Compleet Duurzaam B.V.

9 (59 reviews )

Werkzaamheden

Compleet Duurzaam B.V.

Deel dit bedrijf

Reviews(66)

9
Prijs/kwaliteit
9
Service
10
Afspraken

Uiteindelijk super!

Wij hebben goed advies gekregen over allerlei soorten zonnepanelen / garanties / prijzen. Dit was overzichtelijk en duidelijk in een offerte beschreven. Het installeren van de panelen ging niet helemaal goed. Tijdens het boren in de vloer werd er een CV-slang geraakt. Hierdoor moest er een deel van de keuken gedemonteerd worden en een stuk vloer moest uitgekapt worden. Ik wil een complimenten geven aan de monteurs hoe zij dit hebben opgelost. Verder verliep de installatie prima en uiteindelijk waren ze op tijd klaar met de klus.

Uitgevoerd op 01-04-19

9
Prijs/kwaliteit
10
Service
10
Afspraken

Prima!

Prima advies gehad, professionele installateurs en administratief ook alles in orde. Kortom: wij zijn zeer tevreden en bevelen Compleet Duurzaam aan iedereen aan!

Uitgevoerd op 19-02-18

9
Prijs/kwaliteit
9
Service
10
Afspraken

Zeer tevreden!

Goed advies gekregen door de adviseur. Netjes geïnstalleerd!

Uitgevoerd op 17-10-18

8
Prijs/kwaliteit
8
Service
4
Afspraken

Installatie prima. Service slecht.

De installatie is goed verlopen en na de tijd nog keurig nageteld of alles goed ging. Echter in de herfst bleken de panelen een enorm bulderend geluid te produceren. Hierover contact gezocht maar geen reactie op mail en pas na enkele telefoontjes toezeggingen gedaan die nog steeds niet zijn nagekomen. De After-service laat dus erg te wensen over. Is jammer.

Uitgevoerd op 17-08-20

7
Prijs/kwaliteit
7
Service
4
Afspraken

Advies en service slecht!

Bij ze aanschaf en de plaatsing verliep alles naar wens. Men vergeet je te wijzen op de mogelijkheid dat vogels er onder kunnen gaan nestelen en de mogelijkheid ter voorkoming hiervan.
Service is zeer slecht als je achteraf iets wilt of wilt weten.
Je wordt niet terug gebeld en je ontvangt geen toegezegde offerte voor het aanbrengen van vogel werende maatregelen. Doordat je bij de aanschaf van de zonnepanelen hier niet opgewezen wordt wordt je nu geconfronteerd met extra kosten die voorkomen hadden kunnen worden.

Uitgevoerd op 07-07-17

8
Prijs/kwaliteit
10
Service
5
Afspraken

Prima service, enkele verbeteringen

Een leuk advies gesprek gehad bij ons thuis, keurige meneer en netjes advies. De installatie was perfect! Jongens denken goed mee en kijken echt naar de situatie. Sociaal en gezellig nu wachten op de zon.

Kleine kanttekening wat ik zelf wel heel jammer vindt, tijden het advies gesprek is ons vertelt dat wij in totaal (op 2 dakvlakken) 10 panelen kwijt zouden kunnen. Er zou dan 1 paneel horizontaal gelegd moeten worden en de overige 4 aan 1 zijde verticaal. Echter bleek bij installatie dat dat helemaal niet kan en dus is die ene paneel toch ook verticaal gelegd. Daarnaast blijkt, dat nu wij 10 panelen hebben, wij er nog minstens 13 kwijt kunnen.. Dus totaal 23 i.p.v. 10. Aangezien wij niet ons gehele verbruik bereiken met 10 panelen had ik dit toch eerder willen weten zodat wij ons gehele verbruik zouden kunnen dekken met de panelen. Ik denk dat dit een gemiste kans is, zowel voor ons zelf als voor jullie. Dus wat mij betreft een verbeter puntje, beter inmeten en een beter advies maken.

Verder super tevreden!

Uitgevoerd op 26-03-18

8
Prijs/kwaliteit
9
Service
8
Afspraken

Nauwkeurig en optijd, zeer tevreden

We kregen goed persoonlijk advies, klus is netjes opgeleverd, afspraken zijn nagekomen.

Uitgevoerd op 07-11-2017

8
Prijs/kwaliteit
9
Service
9
Afspraken

Prima Netjes gewerkt.

Goed advies, met 4 duidelijke vergelijking en berekeningen. Voor en nadelen van de verschillende panelen goed besproken. Goed foldermateriaal mee.

Uitgevoerd op 09-10-2017