De Jong Dakkapellen
6 7.8 10 6
7,8

"Conclusie: helemaal top!"

6 beoordelingen  |  Beoordeel dit bedrijf

Prijs/kwaliteit
8.2
Service
7.7
Afspraken
7.7
« terug naar overzichtspagina

De Jong Dakkapellen

De Amstel 13-15
8253 PC Dronten

15 werkzaamheden

Kozijnen plaatsen of vervangen
Kozijnen plaatsen of vervangen
Kozijnen plaatsen of vervangen

Lagere energierekening

✓ Jaarlijks €150 besparen op je energierekening
✓ Mooie uitstraling & veiliger wonen
✓ Kozijnen vergelijken dankzij gratis en vrijblijvende kozijn-offertes via Solvari

Kozijnen vergelijken via Solvari is aan te raden. Je komt in contact met de beste specialisten in jouw regio. Zij geven je de juiste informatie, passend advies en kozijn offertes op maat. Besparingen tot 40% mogelijk!

Voordelen nieuwe kozijnen

Het plaatsen van nieuwe kozijnen heeft veel voordelen. Je huis krijgt een compleet nieuwe uitstraling. Daarnaast isoleren nieuwe kozijnen, vooral van kunststof, beter dan oude kozijnen. Je bespaart daardoor op je energierekening en je woont comfortabeler, doordat je geen last meer hebt van tocht. Tot slot zijn nieuwe kozijnen veel veiliger, waardoor je het inbrekers een stuk lastiger maakt. Wil je nieuwe kozijnen laten plaatsen? Er zijn een aantal keuzes waar je rekening mee moet houden. De bij ons aangesloten specialisten helpen je kozijnen vergelijken.

Materiaal kozijnen

Als je je kozijnen laat vervangen, sta je voor verschillende keuzes. De eerste: het materiaal. Je kan kiezen uit kunststof, hout en aluminium. Kunststof kozijnen zijn de populairste kozijnen, maar elk materiaal heeft eigen eigenschappen en voordelen. Kozijnen vergelijken is een beste klus, waar de specialisten je graag mee helpen.

Kunststof kozijnen populair

Kunststof kozijnen zijn zo populair, doordat ze stukken steviger zijn dan hout en aluminium. Ze zijn duurzaam en beschermen je het best tegen inbraak. Ook isoleren kunststof kozijnen het best en behaal je daarmee de hoogste besparing op je energierekening. Weet je nog niet precies welk materiaal kozijnen je wil? Voor elk materiaal kozijn offertes ontvangen is mogelijk!

Soorten kozijnen

Naast het materiaal kan je ook kiezen voor het soort kozijnen. Er bestaan bijvoorbeeld vaste kozijnen die niet open kunnen en kozijnen die je wel kan openen. Daarnaast heb je keus tussen o.a. een valraam en een draai-/kiepraam. Vervolgens moet er natuurlijk ook nog glas in je kozijnen. Kies je voor HR++ of HR+++? Je merkt: er zijn verschillende invloeden op de prijs per kozijn; offertes vergelijken is daarom erg verstandig.

Prijs nieuwe kozijnen

Prijsverschillen zijn groot per kozijn; offertes aanvragen is daarom aan te raden. Je kan dan goed kozijnen vergelijken én je ontdekt wat een goede prijs is. Je kan ervan uitgaan dat je voor het vervangen van kozijnen van een gemiddelde woning minimaal €6.750 betaalt. De kosten lopen uiteraard op als je specifieke wensen hebt. Gemiddeld betalen mensen €10.000 voor het vervangen van alle kozijnen. Dit is een investering, waarmee je weer jaren geniet van de uitstraling van je huis én waarmee je op je energierekening bespaart. Daarnaast stijgt de waarde van je woning.

Kozijnen vergelijken?

Op zoek naar nieuwe kozijnen? Vraag je gratis kozijn offertes aan via Solvari. We brengen je gratis en vrijblijvend in contact met maximaal 5 kozijnspecialisten. Zij geven je passend advies, prijsoverzichten op maat en natuurlijk de informatie die je nodig hebt. Kozijnen vergelijken was nog nooit zo makkelijk!

Tip: laat jij nieuwe kozijnen plaatsen door een bedrijf dat je via Solvari vond? Je maakt kans op €250 korting als je je getekende offerte instuurt naar actie@solvari.nl! 

Schuifpui plaatsen of vervangen
Schuifpui plaatsen of vervangen
Schuifpui plaatsen of vervangen

Vergroot optisch je huis

Met een mooie schuifpui kan je je woning gevoelsmatig veel groter maken. Er komt veel meer licht binnen en het voelt alsof je je tuin bij je woning betrekt.

Je kan kiezen uit verschillende materialen, zoals kunststof, hout en aluminium. Maar dat is nog niet alles: je kan ook nog kiezen voor een hefschuifpui of een kiepschuifpui. We raden je daarom aan om je goed in te lezen en de verschillende opties goed met elkaar te vergelijken.

Door gratis en vrijblijvend offertes aan te vragen, ontdek je welke schuifpui het beste aansluit op jouw wensen en wat dat gaat kosten. De bij ons aangesloten specialisten helpen je graag verder!

Tip: laat je een schuifpui plaatsen door een bedrijf dat je vond via Solvari? Stuur dan je getekende offerte in naar actie@solvari.nl en wie weet krijg jij van ons €250 korting!

Dakraam plaatsen of vervangen
Dakraam plaatsen of vervangen
Dakraam plaatsen of vervangen

Meer daglicht & minder energieverbruik

Wil je wel meer licht op zolder, maar is een dakkapel niet mogelijk of wil je dat niet? Dan is een dakraam natuurlijk een mooie optie.

Voordelen dakraam

• Verhoogd wooncomfort
• Meer daglicht
• Minder energieverbruik als je kiest voor een goed isolerend dakraam
• Waarde van je woning stijgt
• Vaak al binnen een halve dag geplaatst

Wil je weten wat een dakraam naar jouw wensen kost? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan, dan brengen wij je in contact met specialisten die het je graag vertellen.

Rolluik plaatsen of vervangen
Rolluik plaatsen of vervangen
Rolluik plaatsen of vervangen

IJzersterke inbraakpreventie

Rolluiken worden meestal geplaatst als een ijzersterke inbraakpreventie, maar ze leveren ook zeker goed werk als warmte- en koudewering en geluidswering. Daarnaast beschermen rolluiken je kozijnen tegen weersinvloeden.

De multifunctionele inzet van rolluiken maakt het een populair product. Er komt geen straaltje zonlicht meer naar binnen als je de rolluiken dichtdoet, waardoor het ook lekker koel blijft in huis. Rolluiken zijn helemaal op maat te maken, dus ze kunnen voor ieder raam geplaatst worden. Het mooie is dat het plaatsen al binnen een paar uur gebeurd is!

Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden voor rolluiken en wil je weten wat je betaalt? Vraag gratis offertes aan en ontdek het!

Kunststof kozijnen plaatsen of vervangen
Kunststof kozijnen plaatsen of vervangen
Kunststof kozijnen plaatsen of vervangen

Bespaar jaarlijks €150

Lagere energierekening door isolerende werking

 Preventief tegen inbraak en brandvertragend

 Gratis en vrijblijvend offertes vergelijken en daardoor 40% besparen


Kunststof kozijnen zijn tegenwoordig erg populair en dat is niet zo gek. Ze hebben namelijk veel voordelen tegenover kozijnen van andere materialen waardoor steeds meer mensen kiezen om hun woning te voorzien van kunststof kozijnen.

Geld besparen met kunststof kozijnen

Bij het aanvragen van een kunststof kozijnen offerte kijken veel mensen alleen naar de kosten. Wat echter vaak wordt vergeten is dat je met kunststof kozijnen ook geld kunt besparen. Ten eerste isoleren kunststof kozijnen uitstekend waardoor je je energierekening omlaag brengt. Kunststof kozijnen bevatten kamers met stilstaande lucht waardoor het 's winters warmer blijft in je woning en 's zomers juist weer koeler. Zo geniet je het hele jaar door van een lagere energierekening én een aangenamere temperatuur.

Daarnaast zijn de onderhoudskosten voor kunststof kozijnen lager dan bij houten kozijnen. Hoewel geen een kozijn onderhoudsvrij is, ben je aan het onderhoud van kunststof kozijnen tot wel 5 keer minder kosten kwijt dan bij houten kozijnen. 

Veiligheid van kunststof kozijnen

Ook op gebied van veiligheid zit je met kunststof kozijnen goed. Ze werken namelijk brandvertragend en vatten bijna geen vlam. Daarnaast werken kunststof kozijnen preventief tegen inbraak, omdat ze lastiger open te breken zijn door de stevigheid van het materiaal.

Kunststof kozijnen offertes

Wil je net als veel anderen ook kunststof kozijnen laten plaatsen en ben je benieuwd wat de mogelijkheden en kosten zijn voor uw woning? Vraag dan gratis en vrijblijvend offertes aan via Solvari! Wij brengen je in contact met maximaal 5 specialisten die je graag verder helpen.

Tip: laat jij je kunststof kozijnen plaatsen door een bedrijf dat je via Solvari vond? Als je je getekende offerte instuurt naar actie@solvari.nl, dan maak jij kans op €250 korting op je kunststof kozijnen! 

Horren
Horren
Horren

Houd insecten buiten.

’s Zomers de ramen open? Niet zonder een raamhor! Een hor is in elke afmeting te verkrijgen en wordt in het raamkozijn geplaatst. Ze zorgt ervoor dat muggen, vliegen, wespen en andere insecten op afstand blijven. Wel zo prettig!

Ben je benieuwd naar wat de mogelijkheden precies zijn voor horren op maat en wil je een offertes ontvangen? Vraag ze gratis aan en kom in contact met de bij ons aangesloten specialisten.

Houten kozijnen plaatsen of vervangen
Houten kozijnen plaatsen of vervangen
Houten kozijnen plaatsen of vervangen

Klassieke kozijnen

Houten kozijnen worden vaak gekozen om hun mooie en klassieke uitstraling. Houten kozijnen worden gemaakt van hardhout. Hardhout bestaat uit verschillende duurzaamheidsklasses, 1 tot en met 5. De duurzaamheidsklasse wordt bepaald door onbehandeld hout in contact te brengen met grond en te bekijken hoe lang het duurt voordat het hout is aangetast. In klasse 1 duurt dat langer dan 25 jaar, in klasse 2 gebeurt dat binnen 15-25 jaar, houten kozijnen in klasse 3 worden binnen 10-15 jaar aangetast, in klasse 4 zal dat binnen 5 tot 10 jaar zijn en in klasse 5 zullen je houten kozijnen al binnen 5 jaar aangetast zijn.

Voordelen houten kozijnen

• Hout is een goed isolerend materiaal
• Kan simpel gerepareerd worden
• Makkelijk te schilderen

Wil je graag weten wat houten kozijnen jou kosten? Door je gegevens achter te laten, kom je gratis en vrijblijvend in contact met maximaal vijf kozijnspecialisten.

Houten schuifpui plaatsen of vervangen
Houten schuifpui plaatsen of vervangen
Houten schuifpui plaatsen of vervangen

Optisch meer ruimte

Een houten schuifpui heeft andere eigenschappen dan een schuifpui van kunststof of aluminium. We hebben voordelen en nadelen voor je op een rij gezet, zodat je deze informatie kan gebruiken bij het maken van de juiste keus voor een schuifpui.

Voordelen houten schuifpui

• Klassieke uitstraling, waardoor het erg mooi is bij oudere huizen
• Een schuifpui van hout is makkelijk te schilderen
• Beschadigingen kan je simpel wegwerken
• Houten schuifpuien isoleren goed

Nadelen houten schuifpui

• Een houten schuifpui heeft flink onderhoud nodig, zoals elk jaar een schilderbeurt
• Hout kan door vocht en temperatuurverschillen kromtrekken

Wil je weten wat een houten schuifpui jou gaat kosten? Door gratis offertes aan te vragen kom je in contact met de bij ons aangesloten specialisten die het je graag vertellen!

Aluminium schuifpui plaatsen of vervangen
Aluminium schuifpui plaatsen of vervangen
Aluminium schuifpui plaatsen of vervangen

Verhoog woningwaarde

De aluminium schuifpui heeft zijn eigen voor- en nadelen. We hebben ze voor je op een rijtje gezet, omdat dit je kan helpen bij het maken van de juiste keus.

Voordelen aluminium schuifpui

• Een aluminium schuifpui heeft een strakke uitstraling en past vaak erg goed bij moderne huizen
• Aluminium schuifpuien zijn erg duurzaam
• Een schuifpui van aluminium is brandwerend en erg licht
• Je hoeft een aluminium schuifpui bijna niet te onderhouden

Nadelen aluminium schuifpui

• Aluminium schuifpuien hebben een lage isolatiewaarde
• Je kan een aluminium schuifpui niet zomaar schilderen

Ben je benieuwd naar de kosten van een aluminium schuifpui? Ontdek wat jij precies betaalt door gratis offertes aan te vragen! Je komt dan in contact met de bij ons aangesloten specialisten.

Kunststof schuifpui plaatsen of vervangen
Kunststof schuifpui plaatsen of vervangen
Kunststof schuifpui plaatsen of vervangen

Betrek je tuin bij je huis

De kunststof schuifpui is de populairste variant van de schuifpui. We hebben de voor- en nadelen van een kunststof schuifpui voor je op een rijtje gezet, zodat je een goede keus kan maken. Natuurlijk kan je altijd advies inwinnen bij de bij ons aangesloten specialisten. Dit is gratis en vrijblijvend.

Voordelen kunststof schuifpui

Naast het uiterlijk van de kunststof schuifpui, heeft de pui nog een aantal andere voordelen:
• een kunststof schuifpui is duurzaam en gaat gemiddeld 50 jaar mee
• kunststof isoleert goed, waardoor je op je energierekening bespaart
• je hoeft je kunststof schuifpui bijna niet te onderhouden, in tegenstelling tot bijvoorbeeld hout
• schuifpuien van kunststof zijn erg sterk, waardoor je de kans op inbraak verkleint
• een kunststof schuifpui kan geplaatst worden met een houten uitstraling

Nadelen kunststof schuifpui

Eigenlijk zijn er maar weinig nadelen te noemen als je het hebt over een kunststof schuifpui. Het enige dat nadelig is aan de materiaalsoort is dat je het lastig kan schilderen, terwijl dat met hout juist heel makkelijk is.

Offertes kunststof schuifpui vergelijken?

Overweeg je een kunststof schuifpui te laten plaatsen? Vraag gratis offertes aan en kom in contact met de beste lokale specialisten. Zij brengen vrijblijvend offertes op maat uit, zodat jij precies weet wat je betaalt voor je schuifpui. Door goed te vergelijken kan je tot wel 40% besparen op de prijs!

Tip: als je je kunststof schuifpui laat plaatsen door een specialist die je via Solvari vond, stuur dan zeker je offerte in! We geven elke maand €250 weg aan iemand die een klus uit laat voeren!

Aluminium kozijnen plaatsen of vervangen
Aluminium kozijnen plaatsen of vervangen
Aluminium kozijnen plaatsen of vervangen

Sterke kozijnen

Bij kozijnen denken veel mensen meteen aan hout of kunststof, maar ze bestaan ook in aluminium. Aluminium kozijnen zijn erg sterk en hebben een elegante uitstraling. Ze hebben bijna geen onderhoud nodig, doordat ze weerbestendig en kleurvast zijn. Daarnaast draag je bij aan een beter milieu als je kiest voor aluminium kozijnen, omdat ze milieuvriendelijk geproduceerd worden!

Voordelen aluminium kozijnen

• Lange levensduur
• Duurzaam
• Weinig onderhoud nodig
• Sterk materiaal: inbraakwerend

Ben je benieuwd naar wat jij precies betaalt voor aluminium kozijnen? Door gratis en vrijblijvend offertes aan te vragen, kom je in contact met maximaal vijf specialisten. Zij vertellen het je graag!

Dakkapel plaatsen of vervangen
Dakkapel plaatsen of vervangen
Dakkapel plaatsen of vervangen

Meer ruimte, meer licht

✓ Meer licht en meer ruimte
✓ Hogere woningwaarde
Dakkapel vergelijken loont: besparingen tot 40% mogelijk

Met een dakkapel creëer je eenvoudig meer ruimte en lichtinval in je huis. Door de oppervlakte te vergroten zijn je kamers efficiënter te gebruiken en stijgt de waarde van je woning. Logisch dus dat steeds meer mensen een dakkapel laten plaatsen! Maar waar begin je? Lees hier alles wat je moet weten en kom gratis en vrijblijvend in contact met specialisten. Zij helpen je met je dakkapel vergelijken!

Materiaal dakkapel vergelijken is aan te raden

Dakkapellen zijn te plaatsen in kunststof en hout. Kunststof dakkapellen zijn veruit het populairst, omdat ze duurzaam, brandwerend en veilig zijn en goed isoleren. Daarnaast hebben kunststof dakkapellen minder onderhoud nodig dan houten dakkapellen, wat weer flink scheelt in onderhoudskosten. Tip: vind je hout mooier dan kunststof? Kunststof dakkapellen zijn leverbaar met een houtnerfstructuur. Dat is genieten van alle voordelen die kunststof biedt, met de uitstraling van hout. Dakkapelspecialisten vertellen je graag meer en helpen je met materialen dakkapel vergelijken.

Prijs dakkapel

De prijs van een dakkapel vergelijken is sterk aan te raden. De prijzen lopen namelijk flink uiteen. Factoren als afmeting, materiaal en afwerking hebben invloed op de prijs van je nieuwe dakkapel. Gemiddeld kost een kunststof dakkapel van 1.50 meter hoog en 2.50 meter breed ongeveer €3.750. Grotere afmeting of specifieke wensen verhogen de prijs. Hoewel het een grote investering kan lijken, stijgt de woningwaarde wel als je een dakkapel laat plaatsen.

Dakkapel vergelijken?

Wil je weten wat een dakkapel naar jouw wensen kost? We raden je aan in contact te komen met de beste specialisten in jouw regio. Dan is dakkapel vergelijken simpel, gratis en vrijblijvend. De specialisten voorzien je van passend advies, de beste informatie en prijsoverzichten voor dakkapellen op maat. Zo weet jij precies waar je aan toe bent bij het plaatsen van een nieuwe dakkapel.

Tip: laat jij je dakkapel plaatsen door een specialist waar Solvari je mee in contact gebracht heeft? Stuur dan je getekende offerte in naar actie@solvari.nl en maak kans op €250 korting!

Houten dakkapel plaatsen of vervangen
Houten dakkapel plaatsen of vervangen
Houten dakkapel plaatsen of vervangen

Meer ruimte

Een houten dakkapel wordt minder vaak geplaatst dan een kunststof dakkapel of een prefab dakkapel. Toch hebben houten dakkapellen een aantal voordelen die voor jou de doorslaggevende factor kunnen zijn.

Voordelen houten dakkapel

• Hout heeft een natuurlijke uitstraling die veel mensen erg mooi vinden
• Je kan hout makkelijk een andere kleur geven door te schilderen
• Houten dakkapellen kunnen helemaal naar eigen wens gemaakt en geplaatst worden

Houd er rekening mee dat je ook zelf een aandeel hebt in de levensduur van de houten dakkapel, omdat hout onderhoud nodig heeft. Het voordeel is wel dat hout makkelijker te repareren is dan kunststof.

Samen met de bij ons aangesloten specialisten kan je bespreken welke dakkapel het best bij jouw woning past. Vraag gratis offertes aan en kom met de dakkapelspecialisten in contact!

Kunststof dakkapel plaatsen of vervangen
Kunststof dakkapel plaatsen of vervangen
Kunststof dakkapel plaatsen of vervangen

Creëer licht en ruimte

✓ Meer licht en meer ruimte
✓ Weinig onderhoud
✓ Kunststof dakkapel leverbaar in verschillende kleuren en houtnerf

Steeds vaker kiezen mensen voor een kunststof dakkapel. Met een kunststof dakkapel vergroot je de ruimte binnen een kamer aanzienlijk, waardoor je de kamer efficiënter kunt gebruiken. Tevens zorgt een dakkapel voor meer lichtinval. Wanneer je een kunststof dakkapel laat plaatsen stijgt de woningwaarde zelfs. Vandaar dat veel woningen tegenwoordig van dakkapel worden voorzien.

Voordelen kunststof dakkapel

Met name de kunststof dakkapel is tegenwoordig erg populair in Nederland. Kunststof heeft namelijk veel voordelen ten opzichte van hout. Zo isoleert het stukken beter, is het materiaal duurzamer waardoor je er weinig onderhoud aan hebt, het verkleurt nauwelijks en het is brandwerend.

Door te kiezen voor kunststof met houtnerfstructuur krijg je een dakkapel met de uitstraling van hout, maar geniet je van de voordelen van kunststof. De ideale oplossing voor mensen die liever een dakkapel met houten uitstraling willen!

Prijs kunststof dakkapel

Welke prijs je betaalt voor een kunststof dakkapel hangt af van je wensen. Breedte, hoogte en afwerking hebben bijvoorbeeld invloed op de prijs. Je moet al gauw op een vanaf-prijs van €2.250 tot €3.500 rekenen. Een kunststof dakkapel van 1.50 hoog en 2.50 breed kost gemiddeld zo'n €3.750.

Dit is duurder dan een houten dakkapel, maar door de isolerende werking en lage onderhoudskosten bespaar je al gauw €150 per jaar vergeleken met een houten dakkapel.

Vergelijk kunststof dakkapel specialisten

Ben je benieuwd wat de mogelijkheden en kosten zijn om een kunststof dakkapel te laten plaatsen op jouw woning? Vraag dan gratis en vrijblijvend offertes aan! Wij brengen je in contact met maximaal 5 specialisten die een gratis offerte kunnen uitbrengen. Zo kun jij meerdere aanbieders vergelijken en de beste keuze maken!

Tip: laat jij je kunststof dakkapel plaatsen door een specialist die je via Solvari hebt gevonden? Als je je getekende offerte instuurt naar actie@solvari.nl, dan maak je kans op €250 korting.

Dakopbouw plaatsen of vervangen
Dakopbouw plaatsen of vervangen
Dakopbouw plaatsen of vervangen

Een extra verdieping

Met een dakopbouw of nokverhoging creëer je simpelweg een nieuwe verdieping op je woning. Als je overweegt een dakopbouw te laten plaatsen, kunnen we ons voorstellen dat je benieuwd bent naar de mogelijkheden en de prijzen. Daarom bieden wij je de mogelijkheid om gratis en vrijblijvend offertes te vergelijken van specialisten in jouw regio!

Voordelen dakopbouw

• Stijging van de woningwaarde
• Ook prefab-dakopbouw is mogelijk
• Meer ruimte en meer licht

Wil je weten wat voor dakopbouw of nokverhoging geschikt is voor jouw woning en wat dat kost? Door je gegevens achter te laten, kom je in contact met maximaal vijf bij ons aangesloten dakopbouwspecialisten die je graag verder helpen. Ontvang gratis en vrijblijvend offertes!