Loading...

Over Coppens Zonnepanelen

Coppens zonnepanelen is van oudsher een bouwbedrijf dat al tientallen jaren bestaat. Vanwege de ontwikkelingen op het gebied van zonne-energie zijn wij ons vier jaar geleden gaan richten op het installeren van zonnepanelen. Vakmanschap, flexibiliteit en service staan bij ons hoog in het vaandel. Door de concurrentie op de markt doen we graag een beetje meer dan de gemiddelde installateur. Zo komt Coppens Zonnepanelen geheel kosteloos bij u aan huis om u van informatie te voorzien over onze zonnepanelen en omvormers. Tevens bekijken we wat de beste ligging is t.o.v. de zon en maken we een offerte op maat. Ook verzorgen we de teruggave van de btw gratis! Tevens betaalt u pas wanneer de installatie in bedrijf gesteld wordt! Investeren in zonne-energie doet u voor de lange termijn. Het systeem dient dan ook van hoge kwaliteit te zijn met garanties voor de toekomst. De samenwerking met onze leverancier maakt dat wij tegen de beste prijs-kwaliteitsverhouding kunnen leveren.

Kenmerken

900+
aanvragen behandeld
Gecheckt
door Solvari
Sinds 2015
partner van Solvari
Beschikbaar
via onze chat

Reviews (7)

Schrijf een review

Peter

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Vakkundig en klantgericht

Wij zijn zeer tevreden over de installatie van de zonnepanelen. Het team is vakkundig en klantgericht nemen de tijd om alles goed uit te leggen hoe ze alles installeren en hoe alles werkt. Ik kan Coppens zonnepanelen iedereen aanraden.

Uitgevoerd op 24-03-2022

Ad

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Heel vriendelijk en beleefd top

Werk zeer netjes uitgevoerd , en heel vriendelijk en beleefd 👍👍

Uitgevoerd op 18-09-2020

adrie

zonnepanelen
Aanbevolen door klant

kan ik zeker aanraden

goed advies , goede prijs , kundig en vriendelijk en behulpzaam personeel ,werken niet gehaast , en veilig ,maarweten precies wat ze doen . daardoor liep het karwei lekker .
staan open voor ideen leidingverloop van opdrachtgever
Bij advies was men wel vergeten te vermelden dat de metervervangen moest worden , is toch tijdig gedaan

Uitgevoerd op 19-04-18

Bekijk alle beoordelingen Vraag offerte aan bij Coppens Zonnepanelen