Reviews (9)

Schrijf een review

Johannes

Kunststof kozijnen plaatsen of vervangen
Aanbevolen door klant

Vakmanschap !!!!

Op tijd en volgens afspraak gemonteerd. Netjes afgewerkt, werkplek schoongemaakt, oude venster afgevoerd. Goed vakwerk, werd bij het opmeten ook actief meegedacht en advies gegeven.

Uitgevoerd op 25-02-19

Ronald

Kunststof kozijnen plaatsen of vervangen
Aanbevolen door klant

Toppers.

Professionele firma met top vakmannen. Ze hebben mijn kunststof kozijnen erg goed geplaatst en ook ben ik zeer tevreden over de goede materialen. Mijn klus was goed gedaan. Ze werken netjes , veilig en ordelijk.

Uitgevoerd op 02-04-19

Judith

Kunststof kozijnen plaatsen of vervangen
Aanbevolen door klant

Fijne medewerkers die meedenken

Meer dan tevreden zijn wij vanaf het maken van een afspraak voor een offerte tot het opleveren van de nieuwe kozijnen. En wat zijn ze mooi!

Uitgevoerd op 11-03-19

Mylene

Kunststof kozijnen plaatsen of vervangen
Aanbevolen door klant

Super bedrijf!

Wat een top service! We zijn ontzettend blij met hoe alles is gegaan. Vanaf het begin tot het eind.
Op de laatste montage dag heeft de verkoper(kevin) netjes op gebeld hoe alles was gegaan.
De monteurs (Wouter en Jan-Willem) hebben gewerkt als paarden! Over de nazorg hebben we nog geen ervaring. Maar het na bellen van Kevin is al helemaal top!

Uitgevoerd op 15-03-19

Jan

Kunststof kozijnen plaatsen of vervangen
Aanbevolen door klant

echt super

Vanaf het eerste contact tot de plaatsing is alles volgens afspraak uitgevoerd, de monteurs waren zeer nette werkers en uiterst vriendelijk. Na plaatsing uitleg van de openslaande ramen en het plaatsen van de horren. Alle rommel was opgeruimd. we kunnen echter geen mening geven over de nacontrole en de garantie, het kozijn zit er net 5 dagen in. 's avonds werden we nog gebeld door Kevin van Doodewaard of alles naar wens was verlopen.

Uitgevoerd op 04-03-19

Annemieke

Kozijnen plaatsen of vervangen

Slecht.

Nooit mee in zee gaan!
Wat een slechte klantenservice en onprofessionele houding!! Ongelooflijk....Zodra zij hun geld binnen hebben, willen ze niks meer met je te maken hebben.

Degene die het ons verkocht heeft, heeft aangegeven het zelf ook heel vervelend te vinden, hij kan er niks aan doen. Zijn baas daarentegen is het tegenovergestelde. Het kozijn is geplaatst en nog geen 24 uur daarna belde hij op met de vraag waar zijn geld bleef. Omdat wij nog niet 100% tevreden waren wilden we nog even wachten totdat het helemaal naar ons zin was. Door de dreigende toon dat wij moesten betalen, uiteindelijk maar betaald. We hebben er spijt van als haren op ons hoofd.
We zitten nog steeds met een dorpel die een doorn in ons oog is.
'jullie moeten dit zelf maar oplossen' en 'jij mag zeggen wat je wilt'. Op mijn opmerking dat ik toch mag hopen dat hij niet tegen al zijn klanten zo doet, reageerde hij door te zeggen ; 'ik mag zeggen wat ik wil'. Het leek wel een opstandige puber!
Wij hebben er echt ontzettend veel spijt van. Voor degenen die nieuwe kozijnen en/of deuren zoeken; ga niet in zee met Damen en Groen, maar zoek verder. Naar echte kwaliteit en klantvriendelijkheid. Zo belangrijk.
ik vind het heel vervelend, dat is een ontzettend aardige man die echt zijn best deed om het goed op te lossen.

Uitgevoerd op 16-01-18

A.A.M.

Kozijnen plaatsen of vervangen
Aanbevolen door klant

Erg vriendelijk geholpen

Zeer goed en netjes werk afgeleverd

Uitgevoerd op 13-02-2020

Cees

Kozijnen plaatsen of vervangen
Aanbevolen door klant

Denken mee

Doen wat ze beloven

Uitgevoerd op 07-12-2016

Damen & Groen BV
Damen & Groen BV
Offerte aanvragen

Locaties

  • Culemborg

    Industrieweg 13
    4104AP Culemborg
Damen & Groen BV

Deel dit bedrijf

Vraag een offerte aan bij Damen & Groen BV

Benieuwd naar de kosten van jouw klus? Kom in contact met Damen & Groen BV door een gratis en vrijblijvend een offerte aan te vragen.

Staat je project er niet bij? Zoek hier in alle projecten