Loading...

Over Dakkapel.nl

Dakkapel.nl staat voor hoge kwaliteit dakkapellen voor zowel de particuliere als de zakelijke markt. Wij onderscheiden ons doordat uw dakkapel bij ons wordt vervaardigd van hoogwaardige materialen en toch financieel aantrekkelijk blijft. Ons specialisme ligt in het bouwen van houten-, kunststof- en prefab dakkapellen, een keuze waarin wij u uiteraard kunnen adviseren voor een optimaal resultaat. Bij Dakkapel.nl is de productie van uw dakkapel in goede handen. Uw hoeft enkel nog te genieten van het eindresultaat!

Kenmerken

4.900+
aanvragen behandeld
Gecheckt
door Solvari
Sinds 2015
partner van Solvari
Beschikbaar
via onze chat
16-25
medewerkers
Sinds 2014
ingeschreven bij KvK

Reviews (6)

Schrijf een review

Jaap

Schade aan garagebox

slechte communicatie

Helaas is op maandag 20-09-2021 rond half negen 1 van de medewerkers van Dakkapel.nl met zijn auto met aanhangwagen tegen mijn garagebox aan gereden en heeft schade veroorzaakt aan de hoek van de muur.
Die ochtend toen ik bezig was in mijn badkamer hoorde ik een flinke dreun, en keek ik gelijk uit mijn badkamerraam naar buiten. Ik hoorde 1 van de 2 heren in de auto zeggen dat er tegen de muur aan gereden was. Nadat ik mij had aangekleed ben ik naar buiten gegaan om te kijken, en heb ik geconstateerd dat er schade was veroorzaakt aan de muur. Ik probeer al maanden telefonisch en per e-mail de schade gerepareerd te krijgen. Maar tot op heden is er nog niets aan gedaan.

Uitgevoerd op 20-09-2021

Marieke

Dakkapel

Zeer slechte service

Mensen pas op met Dakkapel.nl
Snelle order willen schrijven, dakkapel leveren en vervolgens bij gebreken beginnen de problemen. Geen kundig personeel in dienst, geen reacties op telefoontjes en e-mails. Afgeblaft worden door de eigenaar Ewout.
Nog steeds na 1,5(!!!!!) jaar niet opgelost.
Schandalig.

*gat in het dak voor de airco was op de verkeerde plek gemaakt. (Precies op een plek waar een muur staat)
*rolluiken werken niet als de zon schijnt.
*rolluiken zijn inmiddels (na heeeel veel bellen en mailen) vervangen.
*tijdens vervangen zijn er flinke beschadigen door monteur aangebracht. Monteur heeft beloofd hier voor terug te komen omdat hij nog naar 3 klanten moest met problemen! (Het was inmiddels 17.00) deze monteur gaf aan dat er heel veel klachten waren van klanten. En dat zij dat maar continue moeten aanhoren.

Levering zelf ging goed, aardige jongens. Maar bij problemen geeft dakkapel.nl niet thuis.

Uitgevoerd op 17-04-2020

Anthony

Dakkapel

Dakkapel valt uit elkaar

In Oktober 2018 een dakkapel laten plaatsen. In 2019 begon de rolluik te klemmen: die moest beter op maar gesneden worden. Daarna begon het keraliet te werken. De rolluiken liepen uit hun frame. Delen van het dakkapel lieten los. Dat is op zich geen probleem als het goed zou worden opgelost. Maar het is nu mei 2021 en het is nog steeds een drama. Vele belletjes en mailtjes later nog steeds geen juiste reparaties uitgevoerd. Afspraken worden niet nagekomen, excuses blijven gemaakt worden. Ze zijn goed in het innen van geld.. daarna geven ze niet meer thuis!

Uitgevoerd op 16-10-2018

Bekijk alle beoordelingen Vraag offerte aan bij Dakkapel.nl