Compleet Duurzaam B.V.
55 9.0 10 55
9,0

"Advies op maat + klasse afwerking!"

55 beoordelingen  |  Beoordeel dit bedrijf

Prijs/kwaliteit
8.8
Service
9.2
Afspraken
9.1
« terug naar overzichtspagina

Compleet Duurzaam B.V.

Ampèrestraat 11
1817 DE Alkmaar

Ervaringen en beoordelingen

Uitgevoerd op 07-07-17 door:

Compleet Duurzaam B.V.

6 10
6

Zonnepanelen

Advies en service slecht!

Aanbeveling:

Bij ze aanschaf en de plaatsing verliep alles naar wens. Men vergeet je te wijzen op de mogelijkheid dat vogels er onder kunnen gaan nestelen en de mogelijkheid ter voorkoming hiervan.
Service is zeer slecht als je achteraf iets wilt of wilt weten.
Je wordt niet terug gebeld en je ontvangt geen toegezegde offerte voor het aanbrengen van vogel werende maatregelen. Doordat je bij de aanschaf van de zonnepanelen hier niet opgewezen wordt wordt je nu geconfronteerd met extra kosten die voorkomen hadden kunnen worden.

Uitgevoerd op 26-03-18 door:

Compleet Duurzaam B.V.

7.7 10
7,7

Zonnepanelen

Prima service, enkele verbeteringen

Aanbeveling:

Een leuk advies gesprek gehad bij ons thuis, keurige meneer en netjes advies. De installatie was perfect! Jongens denken goed mee en kijken echt naar de situatie. Sociaal en gezellig nu wachten op de zon.

Kleine kanttekening wat ik zelf wel heel jammer vindt, tijden het advies gesprek is ons vertelt dat wij in totaal (op 2 dakvlakken) 10 panelen kwijt zouden kunnen. Er zou dan 1 paneel horizontaal gelegd moeten worden en de overige 4 aan 1 zijde verticaal. Echter bleek bij installatie dat dat helemaal niet kan en dus is die ene paneel toch ook verticaal gelegd. Daarnaast blijkt, dat nu wij 10 panelen hebben, wij er nog minstens 13 kwijt kunnen.. Dus totaal 23 i.p.v. 10. Aangezien wij niet ons gehele verbruik bereiken met 10 panelen had ik dit toch eerder willen weten zodat wij ons gehele verbruik zouden kunnen dekken met de panelen. Ik denk dat dit een gemiste kans is, zowel voor ons zelf als voor jullie. Dus wat mij betreft een verbeter puntje, beter inmeten en een beter advies maken.

Verder super tevreden!

Uitgevoerd op 07-11-2017 door:

Compleet Duurzaam B.V.

8.3 10
8,3

Zonnepanelen

Nauwkeurig en optijd, zeer tevreden

Aanbeveling:

We kregen goed persoonlijk advies, klus is netjes opgeleverd, afspraken zijn nagekomen.

Uitgevoerd op 09-10-2017 door:

Compleet Duurzaam B.V.

8.7 10
8,7

Zonnepanelen

Prima Netjes gewerkt.

Aanbeveling:

Goed advies, met 4 duidelijke vergelijking en berekeningen. Voor en nadelen van de verschillende panelen goed besproken. Goed foldermateriaal mee.