Loading...

Over Solar-systemen.nl Gooi en omstreken

Solar-Systemen.nl is een unieke franchiseformule in Nederland die zich richt op de verkoop en installatie van zonnepanelen voor de particuliere en zakelijke markt. Deze formule verlaagt de drempel naar duurzame energiebronnen voor veel Nederlanders.

Solar-systemen Gooi en omstreken in Blaricum is een zelfstandige vestiging van Solar-systemen.nl, voor de regio 't Gooi en omstreken.
Dagelijks helpen wij mensen de overstap naar duurzame energie te maken tezamen met onze mede franchisenemers, die ieder over een eigen marktgebied en showroom beschikken.
In deze showrooms worden klanten ontvangen, kan men de paneelopstellingen bekijken en kan men de kwaliteit en gedegenheid van de organisatie ervaren.

Je bent altijd van harte welkom voor een goed gesprek en een kop lekkere koffie in onze showroom in Huizen, het Solar Energy Center (www.solarenergycenter.nl).
Hier kunnen we je diverse zonnepanelen, omvormers en bevestigingssystemen laten zien en kunnen wij je uitgebreid informeren over de voordelen van zonnepanelen en de mogelijkheden voor jouw situatie.

Wij komen altijd bij jou thuis, op locatie, kijken om het beste advies voor jouw situatie te kunnen geven.
Wij adviseren ook op het gebied van subsidies, btw-compensaties en andere fiscale aspecten.

Solar-sytemen.nl, opgericht in 2013, heeft inmiddels ruime ervaring opgebouwd met de levering en installatie van solar-systemen bij zowel particulieren als zakelijke klanten.

Wij onderscheiden ons ten opzichte van andere bedrijven op het gebied van ons gedegen offertetraject, kwaliteit van installatie en nacontrole. Het streven naar continue verbetering van onze dienstverlening zorgt voor uitstekende mond-tot-mondreclame en klantbeoordelingen. Daarnaast is er in Nederland geen ander bedrijf dat met lokale showrooms en diverse vestigingen, zich ten doel stelt de drempel naar duurzame energiebronnen te verlagen.

De kracht van Solar-systemen.nl zit hem in de combinatie van persoonlijke aandacht en het streven naar een optimale verhouding tussen kwaliteit en prijs. Wij leveren uitsluitend kwaliteitsproducten. Onze monteurs werken veilig en zijn uiteraard in het bezit van de benodigde diploma’s en certificaten die nodig zijn om kwaliteit te kunnen leveren.

Het is onze missie om mensen te helpen met het maken van de beste keuze voor zonnepanelen en zo bij te dragen aan een duurzamere wereld. Wij gaan voor de beste prijs - kwaliteitsverhouding voor jouw situatie.

Klanten beoordelen Solar-systemen.nl gemiddeld met een 8,9 en 100% van onze klanten beveelt ons aan!

Kenmerken

200+
aanvragen behandeld
Gecheckt
door Solvari
Sinds 2020
partner van Solvari
Beschikbaar
via onze chat
2-5
medewerkers
Sinds 2013
ingeschreven bij de KvK
Aangesloten
bij garantiefonds

Voorwaarden

10 jaar garantie
op de uitgevoerde werkzaamheden
Vraagt om aanbetaling
van 20% aan consumenten

Reviews (0)

Nog geen reviews geschreven