Reviews (6)

Aanbevolen door klant

Groendak aanleggen 50m2

Uitgevoerd op 07-10-2021

Aanbevolen door klant

Dak en dakbeschot vernieuwd

Dakbedekking compleet vervangen. Het dak is voorzien van nieuw dakbeschot, een dampremmede laag PE-folie, nieuwe isolatie laag op afschot, een onderlaag en een toplaag dakbedekking volledig verkleefd.
Ik kende Oda Dakbedekking uit Uden dat is overgenomen door Platdakbedekking.nl en heb een offerte gevraagd. Deze was 40% lager dan het aanbod van een andere dakdekker. Het werk is heel netjes uitgevoerd en de communicatie was prima.
Een paar maanden later ontstond er lekkage. Onderzoek wees uit dat dit een andere oorzaak had en bij de lichtstraat vandaan kwam. Dit had niets te maken met het uitgevoerde werk maar Selim heeft zijn uiterste best gedaan om de oorzaak te vinden en ons perfect geholpen door ons in contact te brengen met iemand die het kon repareren. Buitengewoon goede service.

Uitgevoerd op 12-03-2021

Aanbevolen door klant

Platte dak van werkplaats en schuur vervangen

Door erfenis verkregen huis van onze zus moest voor de verkoop klaar worden gemaakt. Het platte dak van werkplaats en schuur moest worden vervangen. Ik heb op internet gezocht naar een dakdekker in de buurt van Amersfoort en zo kwam ik bij Oda terecht. Er is snel en netjes gewerkt tegen een redelijke prijs en met garantie. Daarna hebben we ze nog eens laten komen om nog een lekkage op een andere plek te verhelpen en ik beveel ze zeker aan.

Uitgevoerd op 10-03-2021

Aanbevolen door klant

Grondige dakinspectie

Ik ben zelf architect gespecialiseerd in drijvend wonen en heb voor een klant het polyester dak dat niet naar wens was laten aanpassen door Oda. Meestel bouw ik binnen op de werf met gebruik van EPDM maar nu moest er bitumen op en dat is een ander verhaal. Ik werkte eerder met een ander bedrijf dat is overgenomen en moest op zoek naar een alternatief via internet. Met Oda gesproken en referenties gevraagd. Dat zag er prima uit en ik heb meteen opdracht verstrekt. Bestaande blazen zijn verwijderd en voorzien van een rozet, daktrimmen verwijderd, onderlaag mechanisch bevestigd, toplaag dakbedekking volledig verkleefd, dakdoorvoeren vervangen en voorzien van een rozet. Helemaal prima, je zegt wat het probleem is, ze komen, lossen het op en het is klaar zonder gezeur. Daardoor wordt je als klant ontzorgd. Gedreven jongens met een hoge gunfactor en ik zal dan ook zeker weer een beroep op ze doen mocht het nodig zijn.

Uitgevoerd op 10-03-2021

Aanbevolen door klant

Dakrenovatie woning, oppervlakte ca 140 m2

140 m2 Dakrenovatie waarbij de bestaande constructie is voorzien van een lichtkoepel. Via via in gesprek gekomen met Selim en dat voelde meteen goed, in tegenstelling tot een andere aanbieder waarmee het helemaal niet klikte. De keuze was dan ook snel gemaakt. Ik ben zelf niet veel bij het werk aanwezig geweest maar een neef heeft toezicht gehouden. Het is allemaal zeer professioneel en zonder problemen verlopen.

Uitgevoerd op 10-03-2021

Aanbevolen door klant

Renovatie dak aanbouw

Plat dak vernieuwd nadat ik via via gehoord had over dit bedrijf. Nieuwe isolatie laag op afschot, onderlaag en toplaag dakbedekking volledig verkleefd. Goed contact met Selim, hij is prettig in de omgang.
Alles is volgens afspraak verlopen en naar wens uitgevoerd. Dat was in 2019 en het is nog steeds waterdicht. Later een nieuw dakje gemaakt tegen het tuinhuisje, onderlaag en toplaag aangebracht en afgewerkt.
Ik ben echt heel tevreden en wil hem binnenkort weer inschakelen.

Uitgevoerd op 10-03-2021

Platdakbedekking.nl
Offerte aanvragen

Locaties

  • Dak techniek Nederland bv

    Weverstraat 1B
    5405BM Uden

Deel dit bedrijf