Reviews (4)

Schrijf een review

Hans

Zonnepanelen installeren

Installatieafspraak niet nagekomen.

Februari 2019 afspraken gemaakt m.b.t. plaatsing in de meivakantie (april/mei). Aanbetaling gedaan van € 1000.-. Korte tijd van te voren contact gezocht. Crajé was nagenoeg spoorloos. Uiteindelijk geld terug geëst. In samenwerking met rechtsbijstandverzekering uiteindelijk na talloze (aangetekende) brieven, mails en whatsapp-berichten en met uiteindelijke dreiging met een rechtzaak de € 1000.- terug gekregen. Vreselijke ervaring. Advies: Sowieso nooit aanbetalen bij Crajé en wellicht eens elders kijken!

Uitgevoerd op 23-04-2019

Ben

Zonnepanelen installeren

Komt garantie verplichting niet na

Omvormer stuk, sinds april 2018, gemeld. Nu juli 2018 nog steeds niet hersteld. Terwijl er nog sprake is van garantie. Stuurt pas na een maand een monteur, en bedrijf reageert amper op mails, telefonisch niet bereikbaar, voice mail, belt niet terug. Duitse fabrikant garandeert binnen drie werkdagen vervangende omvormer, mits storing bij hen gemeld wordt. Helaas ook een beroep op rechtsbijstand moeten doen. 12-07-2018

Uitgevoerd op 23-05-20

Hub

Zonnepanelen installeren

Onprofessioneel onbetrouwbaar

We zitten al vier maanden met een kapotte omvormer meneer reageert niet rechtsbijstand ingeschakeld

Uitgevoerd op 05-05-18

Cornelis

Zonnepanelen installeren

Ondeskundig en onbetrouwbaar

A)De omvormer met het modem laten communiceren, zodat je via het internetportal de opbrengst zichtbaar kunt maken kon deze installateur niet werkend krijgen. Uiteindelijk heb ik als klant zelf, met telefonische begeleiding van de fabrikant van de omvormer de boel aan de praat gekregen.
B) Al maanden verzoek ik de heer Craje om een storing in de omvormer te komen verhelpen, onder garantie. Na vijf maanden, nadat er gedreigd is met juridische stappen, is de heer Craje bereid tegen betaling een monteur te sturen.

Uitgevoerd op 23-10-15

Crajé bv
Offerte aanvragen

Locaties

  • Susteren

    IJstraat 13
    6114RM Susteren

Deel dit bedrijf

Vraag een offerte aan bij Crajé bv

Benieuwd naar de kosten van jouw klus? Kom in contact met Crajé bv door een gratis en vrijblijvend een offerte aan te vragen.

Staat je project er niet bij? Zoek hier in alle projecten