Damen & Groen BV

9.3 (9 reviews )
Offerte's vergelijken
Damen & Groen BV

Deel dit bedrijf

Reviews(12)

8
Prijs/kwaliteit
8
Service
9
Afspraken

Vakmanschap !!!!

Op tijd en volgens afspraak gemonteerd. Netjes afgewerkt, werkplek schoongemaakt, oude venster afgevoerd. Goed vakwerk, werd bij het opmeten ook actief meegedacht en advies gegeven.

Uitgevoerd op 25-02-19

10
Prijs/kwaliteit
10
Service
10
Afspraken

Toppers.

Professionele firma met top vakmannen. Ze hebben mijn kunststof kozijnen erg goed geplaatst en ook ben ik zeer tevreden over de goede materialen. Mijn klus was goed gedaan. Ze werken netjes , veilig en ordelijk.

Uitgevoerd op 02-04-19

10
Prijs/kwaliteit
10
Service
10
Afspraken

Fijne medewerkers die meedenken

Meer dan tevreden zijn wij vanaf het maken van een afspraak voor een offerte tot het opleveren van de nieuwe kozijnen. En wat zijn ze mooi!

Uitgevoerd op 11-03-19

10
Prijs/kwaliteit
10
Service
10
Afspraken

Super bedrijf!

Wat een top service! We zijn ontzettend blij met hoe alles is gegaan. Vanaf het begin tot het eind.
Op de laatste montage dag heeft de verkoper(kevin) netjes op gebeld hoe alles was gegaan.
De monteurs (Wouter en Jan-Willem) hebben gewerkt als paarden! Over de nazorg hebben we nog geen ervaring. Maar het na bellen van Kevin is al helemaal top!

Uitgevoerd op 15-03-19

9
Prijs/kwaliteit
9
Service
9
Afspraken

echt super

Vanaf het eerste contact tot de plaatsing is alles volgens afspraak uitgevoerd, de monteurs waren zeer nette werkers en uiterst vriendelijk. Na plaatsing uitleg van de openslaande ramen en het plaatsen van de horren. Alle rommel was opgeruimd. we kunnen echter geen mening geven over de nacontrole en de garantie, het kozijn zit er net 5 dagen in. 's avonds werden we nog gebeld door Kevin van Doodewaard of alles naar wens was verlopen.

Uitgevoerd op 04-03-19

9
Prijs/kwaliteit
9
Service
9
Afspraken

Erg vriendelijk geholpen

Zeer goed en netjes werk afgeleverd

Uitgevoerd op 13-02-2020

10
Prijs/kwaliteit
10
Service
10
Afspraken

Denken mee

Doen wat ze beloven

Uitgevoerd op 07-12-2016

8
Prijs/kwaliteit
9
Service
8
Afspraken

Volgens afspraak op tijd en correct

Prettig geholpen, vakkundig bevonden. Wat ons tegenviel was, dat de mannen die de ramen plaatsten, niet geheel op de hoogte waren hoe de afspraken waren. Hier valt zeker nog iets te verbeteren. Afspraken beter communiceren met uitvoerders.

Uitgevoerd op 07-12-2016