerking!"

58 beoordelingen  |  Beoordeel dit bedrijf

Prijs/kwaliteit
8.8
Service
9.2
Afspraken
9.0

Compleet Duurzaam B.V.

Ampèrestraat 11
1817 DE Alkmaar

Compleet Duurzaam wil als betrokken bedrijf ondernemen op een wijze die bijdraagt aan een betrouwbare, toekomstbestendige en klimaatneutrale maatschappij. Wij hebben de overtuiging dat zonne-energie een belangrijke rol gaat spelen in de overgang naar verduurzaming van onze energievoorziening.

‘’Uit diverse scenario’s blijkt dat de klimaatdoelstellingen haalbaar zijn met een energiemix waarin verscheidene duurzame-technieken een substantiële bijdrage zal leveren’’

Duurzaamheid is een steeds belangrijker en groter thema in onze samenleving en in een steeds veranderende maatschappij verander je mee. Met Compleet Duurzaam maak je de ‘groene’ stap naar de toekomst!

58 beoordelingen

Uitgevoerd op 19-02-18 door:

Compleet Duurzaam B.V.

9.7 10
9,7

Zonnepanelen installeren

Prima!

Aanbeveling:
Prima advies gehad, professionele installateurs en administratief ook alles in orde. Kortom: wij zijn zeer tevreden en bevelen Compleet Duurzaam aan iedereen aan!

Uitgevoerd op 17-10-18 door:

Compleet Duurzaam B.V.

9.3 10
9,3

Zonnepanelen installeren

Zeer tevreden!

Aanbeveling:
Goed advies gekregen door de adviseur. Netjes geïnstalleerd!

Uitgevoerd op 17-08-20 door:

Compleet Duurzaam B.V.

6.7 10
6,7

Zonnepanelen installeren

Installatie prima. Service slecht.

Aanbeveling:
De installatie is goed verlopen en na de tijd nog keurig nageteld of alles goed ging. Echter in de herfst bleken de panelen een enorm bulderend geluid te produceren. Hierover contact gezocht maar geen reactie op mail en pas na enkele telefoontjes toezeggingen gedaan die nog steeds niet zijn nagekomen. De After-service laat dus erg te wensen over. Is jammer.

Uitgevoerd op 07-07-17 door:

Compleet Duurzaam B.V.

6 10
6

Zonnepanelen installeren

Advies en service slecht!

Aanbeveling:
Bij ze aanschaf en de plaatsing verliep alles naar wens. Men vergeet je te wijzen op de mogelijkheid dat vogels er onder kunnen gaan nestelen en de mogelijkheid ter voorkoming hiervan.
Service is zeer slecht als je achteraf iets wilt of wilt weten.
Je wordt niet terug gebeld en je ontvangt geen toegezegde offerte voor het aanbrengen van vogel werende maatregelen. Doordat je bij de aanschaf van de zonnepanelen hier niet opgewezen wordt wordt je nu geconfronteerd met extra kosten die voorkomen hadden kunnen worden.

Uitgevoerd op 26-03-18 door:

Compleet Duurzaam B.V.

7.7 10
7,7

Zonnepanelen installeren

Prima service, enkele verbeteringen

Aanbeveling:
Een leuk advies gesprek gehad bij ons thuis, keurige meneer en netjes advies. De installatie was perfect! Jongens denken goed mee en kijken echt naar de situatie. Sociaal en gezellig nu wachten op de zon.

Kleine kanttekening wat ik zelf wel heel jammer vindt, tijden het advies gesprek is ons vertelt dat wij in totaal (op 2 dakvlakken) 10 panelen kwijt zouden kunnen. Er zou dan 1 paneel horizontaal gelegd moeten worden en de overige 4 aan 1 zijde verticaal. Echter bleek bij installatie dat dat helemaal niet kan en dus is die ene paneel toch ook verticaal gelegd. Daarnaast blijkt, dat nu wij 10 panelen hebben, wij er nog minstens 13 kwijt kunnen.. Dus totaal 23 i.p.v. 10. Aangezien wij niet ons gehele verbruik bereiken met 10 panelen had ik dit toch eerder willen weten zodat wij ons gehele verbruik zouden kunnen dekken met de panelen. Ik denk dat dit een gemiste kans is, zowel voor ons zelf als voor jullie. Dus wat mij betreft een verbeter puntje, beter inmeten en een beter advies maken.

Verder super tevreden!

Uitgevoerd op 07-11-2017 door:

Compleet Duurzaam B.V.

8.3 10
8,3

Zonnepanelen installeren

Nauwkeurig en optijd, zeer tevreden

Aanbeveling:
We kregen goed persoonlijk advies, klus is netjes opgeleverd, afspraken zijn nagekomen.

Uitgevoerd op 09-10-2017 door:

Compleet Duurzaam B.V.

8.7 10
8,7

Zonnepanelen installeren

Prima Netjes gewerkt.

Aanbeveling:
Goed advies, met 4 duidelijke vergelijking en berekeningen. Voor en nadelen van de verschillende panelen goed besproken. Goed foldermateriaal mee.

Uitgevoerd op 14-10-2020 door:

Compleet Duurzaam B.V.

9 10
9

Zonnepanelen installeren

Zeer te vreden.

Aanbeveling:
Goed advies op tijd geleverd en keurig opgeleverd dik tevreden.

41 projecten

de Boer
de Boer
Volkers
Volkers
Roodenburg
Roodenburg

1 werkzaamheid

Zonnepanelen installeren
Zonnepanelen installeren
Zonnepanelen installeren

Krijg €800 terug op 10 panelen

✓ €800 terug op 10 panelen 

Levert meer op dan de rente over je spaargeld

Gratis en vrijblijvend zonnepanelen offertes vergelijken

Zonnepanelen hebben de afgelopen jaren veel aan populariteit gewonnen. Steeds meer mensen vragen zonnepanelen offertes aan omdat ze ook geld willen besparen. De zonnepanelen van vandaag de dag zijn namelijk ook stukken betaalbaarder en efficiënter, waardoor de investering nóg aantrekkelijker wordt.

Hoeveel kun je besparen met zonnepanelen?

De voornaamste reden waarom mensen zonnepanelen laten plaatsen, is om geld te besparen op de energierekening. Door je eigen stroom op te wekken ben je niet meer afhankelijk van de energieleverancier. Hierdoor bespaar je honderden euro's per jaar.

Hoeveel je precies bespaart met zonnepanelen hangt af van meerdere factoren. Allereerst natuurlijk het aantal panelen. Maar ook de oriëntatie en hoeveelheid schaduw heeft hier invloed op. Daarnaast is er ook verschil in de efficiëntie van zonnepanelen. Sommige panelen kunnen meer energie opwekken dan andere. Gemiddeld kun je uitgaan van de volgende jaarlijkse besparing:

Aantal zonnepanelenGemiddelde jaarlijkse besparing

6

€288

10

€480

14

€672

18

€864

22

€1056


Wat kosten zonnepanelen?

De prijs die je betaalt voor een zonnepaneleninstallatie is wederom afhankelijk van het aantal panelen. Maar ook factoren als het soort paneel, welke installateur je kiest en overige specifieke wensen hebben invloed op de kosten van zonnepanelen. Gemiddeld kost een zonnepaneleninstallatie €3.000 tot €6.000.

Maar als je echt benieuwd bent naar de kosten, dan kun je het beste gratis en vrijblijvend zonnepanelenoffertes aanvragen. Zo ontdek je wat een zonnepaneleninstallatie kost voor jouw woning die geheel aan jouw wensen voldoet.

Voordelen van zonnepanelen

Natuurlijk bespaar je honderden euro's met zonnepanelen. Maar er zijn nog veel meer voordelen waarvan je geniet wanneer je zonnepanelen laat installeren. Zo stijgt de woningwaarde van je woning wanneer er zonnepanelen op liggen. Je bent tevens niet meer afhankelijk van energiemaatschappijen én je helpt het milieu door je energie op een groene manier op te wekken. Gelukkig vereisen zonnepanelen ook weinig onderhoud. Na installatie kun je dus zorgeloos genieten van je groene stroom en je lage energierekening!

Btw terugvragen zonnepanelen: €800 terug op 10 panelen

Als je zonnepanelen laat installeren, kun je zelfs besparen op de investering door de btw terug te vragen aan de Belastingdienst. Dit betekent dat je €800 terugkrijgt op 10 panelen! Zo is je investering sneller terugverdiend en kan het besparen eerder beginnen.

Gratis zonnepanelen offertes

Ben jij net als veel anderen enthousiast en overweeg je zonnepanelen te kopen? Vraag gratis zonnepanelen offertes aan en ontdek wat voor jou de mogelijkheden zijn. De bij ons aangesloten specialisten beantwoorden graag al je vragen en helpen je verder door een gratis en vrijblijvende offerte op te maken. Zo vergelijk je eenvoudig de beste specialisten uit jouw regio.

Tip: laat je je zonnepanelen plaatsen door een bedrijf dat je via Solvari hebt gevonden? Dan maak je kans op €250 korting als je je getekende offerte instuurt naar actie@solvari.nl!

Ons team