Loading...

Over Isolatiebeer

Premium Partner

De eerste stap voor u als huizenbezitter begint bij het Isoleren van uw woning. De Isolatiebeer richt zich op de thermische schil van uw woning. Dit betreft de vloer/kruipruimte, daken en de spouwmuren. Wij isoleren uitsluitend met watergedragen schuimen zoals Huntsman spuitschuimisolatie en Enverifoam xd. We bieden ook de mogelijkheid om uw afgewerkte dak of voorzetwanden te isoleren met gietschuim, zodat u zo min mogelijk hoeft te verbouwen. Wij hebben vestigingen in Ridderkerk en Goes.

De Isolatiebeer is gespecialiseerd in vloerisolatie via het isoleren van de vloer/kruipruimte, dakisolatie en spouwmuurisolatie.
Wij kunnen voor u het gehele isolatiebeheer van uw huis verzorgen. Maakt u gerust een afspraak voor een uitgebreid advies.

Kenmerken

Premium Partner
Aanbevolen partner
van Solvari
7.200+
aanvragen behandeld
Gecheckt
door Solvari
Sinds 2018
partner van Solvari
Beschikbaar
via onze chat
11-15
medewerkers
Sinds 2019
ingeschreven bij de KvK
Aangesloten
bij garantiefonds

Voorwaarden

25 jaar garantie
op de uitgevoerde werkzaamheden

Reviews (8)

C

Vloer isoleren

Verschijnt niet op intakeafspraak

Na contact via de mail een intakeafspraak gemaakt met datum en vast tijdstip. Na een half uur was er nog niemand en het bedrijf gebeld. Vertegenwoordiger was eerst naar een ander adres gegaan in Dordrecht ondanks onze afspraak. Vrije morgen voor niets genomen dus. Voorgesteld om later op de middag nog te komen. Kwam de vertegenwoordiger niet uit. Ik moest maar een nieuwe afspraak maken. Alles verliep zeer rommelig en weinig klantgericht. Ik had er geen goed gevoel over. Alles geannuleerd en ander bedrijf benaderd.

Uitgevoerd op 23-01-2023

S

Spouwmuurisolatie

Bedroevend slecht

Isolatie-cowboys. NIET aangesloten bij de VENIN.
Bij de opname/inspectie is er 1 gaatje geboord om even snel te kijken. Niet in de achtergevel geboord (andere steen/constructie) die ook geïsoleerd moest worden. Voor dat ene gaatje zijn € 120,- annuleringskosten berekend. Volgens de (colportage)wet geldt er een bedenktijd geldt van 14 dagen na ondertekening thuis, maar daar heeft isolatiebeer schijt aan.

Ik heb een ander isolatiebedrijf ingeschakeld en deze voerde wel een grondige inspectie uit (op meedere plekken gekeken) waaruit bleek dat er op een aantal plekken vervuiling aanwezig was. Volgens isolatiebeer was de spouw schoon.

Minimumprijs is gebaseerd op 40m² (á € 1269,-) wat in mijn geval (8m²) neerkomt op meer dan € 150/m².

Laat deze lui links liggen en kies voor een isolatiebedrijf dat aangesloten is bij de VENIN. Mochten er later problemen optreden, dan heb je in ieder geval een organisatie om op terug te vallen.

Uitgevoerd op 14-06-2022

Edwin

Vloer isoleren
Aanbevolen door klant
Geverifieerde klant

Snelle service, goed en duidelijk.

We zijn goed geholpen, snel een afspraak, goede uitleg van materialen.
Duidelijk verhaal en direct een offerte en eventuele uitvoerdatum

Uitgevoerd op 16-03-2021

Ria

Vloer isoleren
Aanbevolen door klant
Geverifieerde klant

Kwamen later dan ik kon verwachten

Het werk is prima uitgevoerd. De "rommel" hebben ze netjes opgeruimd.
Hebben, nadat ik had gemaild omdat ik me afvroeg waar ze bleven, telefonisch hun komst aangekondigd.
Dat waardeer ik.

Uitgevoerd op 14-02-2020

Ronald

Gevels isoleren

Vreselijk bedrijf

Bij de uitvoering van de werkzaamheden veroorzaakt 1 van de werknemers een forse schade aan de woning. Hij boort door de buiten en binnenmuur heen. Het bedrijf ontdoet zich van alle verantwoordelijkheden en het enigste wat ze melden is dat je het maar met je verzekering moet regelen.
Offerte moet nog worden aangepast ivm deels niet uitgevoerde werkzaamheden.

Uitgevoerd op 12-12-2020

Arnold

Kruipruimte en spouwmuren
Aanbevolen door klant
Geverifieerde klant

Nette jongens allemaal

Vanaf de offerte tot het isoleren totaal geen problemen met ze zeer netjes goed advies ruimen ook nog alles op vooral die jongen die de spouwmuren kwam doen heeft de hele dag in de regen gestaan zonder ook maar een keer te klagen vergeet zelf ze koffie op te drinken toppers allemaal

Uitgevoerd op 11-12-2019

Pieter

Kruipruimte isoleren
Aanbevolen door klant

Snel, deskundig, mooie machine

Zeer goed advies ontvangen over de werkwijze en product. Fundering bleek te sterk te zijn waardoor ze op eigen initiatief een ingang hebben gemaakt via de convectorput. Erg blij met deze extra inspanning. Schuim zit nu 2 weken onder mijn woning en wij merken het resultaat

Uitgevoerd op 26-03-19

Eelco

Dak isoleren
Aanbevolen door klant
Geverifieerde klant

Advies, denkt mee, nette uitvoering

Keurig advies, denkt mee, neem ruim de tijd. Uitvoeren netjes en conform afspraak.

Uitgevoerd op 22-02-19

Bekijk alle beoordelingen Vraag offerte aan bij Isolatiebeer