Reviews (51)

Teuntje

Dak onderhouden of repareren
Aanbevolen door klant

Daklekkge opgelost en dak vervangen

Wij zijn zeer te vrede over de werkwijze van dennis van Dakservice kolen, we hadden een daklekkage, deze is direct opgelost door een nood reparatie en we toen een offerte gekregen voor ons pannen dak te laten vervangen, deze hebben we geaccepteerd en daar hebben we hee spijt van, ze werken hard ze luisteren naar je wensen en doen er alles aan om de klant te vrede te houden . In 1 woord perfect

Uitgevoerd op 01-09-2023

Aanbevolen door klant

Hellend dak renoveren 70m2

Uitgevoerd op 21-12-2021

Aanbevolen door klant

Schuur dak (dakbeschot en bitumen) vernieuwen

Gelukkig de dag erna grofvuil bij de gemeente en kom het meeste aan straat gezet worden.
Alleen restvuil nog ophalen, heb daar over gebeld en dat wordt nog opgehaald.

Uitgevoerd op 18-01-2021

Aanbevolen door klant

Zadeldak dakbedekking vervangen en isoleren

Heel fijn contact. Ze werken netjes. Wij zijn heel tevreden met het eindresultaat.

Uitgevoerd op 03-12-2020

Aanbevolen door klant

Vervangen plat dak

Hele dak van berging vervangen, incl dakplaten. Afschot gemaakt, afvoer verbeterd. Snel contact, makkelijk af te spreken. Twee keer moeten verzetten vanwege het weer, maar dat valt hen niet aan te rekenen natuurlijk. Dak is in orde, conform afspraken. Paar dingen die ik achteraf bedenk, en beter vooraf scherper af had moeten spreken. Veel schroeven door de dakplaten die niet in de balken terecht kwamen, ogenschijnlijk ook op willekeurige plekken. Ik neem aan nodig, maar ik heb ze met de slijptol tot op het hout afgeslepen. Door middel van panlatten en isolatiemateriaal is een afschot gemaakt, dat werkt prima. Waar de panlat zit worden de dakplaten goed ondersteund, maar op verschillende plekken zitten stukjes waar ruimte zit tussen de dakplaat en de draagbalk. Ik ga dat zelf nog opvullen om te voorkomen dat eea alsnog gaat doorzakken, bijv als iemand voor werkzaamheden op het dak loopt. Dus … naar verwachting, had iets netter gemogen. Maar het dak functioneert prima en de rommel is meegenomen. Kan ik ze aanraden: beetje afhankelijk van wie het me vraagt en wat de klus is, en hoe netjes eea afgewerkt moet worden. Prijs-kwaliteit verhouding lijkt in orde. Maar ja, dat weet je pas echt over een aantal jaar :)

Uitgevoerd op 08-10-2020

MJJ Soetens de Man

Aanbevolen door klant

Repareren dak schuur

Hoe blij kan een mens zijn met een nieuwe Betume laag en nieuwe Trespa boeiboorden op een schuur. Goede afwatering, kortom geen zorgen meer over lekkage. We kunnen 15 jaar vooruit.

Uitgevoerd op 22-07-2020

Aanbevolen door klant

Dakpannen vervangen

Uitgevoerd op 02-06-2020

van Delft uit Drunen

Aanbevolen door klant

Puntdak op garage

Uitgevoerd op 14-05-2020