Reviews (9)

Vogeloverlast dakgoot/pannen

Helaas zijn we niet tevreden. De kwaal is niet verholpen. Er is onvoldoende voor-onderzoek gedaan naar de oorzaak van de vogelnesten. De firma is nadat ze het werk hebben afgerond komen kijken toen wij hebben gemeld dat er na twee weken weer vogels onder de dakpannen waren maar geeft aan niets aan de oorzaak van de nesten te kunnen doen. Het ligt volgens hun aan ons dak. Dat hadden ze van te voren moeten aangeven, dan waren wij er nooit aan begonnen. Ik vind dat we opgelicht zijn en de firma niet correct heeft gehandeld. Helaas zijn foto’s niet beschikbaar omdat het vanuit de buitenkant niet te zien is en wij niet op een ladder 2 hoog gaan staan.

Uitgevoerd op 12-06-2023

Lekkage dakgoot verhelpen

Uitgevoerd op 09-06-2023

Plat dak van aanbouw (circa 10m2) watert niet meer af na plaatsen aanbouw bij buren

Rechtsbijstandsverzekering is ingeschakeld. Dak watert niet af maar overstroomt over de gevel, 'goot' vormt een koudebrug, regenwater kan de goot nauwelijks bereiken en dus ook niet de overgebleven HWA. Dakrand is verlaagd en isolatie verhoogd waardoor er nauwelijks nog een opstaande rand is. Gevolg is dat het water over de rand loopt ipv in de goot stroomt en dan heeft het nog niet hard geregend. Kortom wachten op het oordeel van de rechstbijstandsverzekering.. Door ons gevraagd oordeel door Technoconsult konden zij door drukte niet aannemen (helaas). Kortom het dak watert niet af en wij zijn van de drup in de regen beland

Uitgevoerd op 05-06-2023

Nokpannen vervangen + zinken dakgoot repareren

Werkzaamheden zeer slecht tot niet uitgevoerd. Geen enkel contact meer te krijgen na betaling werkzaamheden. Dakpannen die kapotgegaan zijn tijdens werkzaamheden dienen nog vervangen. Ook Casius is op de hoogte van alles wat mis is gegaan maar ook van Casius hoor ik niets meer. Geen bemiddeling niets. Zit nu met een kapot dak na betaling van 4500 euro. Absoluut niet mee in zee gaan de Mart en Janzen Dakwerken. Beloven veel maar komen niets na en zijn ook niet meer bereikbaar via Email, Whatsapp of telefoon. Casius zou dit bedrif ook direct moeten weren van zijn site. Heb ook om bemiddeling gevraagd maar ook daarop wordt door zowel De Mart.. als Casius niet op gereageerd. Gezien de kwaliteit van het werk en het onbereikbaar blijven nadien kan ik me ook niet voorstellen dat dit bedrijf bij anderen wel een voldoende beoordeling heeft gekregen. Hoop alsnog contact en bemiddeling te krijgen van Casius om zodoende alsnog mijn dak vakkundig gerepareerd te krijgen.

Uitgevoerd op 24-03-2023

Aanbevolen door klant

Dakpannen vervangen

Uitgevoerd op 21-10-2022

Aanbevolen door klant

Verschoven nokpannen terug leggen

Uitgevoerd op 14-12-2021

Aanbevolen door klant

Lekkage verholpen op pannendak en vogelwering geplaatst

Goed werk verricht. De schroten heb ik preventief laten plaatsen. Het zijn harde werkers. Afspraken worden goed nagekomen. Ik heb zijn visitekaartje al aan een collega gegeven.

Uitgevoerd op 29-12-2020

Aanbevolen door klant

Zonnepanelen gemonteerd en geïnstalleerd

Rudy heeft voor mij 8 zonnepanelen gemonteerd. Kende hem niet maar hoorde via via over hem en dus gebeld en afgesproken. Hij heeft geadviseerd (dit zijn de beste), geleverd en gemonteerd. Er is netjes gedaan wat afgesproken was.

Uitgevoerd op 29-12-2020

Locaties

  • De Mart & Janzen Dakwerken

    Twaalfmorgenstraat 2
    Den Bosch

Deel dit bedrijf